Samotna cifra vobec nie je dolezita. Ak by bola zo ZA do BA neobmedzena rychlost a mal by som auto, co ide 300, tak tych 300 na tej ceste bude menej, ako na uzkej ceste 80. Koniec koncom cast tej cesty je vo vojne planovana ako pristavacia draha a tam je ina rychlost s takmer nulovou manevrovatelnostou pri dotyku zeme. Takze rychlosti necham inym chvalenkarom :-)
Moj nazor je taky, ze z toho 2,4 tonoveho kolosu videl situaciu prehladne aj ponad ferrari. Mam cez 10 rokov na tazkej moto, myslim si, ze jazdit trochu viem /zas budem chvalenkar, mal som namiesto toho odfotit svoj obed co som zral :-))/.
Na dialnici ma obieha kopec aut, co idu cez 200. U osobnych soferov riaditelov sa uz odjakziva montuju antiradary, aj 15 rokov spat a aj teraz. Dokonca renomovane firmy to robia a faktura prijde ako zabezpecovacie zar. Toto, co robili tito poliaci sa da vidiet na cestach, nie je to ziadna rarita. Staci pozriet, ked je zraz v ZA, ako nan chodia niektori cesi a poliaci.
V CR dokonca funguje "pojisteni proti pokutam". Ti ludia, co ho maju nerespektuju absolutne nic, vratane stopiek, semaforov, rychlosti. Pri zastaveni sa nechas postupit na spravne konanie, kde spickovi advokati na dopravne pravo za teba komplet vsetko vybavia s pravdepodobnostou blizko istote. Ak neuspeju, zacvakaju aj pokutu.
Ked kuknete ich stranku, referencie, tak za maly peniaz ste na cestach "nadclovek". Ak toto dopustia nase organy v nasom state, tak s Panom Bohom.
Naposledy upravil Nandrolon : 11.10.18 at 19:08