Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Nie je kontajner ako kontajner. U nás nie je ten kllasický.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Tweety
Nie je kontajner ako kontajner. U nás nie je ten kllasický.
Veď ani ten nebol "klasický", ale ten upravený, aby sa doň nik nedostal ... a predsa sa dostali.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

U nás je takýto.
misoft misoft

Nandy - to je on! A ako je to na vkladanie - tak tam navarili tie pásy.....lebo práve cez toto malé Romulámnčatá vkladali dnu, vyhadzovali von a potom Romulánča vytiahli.
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

vrŕŕŕ.. zase mi nefunguje podpisovanie cez slovensko.sk.. som to prechválila..
misoft misoft

Žabík.... šak to nič nové pod Slnkom..... niektoré veci a služby jednoducho fungovať nebudú (lebo sú totálne sfušované).....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
Tweety
Zas jeden zakomplexovaný sa prejavil, však buchy?
Zasa si niečo nepochopila...proste GtG.

Klikol som na "nesúhlasím"... lebo tu je len táto možnosť...neexistuje neužitočné. Ak by bola, tak by som nechal na pokoji.

Ono ten "osobitý nápad" prešovčanov nie je až tak ojedinelý...niečo tak už bežalo dávno.
Nesúhlasím ale s tým, nakoľko je možností na sociálnu pomoc inakšou formou.
Zvyšok doplnili iní...existovali a niekde ešte aj možno existuje ten zber do kontajnerov.

Lenže to by si musela byť aj v inom obraze (tie Tupky nerátam).
Ide o to, že kontajnerový zber končí dvoma spôsobmi.
Ten prvý je, že kontajnery rozbíjajú cigáni...a následne je z nich bordel.
Ten druhý je zasa podnikateľský...jedinec pekne obšije, operie, vyčistí šatsvo a dá do kontajneru. Následne sú kontajnery vyprázdené, vytriedené a skončia v sekáčoch.

Takže asi tak...milá pani riaditeľová.

P.S.:
Ešte stále dávaš prať starého košele do prevádzky, ktorej šéfoval starý...samozrejme, že zadarmo.
Z toho nemáš komplexy ???
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

buchač
Tweety
Tweety
Zas jeden zakomplexovaný sa prejavil, však buchy?
Zasa si niečo nepochopila...proste GtG.

Klikol som na "nesúhlasím"... lebo tu je len táto možnosť...neexistuje neužitočné. Ak by bola, tak by som nechal na pokoji.

Ono ten "osobitý nápad" prešovčanov nie je až tak ojedinelý...niečo tak už bežalo dávno.
Nesúhlasím ale s tým, nakoľko je možností na sociálnu pomoc inakšou formou.
Zvyšok doplnili iní...existovali a niekde ešte aj možno existuje ten zber do kontajnerov.

Lenže to by si musela byť aj v inom obraze (tie Tupky nerátam).
Ide o to, že kontajnerový zber končí dvoma spôsobmi.
Ten prvý je, že kontajnery rozbíjajú cigáni...a následne je z nich bordel.
Ten druhý je zasa podnikateľský...jedinec pekne obšije, operie, vyčistí šatsvo a dá do kontajneru. Následne sú kontajnery vyprázdené, vytriedené a skončia v sekáčoch.

Takže asi tak...milá pani riaditeľová.

P.S.:
Ešte stále dávaš prať starého košele do prevádzky, ktorej šéfoval starý...samozrejme, že zadarmo.
Z toho nemáš komplexy ???
Vies ty vobec, ako to s tymi vesiakmi funguje? Nevies, len furt pindas. sa uvedom uz....v tej svojej "chalupe".
alaya1 alaya1

bettylou
Tweety
si robíš predel, šak to už 4r v poprade v podchode funguje, akorát tá lúka za podchodom je nechcenými vecami zasr..tá
Tu to funguje dobre. Tak preco by si mala robit prdel. Furt komentujete o com h...viete.
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

Žabinka
vrŕŕŕ.. zase mi nefunguje podpisovanie cez slovensko.sk.. som to prechválila..
tak sa mi to prosím pekne podarilo podpísať aj odoslať, babrala som sa s tým od 9,30 , ale teraz to neviem nikde nájsť v mojich žiadostiach.. ach, jaj, táto elektronizácia služieb.. ako s týmto môže pracovať bežný občan, ktorý normálne nepracuje s internetom.. môže ho aj poraziť.. radšej pôjde na úrad osobne..
alaya1 alaya1

Aby bolo jasne....nie je to zber satstva ...je to len aktivita OZ .- zavesenie par kabatov pre bezdomovcov, ktorych zastihne zima a nemaju nic teple na seba.Fungovalo to aj minuly rok, nebol s tym ziaden problem.

Nema to nic spolocne s kontajnerovym zberom, ani to nie je zber vo velkom...
alaya1 alaya1

Buchac, nepis mi do SS tvoje vyhrazky a urazky. Nezaujimaju ma.
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
alaya1
bettylou
Tweety
si robíš predel, šak to už 4r v poprade v podchode funguje, akorát tá lúka za podchodom je nechcenými vecami zasr..tá
Tu to funguje dobre. Tak preco by si mala robit prdel. Furt komentujete o com h...viete.
Hovno nehovno, pred týždňom som ja u nás k peknej vojenskej košeli prišla, keď na mňa cigán žmurkol, že za rohom je plná igelitka dobrého šatstva, on už mal tiež,.. takže milá chotvátska Alayka, nietkorí aj takto nakupujeme narozdiel od teba. A nee, nevadí nám to
alaya1 alaya1

bettylou
alaya1
bettylou
Tweety
Hovno nehovno, pred týždňom som ja u nás k peknej vojenskej košeli prišla, keď na mňa cigán žmurkol, že za rohom je plná igelitka dobrého šatstva, on už mal tiež,.. takže milá chotvátska Alayka, nietkorí aj takto nakupujeme narozdiel od teba. A nee, nevadí nám to
ty si vobec nepochopila o com som pisala, nevadi.
bettylou bettylou

Ja som opísala skutočnosť, tá je asi tebe neuveriteľná. Išlo o to hovno, ktoré ty o veci vieš..
bettylou bettylou

Tak isto veci aj dávam, keď ti už o to ide ty suka.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
alaya1
Vies ty vobec, ako to s tymi vesiakmi funguje? Nevies, len furt pindas. sa uvedom uz....v tej svojej "chalupe".
alaya1
Buchac, nepis mi do SS tvoje vyhrazky a urazky. Nezaujimaju ma.
Ty sa uvedom tiež, ako funguje bežný život...z tej akože "drevenice" s hliníkovými zárubňami a umelými labuťami v zanedbanej záhrade.

Pápežove vyjadrenie je jak ušité na teba !!!!
45887192_366527393917835_6792764054508142592_n.jpg  
bettylou bettylou

Ja, čo s ľuďmi pod hranicou chudoby 10 rokov v teréne- nei z kancelárie, den pri dni bez nároku na odmenu robím, som nepochopila alayin od veci príspevok... haha
bettylou bettylou

Za tú suku sa ospravedlňujem, ale nenašla som iný vhodný výraz.
bettylou bettylou

https://www.facebook.com/rado.trenci...576173677/?t=1
a čo povieš na toto vymývanie mozgov?? Keď už len v tom momente ten milion rozmindžíril na debilnú sebaprezentáciu, čiže ho už nemá tlak na 220 osobne
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať