Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

misoft
bettylou

Nebude vyrovnaný, tomu ver. Oni tie prachy dakde rozmindžíria akože sa Zem točí
Veď ani neverím, že bude vyrovnaný.... na budúci rok "s ľútosťou" oznámia, že sa prepočítali a deficit je X,X% a bla-bla-bla....... a preto sa musí zaviesť nejaká ďalšia daň, poplatok..... Prípadne im dôjde, že i tie obedy satarom, cestovanie satarmo nebol až taký dobrý nápad, pretože z toho príjmy nemajú.... a tak to v tichosti "upravia" (rozumej - ZRUŠIA).

podstatný je záverečný účet. A nie plán. A to potom stačí chvíľu zadržať nadmeráky. Samozrejme, nie všetky, tie správne ALebo vyslať kontrolórov s jasnou úlohou.... Alebo o pár dní podržať niektoré výplaty.... nie zamestnancov, ale iných....
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Nandrolon
Zastavam dlhodobo nazor, ze platy v podnikoch so statnou ucastou by mali byt stropovane a odvijat sa od medianu v sukromnej sfere.
OK, beriem. Ceny produktov/služieb v podnikoch so statnou ucastou by mali byt stropovane.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

vicktor
korela Pozri príspevok
Neviem, či to ešte platí v Taliansku aj dnes, ale školné na VŠ sa odvíja tiež od zárobku rodičov, čo pokladám za najprijatelnešie riešenie ako pre rodiny, tak aj pre štát.
Od zarobku rodicov sa odvijaju tiez dane a poistne, takze niektori prispievaju viac.
A co na uradoch? Tiez maju za rovnaku sluzbu platit drahsie kolky?
Neviem, čím odôvodnili obedy zadarmo celopološne, v CZ si to kraje riadia sami ako im to vyhovuje a resp. aj nevyhovuje, ale pokiaľ by išlo o to, aby rómske deti začali chodiť do škôl, tak by to v tej komunite zrejme zafungovalo.
.
Platené VŠ školstvo som spomenula iba ako spomienku na Froncove návrhy a presadzovanie školného, čo by sa tým dosiahlo je každému dúfam jasné, vtedy na to vôbec nebola vhodná doba, ešte veľká nezamestnanosť, veľa ľudí by nemohlo študovať a zostali by frustrovaní po celý život. Aj preto som za diaľkové štúdium, nemáme ho iba my na svete, a dobre je.
Kto bol naraz hoci iba na jednej skúške s dennými a diaľkármi, tak by pochopil, ktorí boli pripravenejší. Tam nie je problém. Päťdesiate roky a politické kádre sú už dávno za nami.
Ako písal Nandrolon, nie je len medicína denná, tých škôl je viac, čo sa nedajú študovať diaľkovo, to je normálne.

Rektori slov. VŠ veľmi ostro presadzovali likvidáciu diaľkového štúdia v 1990, našťastie im to neprešlo. Zrejme si nedali ani námahu to porovnať so svetom.
.
Kolky sa nekupujú každý deň.
A únik mozgov v súčasnosti do zahraničia, to by sa dalo upraviť legislatívne, keby sa našla vôľa a nemali by strach to otvoriť.
korela korela

https://karierainfo.zoznam.sk/cl/100...bec-nemaju-zle

Domnievate sa, že tie údaje o platoch sú správne? Nechce sa mi veľmi veriť.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Podľa môjho názoru sú tie platy v skutočnosti oveľa vyššie.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Podľa môjho názoru sú tie platy v skutočnosti oveľa vyššie.
Oveľa, oveľa viac....

Článok postráda ale jednu dôležitú skutočnosť.
Nedá sa totiž porovnávať plat (na rovnakej funkcii) tu alebo tam.

Môj názor je asi ten...že je to strašne hlúpy článok.
duves duves

Niekto
Je to uletene. Zubari, IT-čkari, chachacha, to kto tam zadavl tie udaje?
buchač buchač

korela
Neviem, čím odôvodnili obedy zadarmo celopološne, v CZ si to kraje riadia sami ako im to vyhovuje a resp. aj nevyhovuje, ale pokiaľ by išlo o to, aby rómske deti začali chodiť do škôl, tak by to v tej komunite zrejme zafungovalo.
Raz tu dávaš Čechy, inokedy Fínsko...ešte urvi Austráliu, Čínu, Nigériu a bude fajn.

Zafungovalo ?
Never, nebuď bláhová....u cigánov aby niečo zafungovalo ? Možno ešte tak malý dvor a dlhý bič.
Už teraz majú stravu zadarmo a dlabú na to.
Nandrolon Nandrolon

Výstižnejšie by bolo nie "oveľa vyššie" ale "násobne vyššie"...
korela korela

Ešte toto, čo vy na to?
buchač buchač

korela
Ešte toto, čo vy na to?
Keby drbol, bolo by to zaujímavejšie...
Nandrolon Nandrolon

Čo dodať, stalo sa, stávajú sa aj horšie veci. Pilot to napokon zvládol bravúrne, aj ten visiaci.
Rogalo sa ovláda zmenou ťažiska, takže pilot mal veľmi obmedzené manévrovacie možnosti. Pasažier, ak by sa chytil oboma rukami podvozku, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa bol utrhol a splachtil by dole s podvozkom v rukách. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
buchač buchač

Nandrolon
Čo dodať,
Nie si v obraze...tu ide o niečo úplne iné.
Tu ide zasa o poučovanie...viď
https://www.porada.sk/t194648-p44-vt...ml#post3067208
Slovo virál až bije do očí...vypaľuje ich jak laser.

...a čo dodať ?
Nič, to nemá význam...ale dalo by sa.
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Skúšam, či mi to odošle. Na šutáku mi neodosiela
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Čo mám zamrznuté, že mi neodosiela: Internet, chromého, alebo Poradu? Asi je zamrznutý šuták
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

robí sa to len mne alebo aj iným.. keď sa chcem prihlásiť, lebo nie som trvalo prihlásená na porada.sk, zadám prihlasovacie údaje, potvrdím, a napíše: Správa: Invalid Redirect URL (http://www.porada.sk/).. potom vymodrím riadok s adresou porady, potvrdím a otvorí sa porada už s mojim prihlásením.. v piatok to nerobilo..
duves duves

Niekto
korela
Ešte toto, čo vy na to?
Nič v zlom, ale ak si pozriete 2:35, tak sa pozrite na jeho, či jej pravu ruku. Ma ju zalomenu nie vystretu. Ak by visel niekto, tak sa bude držať s vypetím, ruka čo sa bude držať oblečenia bude uplne že rovna.
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

oli, aj mne to blbne v šuťáku..
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
západ tie vulgarizmy produkuje, inák ked americké piesne nové počúvam, tak, to ja na vypískanie počnús softly wisper - fajka, dať dolu - bee lucky - poyebať ľahké dievča v barre haha že z východu, to len na margo kop.. viď príspevky o ničom vyššie
Nandrolon Nandrolon

duves Pozri príspevok
Nič v zlom, ale ak si pozriete 2:35, tak sa pozrite na jeho, či jej pravu ruku. Ma ju zalomenu nie vystretu. Ak by visel niekto, tak sa bude držať s vypetím, ruka čo sa bude držať oblečenia bude uplne že rovna.
On ho nadlahcuje, lebo by sa neudrzal.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať