Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

alaya1
Mna nepotesilo - pred 2 tyzdnami jedna mila "spoluobcanka" pri stretku v brane jedneho uradu, si tak pekne odkaslala....samozrejme, ze aj pri zadrzani dychu som to schytala. Najskor ziadne priznaky, potom 39 teplota- prvykrat v zivote , potom tuhe sterkajuce hlieny, suchy kasel- nic nezabera.....ak ju stretnem, dam jej preplatit tie ucty v lekarni ...dajte typ, co pomoze. Mam za sebou babske aj medicinske volnopredajne,..lekarka-- ATB netreba
Čaj z orechových škrupín. Ja kašlem už 10 rokov, od jednej operácie a nepomáha mi NIČ
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Ďakujem Bohu, že som nikdy nepracovala v čisto ženskom kolektíve, a že som doma mala bratov a nemusela riešiť hovadiny a intrigy.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
bjuty smis
parádny " bičák "
vyhrál si sa

mna ta baví, lebo som mal na škole predmet kovanie ) hned ma napadne, ako som pri kalení krompáča odyebal hrot
...a korela nám svojimi stupídnymi drístami doyebabrala obyčajnú debatu.
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

preco rypla? len som napisala svoj nazor.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

babka - ježibabka
alaya1
Mna nepotesilo - pred 2 tyzdnami jedna mila "spoluobcanka" pri stretku v brane jedneho uradu, si tak pekne odkaslala....samozrejme, ze aj pri zadrzani dychu som to schytala. Najskor ziadne priznaky, potom 39 teplota- prvykrat v zivote , potom tuhe sterkajuce hlieny, suchy kasel- nic nezabera.....ak ju stretnem, dam jej preplatit tie ucty v lekarni ...dajte typ, co pomoze. Mam za sebou babske aj medicinske volnopredajne,..lekarka-- ATB netreba
Čaj z orechových škrupín. Ja kašlem už 10 rokov, od jednej operácie a nepomáha mi NIČ
Hodinu po zobudeni, alebo permanentne? Lebo si mi vtedy s kaslom pomohla. Kaslem rano od r.2001 po tazko liecenom obojstrannom zapale pluc + "upokojovanie srdca beta blokatormi mesiace, lebo mi islo opustit hrudnu dutinu" :-)
alaya1 alaya1

babka - ježibabka
alaya1
Tak, zial, tie skrupiny nemam, mam strasne dusivy kasel- ja viem, kto mi to sposobil, uz to trva dlho, pojdem asi do solnej jaskyne. Neviem, ci pomoze, aspon zrelaxujem, si mila este raz vdaka.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

kopretinka
alaya1
korela
kopretinka
korela
Povery, nepovery, ostré predmety by sa nemali darovať, rovnako ako vreckovky a pod. Svokra na tom bazírovala.
Raz dieťa v strednom školskom veku dostalo nevinné šitíčko s ihlami, pár cvernami, zapínacím špendlíkom, taká prvá pomoc pri nehode, nemala som pritom dobrý pocit, cítila som zámer, aj to tak dopadlo. A to pritom išlo iba o drobnosť.
Výrobcu to zaujímať síce nemusí, ale niektoré bosorky vedia čo robia.
ani hodiny
a čo znamená ihla?
Ihla je ostrá, popichá..., toho je ďaleko viac, nie som expertka v tejto oblasti, ani prázdna peňaženka akokoľvek drahá sa nemá darovať bez vložených peňazí.
Ale je fakt, že som dostala od mamy v mladosti takú peknú, a našla som v nej väčšiu bankovku, nikdy ma však v tomto duchu neviedla, tak neviem či náhoda, slušnosť, či darček v darčeku.
Knihou sa nič nepokazí, kvetom, čoko.
Korela, pre Boha, nezijeme v stredoveku.....ja som mojej dcere kupila prve siticko, ked mala 5 rokov !!
nežijeme v stredoveku,ale,ale furt sa verí na piatok trinásteho,čiernu mačku a kominára.Je každého vec,v čo verí a v čo neverí.
Aj v boha veria,a tých je viac ako tých,čo veria na povery.
Pravi veriaci na "povery", horoskopy, vestice, neveria. Akurat penazenku som daval s bankovkami, lebo by ma nenapadlo dat ju prazdnu, teda okrem manzelky, ta zije z lasky :-).
Co sa tyka piatku 13., ten mam najradsej, nakolko je o cosi menej aut na cestach. Teda menej dosrancov, lebo "13 - Pan Boh pri nas". Takze vtedy mozu veriaci jazdit v obci 90 km/h :-))))))) diky Broňa.
alaya1 alaya1

alaya1
korela
kopretinka
korela
Povery, nepovery, ostré predmety by sa nemali darovať, rovnako ako vreckovky a pod. Svokra na tom bazírovala.
Raz dieťa v strednom školskom veku dostalo nevinné šitíčko s ihlami, pár cvernami, zapínacím špendlíkom, taká prvá pomoc pri nehode, nemala som pritom dobrý pocit, cítila som zámer, aj to tak dopadlo. A to pritom išlo iba o drobnosť.
ani hodiny
a čo znamená ihla?
Ihla je ostrá, popichá..., toho je ďaleko viac, nie som expertka v tejto oblasti, ani prázdna peňaženka akokoľvek drahá sa nemá darovať bez vložených peňazí.
Ale je fakt, že som dostala od mamy v mladosti takú peknú, a našla som v nej väčšiu bankovku, nikdy ma však v tomto duchu neviedla, tak neviem či náhoda, slušnosť, či darček v darčeku.
Korela, pre Boha, nezijeme v stredoveku.....ja som mojej dcere kupila prve siticko, ked mala 5 rokov !!
Korela - Ale neuzitocne si si dala, tak snad bude krajsi vecer
korela korela

Dvojročné dieťa prechádzajúce v dvojmetrovej vzdialenosti okolo repliky Michelangelovej Piety, ktorú videlo po prvýkrát, s úplnou prirodzenosťou vysloví slovo lekár pokračujúc ďalej vo svojej činnosti.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Povery, povery..... pche!
Čierna mačka? Dlabať - jednu mám doma...
Piatok 13.? Šak niekedy ani neviem, akého je...
Kašeľ? Pche.... kašlem a hotovo, keď treba, ešte si dám jednu "oddychovku" .....
Chodenie popod rebrík? Pche! Ak sa nedá inde prejsť, tak aj popod neho....
Veriaci? Pokiaľ nevidím, nepočujem, neohmatám, neochutnám... neverím...
Diéty? Pche.... držím bodovú... zbodnem, čo vidím.....
alaya1 alaya1

misoft
Povery, povery..... pche!
Čierna mačka? Dlabať - jednu mám doma...
Piatok 13.? Šak niekedy ani neviem, akého je...
Kašeľ? Pche.... kašlem a hotovo, keď treba, ešte si dám jednu "oddychovku" .....
Chodenie popod rebrík? Pche! Ak sa nedá inde prejsť, tak aj popod neho....
Veriaci? Pokiaľ nevidím, nepočujem, neohmatám, neochutnám... neverím...
Diéty? Pche.... držím bodovú... zbodnem, čo vidím.....

S tymto si reagoval na moj prispevok o tom, ze som prosila o radu, co na dusivy kasel?
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nie!
Len som písal, na čo všetko "kašlem".....
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

buchač
afrikánka
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
Ty tu používaš reklamu na svoje žabykláče!!!!!!!!!!!!!!
Dlho som ťa mal na háku, momentálne urobím výnimku.

Dnes som dostal ss od jedného člena, kde ma žiadal o určité info práve ohľadom nožov.
Mimo reči sa opýtal, prečo som odstránil fotky tých svojich realizácií.

Takže aby bolo jasno...TY si ten dôvod !

Nepotrebujem nejaké pindy od osoby, ktorá nemá ani páru, v čom tá výroba spočíva, koľko je potrebné venovať tomu času. Ten mám síce dostatok, aj nožiarstvo mám hlavne ako koníček...a že občas zarobím ? Tak to je už iná vec.
Na určité témy sa bavím len so seberovným...a silno pochybujem, že sa tu nejaký nájde.
Keby áno, rád pokecám, vymením názory, postrehy, skúsenosti...

Nerobím si absolútne reklamu...ja sa v podstate teším, že za tých pár rokov som sa dostal na určitú úroveň v tej kvalite...ale ešte mi veľa chýba, ešte stále sa mám (a aj sa) čo učiť.
Reklama ? A na čo ?
Pred časom som síce vyhotovil pre 1-2 členov nejaký nôž...ale to už minulo. Neverím totiž, že by niekto zo zúčastnených dal objednávku, nakoľko cenu by si jeden aj 2x rozmyslel.

P.S.
Žabykláče máš doma ty, s ktorými ani len chleba neodkrojíš...
Bla,bla,bla ...Tak JA som ten dôvod, že TY si odstránil svoje hračky?!
Hlavne si ukázal, že na nevinné "srandičky" reaguješ ako sopľavý fagan. A vraj TY máš zmysel pre humor! Máš, ale iba vtedy, ak zarypneš TY, to sa bavíš, na cudzí účet, že?
Netvrď, že neviem, čo je poriadny nôž a ani, že neviem, ako sa vyrába. Chlieb nekrájam, netreba, dá sa kúpiť nakrájaný, to ostatné? Damaškový žabykláč, si predstav zadarmooo... prečo, za čo, od koho, tak to ťa nemusí zaujímať. Preto aj viem o výrobe nožov viac, ako je bežný priemer znalostí. o takomto "ihruškaní".

buchač buchač

afrikánka

Hlavne si ukázal, že na nevinné "srandičky" reaguješ ako sopľavý fagan. A vraj TY máš zmysel pre humor! Máš, ale iba vtedy, ak zarypneš TY, to sa bavíš, na cudzí účet, že?
Netvrď, že neviem, čo je poriadny nôž a ani, že neviem, ako sa vyrába. Chlieb nekrájam, netreba, dá sa kúpiť nakrájaný, to ostatné? Damaškový žabykláč, si predstav zadarmooo... prečo, za čo, od koho, tak to ťa nemusí zaujímať. Preto aj viem o výrobe nožov viac, ako je bežný priemer znalostí. o takomto "ihruškaní".

Veru bla, bla...
Veru si ty ten dôvod....a doplním ešte aj to, že si prispela svojou mierou k zníženiu úrovne Porady. Koľko zákulisných oných si viedla, to vieš len ty.

Pozor na jedno.
Je rozdiel, ako sa rýpe...aj to treba vedieť.

Jasné...ty vieš, ako sa vyrába....pche.
Pointu s chlebom si (ako vidno) nepochopila.

Damaškový nôž máš ? Dokonca zadarmo. Nie je dôvod neveriť.
Existujú ženské, čo dostali zadarmo aj Porsche........

Hovno vieš o ihruškani a nie ešte o výrobe nožov.

HOWG !
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

buchač
afrikánka

Veru bla, bla...
Veru si ty ten dôvod....a doplním ešte aj to, že si prispela svojou mierou k zníženiu úrovne Porady. Koľko zákulisných oných si viedla, to vieš len ty.

Pozor na jedno.
Je rozdiel, ako sa rýpe...aj to treba vedieť.

Jasné...ty vieš, ako sa vyrába....pche.
Pointu s chlebom si (ako vidno) nepochopila.

Damaškový nôž máš ? Dokonca zadarmo. Nie je dôvod neveriť.
Existujú ženské, čo dostali zadarmo aj Porsche........

Hovno vieš o ihruškani a nie ešte o výrobe nožov.

HOWG !

Nesklamal si, iné som ani nečakala
korela korela

Pri hodnotení znalostí o kovoch by som brala do úvahy aj bydlisko afrikánky. Netreba ženy podceňovať, neexistuje iba kuchyňa.
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
alaya1
babka - ježibabka
alaya1
Tak, zial, tie skrupiny nemam, mam strasne dusivy kasel- ja viem, kto mi to sposobil, uz to trva dlho, pojdem asi do solnej jaskyne. Neviem, ci pomoze, aspon zrelaxujem, si mila este raz vdaka.
A fajne to tam roznesieš...
buchač buchač

korela
Pri hodnotení znalostí o kovoch by som brala do úvahy aj bydlisko afrikánky.
To by sa dalo potom tvrdiť trebárs aj to, že na Ostravsko - Karvinsku majú ženy znalosti ohľadom ťažby uhlia.
korela korela

alaya1
alaya1
korela
kopretinka
korela
ani hodiny
a čo znamená ihla?
Korela - Ale neuzitocne si si dala, tak snad bude krajsi vecer
Niekedy mi tvoje príspevky pripadajú ako zo stredoveku, i keď si mnohí ľudia možno myslia, že sa vtedy žilo inak, akurát tak bez elektriny a plynu. Menia sa systémy, medziľudské vzťahy ostávajú, sama vieš koľko je archetypov.
Ja som v piatich strihala a šila na bábiky aj s inými dievčatkami pod veľkým orechom celé leto. Neskôr šila pre zákazníčky, tak doma ihiel a strojov do aleluja, takže šitíčko si mohla odpustiť rovnako ako ty svoju poznámku s výkričníkmi. Zasa ťa hodím na ignore, nenechám sa tebou zatiahnuť do primitívnych debát.

Pre mňa nič neznamená, že sa zverejnil prístup k hodnoteniu, ešte som tam nebola. Aj tak viem, kto sa pri mne angažoval, vždy dva mínusy naraz tesne po sebe. Buď jedna dvojica alebo druhá s manželovým nickom. Je mi to u ...

Spýtam sa, ostáva možnosť hodnotenia? Ostáva. Mňa nezaujíma, ak mám dôvod hodiť spravodlivé mínus, rovnako ty si využila vysloviť svoj názor, tak detto ja. Pretože som jasne napísala, že ..."toho je ďaleko viac, nie som expertka v tejto oblasti" ..., myslím, že to bolo dosť jasne vysvetlené. Aj na páračkách sa vedeli ženy zabaviť lepšie ako dnes na niektorých fórach.

Ak si myslíš, že mňa poteší nejaké udelenie mínusu, tak si veľmi na omyle, nepoznáš ma, ja ťa mám celú prečítanú, teba neštve nič čo napíšem, možno ani nick, stačila niekedy v minulosti niektorá moja myšlienka, tak tu o sebe nevypisuj a nedočítaš sa.

Nie je problém ľudí manipulovať a intrigovať.
korela korela

Ešte dodám, že si vypisovala, už si s tým konečne prestala, že ty nezvykneš prehrávať. Niekto tu s tebou hádam bojuje?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať