alaya1
alaya1
korela
kopretinka
korela
Povery, nepovery, ostré predmety by sa nemali darovať, rovnako ako vreckovky a pod. Svokra na tom bazírovala.
Raz dieťa v strednom školskom veku dostalo nevinné šitíčko s ihlami, pár cvernami, zapínacím špendlíkom, taká prvá pomoc pri nehode, nemala som pritom dobrý pocit, cítila som zámer, aj to tak dopadlo. A to pritom išlo iba o drobnosť.
Výrobcu to zaujímať síce nemusí, ale niektoré bosorky vedia čo robia.
ani hodiny
a čo znamená ihla?
Ihla je ostrá, popichá..., toho je ďaleko viac, nie som expertka v tejto oblasti, ani prázdna peňaženka akokoľvek drahá sa nemá darovať bez vložených peňazí.
Ale je fakt, že som dostala od mamy v mladosti takú peknú, a našla som v nej väčšiu bankovku, nikdy ma však v tomto duchu neviedla, tak neviem či náhoda, slušnosť, či darček v darčeku.
Knihou sa nič nepokazí, kvetom, čoko.
Korela, pre Boha, nezijeme v stredoveku.....ja som mojej dcere kupila prve siticko, ked mala 5 rokov !!
Korela - Ale neuzitocne si si dala, tak snad bude krajsi vecer
Niekedy mi tvoje príspevky pripadajú ako zo stredoveku, i keď si mnohí ľudia možno myslia, že sa vtedy žilo inak, akurát tak bez elektriny a plynu. Menia sa systémy, medziľudské vzťahy ostávajú, sama vieš koľko je archetypov.
Ja som v piatich strihala a šila na bábiky aj s inými dievčatkami pod veľkým orechom celé leto. Neskôr šila pre zákazníčky, tak doma ihiel a strojov do aleluja, takže šitíčko si mohla odpustiť rovnako ako ty svoju poznámku s výkričníkmi. Zasa ťa hodím na ignore, nenechám sa tebou zatiahnuť do primitívnych debát.
Pre mňa nič neznamená, že sa zverejnil prístup k hodnoteniu, ešte som tam nebola. Aj tak viem, kto sa pri mne angažoval, vždy dva mínusy naraz tesne po sebe. Buď jedna dvojica alebo druhá s manželovým nickom. Je mi to u ...
Spýtam sa, ostáva možnosť hodnotenia? Ostáva. Mňa nezaujíma, ak mám dôvod hodiť spravodlivé mínus, rovnako ty si využila vysloviť svoj názor, tak detto ja. Pretože som jasne napísala, že ..."toho je ďaleko viac, nie som expertka v tejto oblasti" ..., myslím, že to bolo dosť jasne vysvetlené. Aj na páračkách sa vedeli ženy zabaviť lepšie ako dnes na niektorých fórach.
Ak si myslíš, že mňa poteší nejaké udelenie mínusu, tak si veľmi na omyle, nepoznáš ma, ja ťa mám celú prečítanú, teba neštve nič čo napíšem, možno ani nick, stačila niekedy v minulosti niektorá moja myšlienka, tak tu o sebe nevypisuj a nedočítaš sa.
Nie je problém ľudí manipulovať a intrigovať.