misoft
korela
Kedže si v reakcii uviedol aj deti, je mi jasné, že si ma vôbec nepochopil. Čo majú deti s kandidatúrou spoločné? Nereálna reakcia.
Na reč tela, rétoriku a obsah výrokov sú na scéne určite povolanejší ako ja, stačí ľudí prirodzene vnímať.
Viem, čo som napísala.
Ak takto triedi, vyberá kandidátov a volí ich väčšina obyvateľov, čo dodať.
Ja tvoje príspevky nehodnotím takýmto spôsobom. Kravinu si napísal ty a to poriadnu.
Aha - takže niekto vyzerá ako praštený, vyjadruje sa ako horehronský bača - tak tento nemôže byť politik, lebo to má "na čele napísané".
A iný - vyjadruje sa uhladene, vyzerá inteligentne - tak tento môže byť politik, lebo to má "na čele napísané".
Tak sa pozri niekedy na televíznu obrazovku, keď sa tam producírujú politici. Vyzerá uhladene, vyjadruje sa uhladene - a pritom je to (možno) riadny hajzel.....
Ale to vystupovanie, ktoré pôsobí na bežných ľudí - to je práve ich prostriedok, ako ľudí ogabať. Žiaľ - mnoho ľudí už nevidí to, čo BOLO, ako ich ten, či onen politik ojebabral, oni počúvajú to, čo im dá, ponúkne, nasľubuje....
Dobrým politikom môže byť aj nejaký ONÝ z Hornej Dolnej, ak sa mu dá možnosť ukázať, čo vie. A naopak, zlým politikom môže byť aj HENTEN s desiatimi titulmi pred menom a desiatimi titulmi za menom a pritom je to truľo.
- Ja som nespomínala typológiu.
- TV spravodajstvo nesledujem.
- Na čele napísané = zjavné, do očí bijúce, očividné.
- Ja tu roky spomínam, že som neutrál, dúfam, že sa nedomnievaš, že tu horlím za Fica.
- Všetci sľubujú.
- Mali sme aj rodáka z Medzeva, nerozlišujem, kto sa kde narodil.
- Súhlas, tituly nemusia nič niekedy znamenať, ale pracovná prax áno. Preto CV je dosť dôležité. Dôležité pre jeho obsah. Napr. Krnáčovej na wiki.
- Nebudeme predsa spomínať Jurka, Majka ... s kelňou, to je už hádam za nami.
- A predkladateľov návrhov zákonov mať v merku. No, ale ministrov si poddaní vyberať nemôžu.
.
Pobavilo: "Dobrým politikom môže byť aj nejaký ONÝ z Hornej Dolnej, ak sa mu dá možnosť ukázať, čo vie."
To ako ideme do lotérie? Dobrý fórik. Ja si všímam skôr jeho minulosť, čo dosiahol a hlavne v čom.
P.S. V tej medzevskej manufaktúre som bola o 30 r. skôr ako vrcholné štátnické návštevy. Už vtedy to bol skanzen.