Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Skartacia dokumentov po indicky:
https://www.novinky.cz/koktejl/49168...ily-opice.html
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

bettylou
Za tú suku sa ospravedlňujem, ale nenašla som iný vhodný výraz.
Psica, psia pani......
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
https://www.facebook.com/KarmaJeZdar...0285258/?t=122

kus si sere do huby, ale v podstate má pravdu
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
https://www.facebook.com/50639692287...4257853818275/
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bettylou bettylou

fasa, šuťák len pre kukuč a nardiho ??? si to vie dakto zariadiť )
Nandrolon Nandrolon

Skor pre ine... Spojazdnil som ho iba na chvilu...
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

Muž nepomáha svojej žene v domácnosti a vyzýva ostatných, aby to nerobili ani oni

Možno vám titulok zvýšil tlak, no práve preto by ste si mali prečítať tento článok. Kiežby pomoc v domácnosti brali všetci chlapi tak ako Michal! Tak prečo svojej manželke nikdy s ničím nepomôže?

Michal hovorí, že keď bol uňho na návšteve kamarát, po chvíli rozprávania mu povedal, že ho chvíľu nechá samého v obývačke a príde len čo umyje riad. Kamarát naňho prekvapene pozrel, akoby mu oznámil, že ide stavať vesmírnu loď a povedal: “Som rád, že pomáhaš svojej žene. Ja nezvyknem, a keď aj predsa, nikdy ma nepochváli. Minulý týždeň som napríklad vysával a nepovedala ani obyčajné ďakujem.”

Na to si Michal sadol späť na gauč ku kamarátovi a vysvetlil mu, že manželke nepomáha: “Čo sa týka domácich prác, moja žena nepotrebuje pomoc, ale partnera. Pri domácich prácach som jej partnerom a nevnímam to ako pomoc. Nepomáham jej upratovať, pretože žijem v tomto byte a tiež v ňom musím upravovať. Nepomáham jej variť, pretože i ja tu chcem jesť, tak musím variť. Nepomáham jej s deťmi, pretože sú to i moje deti a mojou úlohou je byť ich otcom a nie ženiným pomocníkom.”

Čo sa týka poďakovania za “pomoc” s domácimi prácami zo strany manžela, tipnite si, čo kamarát Michalovi odpovedal na otázku, či on niekedy poďakuje manželke za to, čo všetko v domácnosti robí!

“Keď si jedinýkrát v živote povysával, čo si čakal? Vyznamenanie? A prečo? Len preto, že v našej kultúre si bol vychovaný tak, že toto všetko je práca ženy? Alebo si myslíš, že toto všetko je hotové raz dva a ty nemusíš ani pohnúť prstom? Tak ju teda chváľ, ako to očakávaš od nej. Správaj sa ako skutočný partner a nie ako hosť vo vlastnom dome, ktorý tam príde len jesť, vyspať sa, osprchovať, či uspokojiť se*uálne potreby. Ozajstná zmena v našej spoločnosti začína doma. Naučme našich synov a dcéry, čo je to vlastne byť skutočným partnerom!"
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

Vážený moderátor, alebo vážená moderátorka
žiadam o vysvetlenie, prečo sa uzavrela téma "Problém s mačkou" od kuskus. Nebola som hodinu prítomná na Porade, medzitým kuskus pridal komentár, zrejme prišiel z práce...chcela som reagovať, ešte poradiť, aký postoj má zaujať k mačke. Téma uzavretá!!!
Prečo? Kto? Toto je poradná stránka? Si myslíte, že niekto, kto položí otázku sedí na nete 2 dni, aby sa dozvedel odpoveď? Nie, asi chodí do práce, nie je unudený/á seniorka, čo číha na každú vetu...v poriadku, ale ako si tak všímam, často sa nezakročí keď je to nutné, veď treba sa dozvedieť čo najviac, že? Ak v tej téme bolo niečo nevhodné, malo sa to vymazať a nie uzavrieť celú tému
ďakujem
PS asi bude mrtvý chrobák...
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

Terezia13
Muž nepomáha svojej žene v domácnosti a vyzýva ostatných, aby to nerobili ani oni

Možno vám titulok zvýšil tlak, no práve preto by ste si mali prečítať tento článok. Kiežby pomoc v domácnosti brali všetci chlapi tak ako Michal! Tak prečo svojej manželke nikdy s ničím nepomôže?

Michal hovorí, že keď bol uňho na návšteve kamarát, po chvíli rozprávania mu povedal, že ho chvíľu nechá samého v obývačke a príde len čo umyje riad. Kamarát naňho prekvapene pozrel, akoby mu oznámil, že ide stavať vesmírnu loď a povedal: “Som rád, že pomáhaš svojej žene. Ja nezvyknem, a keď aj predsa, nikdy ma nepochváli. Minulý týždeň som napríklad vysával a nepovedala ani obyčajné ďakujem.”

Na to si Michal sadol späť na gauč ku kamarátovi a vysvetlil mu, že manželke nepomáha: “Čo sa týka domácich prác, moja žena nepotrebuje pomoc, ale partnera. Pri domácich prácach som jej partnerom a nevnímam to ako pomoc. Nepomáham jej upratovať, pretože žijem v tomto byte a tiež v ňom musím upravovať. Nepomáham jej variť, pretože i ja tu chcem jesť, tak musím variť. Nepomáham jej s deťmi, pretože sú to i moje deti a mojou úlohou je byť ich otcom a nie ženiným pomocníkom.”

Čo sa týka poďakovania za “pomoc” s domácimi prácami zo strany manžela, tipnite si, čo kamarát Michalovi odpovedal na otázku, či on niekedy poďakuje manželke za to, čo všetko v domácnosti robí!

“Keď si jedinýkrát v živote povysával, čo si čakal? Vyznamenanie? A prečo? Len preto, že v našej kultúre si bol vychovaný tak, že toto všetko je práca ženy? Alebo si myslíš, že toto všetko je hotové raz dva a ty nemusíš ani pohnúť prstom? Tak ju teda chváľ, ako to očakávaš od nej. Správaj sa ako skutočný partner a nie ako hosť vo vlastnom dome, ktorý tam príde len jesť, vyspať sa, osprchovať, či uspokojiť se*uálne potreby. Ozajstná zmena v našej spoločnosti začína doma. Naučme našich synov a dcéry, čo je to vlastne byť skutočným partnerom!"
A keď to bolo opačne, potom je to ako? Asi pre toto som sa rozviedol, nedokázal som pochopíť, že nič nerobila. Rozprávky sú pre deti, my už nimi nie sme.
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

vlado 33
Terezia13

A keď to bolo opačne, potom je to ako? Asi pre toto som sa rozviedol, nedokázal som pochopíť, že nič nerobila. Rozprávky sú pre deti, my už nimi nie sme.
Vladko "nič nerobila" to je čo nič?
bettylou bettylou

to nevieš, že ženy špinu a bordel pratajú, chlapi tvoria veľké veci.... riham ale tak to je
keby som mala kkt tak mám aj bucatti zlaté bez umelých ciciek a ne handru na puc )))))
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

[QUOTE="bettylou"]to nevieš, že ženy špinu a bordel pratajú, chlapi tvoria veľké veci.... riham ale tak to je
bettylou...rihaj,.. si uľavíš. Ani nevieš koľko krát sa chcelo mne. Teraz mám už iba blbé spomienky na skoro 30 rokov manželstva.
Nandrolon Nandrolon

Afrikánka, tiež som chcel dopísať, že kopretinka asi nemá rada mačací perkelt a téma je už uzavretá. :-)))))
bettylou bettylou

To sa ozvala vetroňovská elita... Mačky sa nejedia z dôvodu prenosných oných.
bettylou bettylou

[QUOTE="vlado 33"]
bettylou
to nevieš, že ženy špinu a bordel pratajú, chlapi tvoria veľké veci.... riham ale tak to je
bettylou...rihaj,.. si uľavíš. Ani nevieš koľko krát sa chcelo mne. Teraz mám už iba blbé spomienky na skoro 30 rokov manželstva.
Noo dačo na tom bude, hoci nikto nie sme bez chyby. A nee, neuľavím, lebo ani ten oryhaný hajzej sa sám neumyje Nedajbože že sa upchá, tak to som inak vybehávala na gánok, kým som to dala. Otec len rúru povolil a potom sa usmievkoval, že či ešte budem čajník so zbytkami (neposekané) do hajzla vylievať. To u seba doma. A keď sa mi syn vysmial, že každé ráno musím hovná po mačatách pratať (on si ich dovliekol). A ja ráno miesto sprchy som exkrementy umývala v sprche. To je pocit, mieto teplej sprchy, čo si deň predtým do kotla vodu nahreješ yeb do hovna bosou studenou nohou. Odvtedy, hoci tie mačky sú už hin, mi ranná sprcha odbridla. Radšej budem špinavé. Brr
Naposledy upravil bettylou : 12.12.18 at 07:42
Nandrolon Nandrolon

bettylou Pozri príspevok
To sa ozvala vetroňovská elita... Mačky sa nejedia z dôvodu prenosných oných.
Nemôžem si pomôcť, ale keď vidím v obchode zajaca vcelku, tak mám pocit, že je to oholená naša mačka. By som grcáááááál, ale deťom to kupujeme, ževraj zajac extra výživný pre deti.

Keď už sme pri tých chorobách prenosných. Však teoreticky po tepelnej úprave by to bolo sterilné tak, ako každé iné mäso, či?
PS: správne by to bolo "vetroňárska" :-))
bettylou bettylou

Tak, záleží, čím je ten zajo kŕmený, z akého chovu... Ale myslím, že pri našej konzumácii kadejakého klietkového antibiotikami a inými ujovinami lepšeného mäsa.... Sterilné hej ale ... šak ne si sprostý, to by sme už aj ježe mohli jesť.
Nandrolon Nandrolon

bettylou
Tak, záleží, čím je ten zajo kŕmený, z akého chovu... Ale myslím, že pri našej konzumácii kadejakého klietkového antibiotikami a inými ujovinami lepšeného mäsa.... Sterilné hej ale ... šak ne si sprostý, to by sme už aj ježe mohli jesť.
Šak ktovie, či sa niekde nepodáva ako extra drahá chuťovka aj jež :-))))))))))))
vo svete sa väčšie kentusy konzumujú :-)
PS: ma napadlo, keď sme raz jedli rezeň z ryby a oklamal som vtedy asi 5 ročnú dcérku, že je to cichlida z nášho akvária :-)
Naposledy upravil Nandrolon : 12.12.18 at 08:41
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ten otravný SMRAD Ka Mil, ktorý tu za*iera Poradu si ihneď založil dva nové nicky
mikrotecka
teckamakro
a otravuje SS.

mikrotecka
Očuj gumozelený vyhodňar. Richard sám uznal , že je K.O,K.OT, lebo básničku vrátil späť. A že je nafúkaný neschopák , svedčí to, že kedysi DÁVNO - sa mi skúšal nabúrať do mailu - volal technikom do Žiliny, aby mi Tcom zabránil chodiť na Poradu (volal som tam a prezradili mi) - dal do prijímacích podmienok, že ak sa vybanovaný znovu prihlási, zaplatí zmluvnú pokutu 300 000 Sk (a kedže to bolo kvôlivá mne, tak to v 2 banoch (okolo poradia 60 ) pripísal, že "zmluvná pokuta bude odmenou pre právnika PS 6-7 rokov prešlo a nikto sa nehlási ) TERAZ - na 99% má v softe, že prvých pár príspevkov mu chodí na kontrolu - mení "poradie" v registrácii A nick ? Cez 1200 mi vyhodil! PS Pozri si čas tejto SS a nasledujúcej Ka Mil
Tak toto je jeho "konverzácia" - je badateľné, že v tej jeho hlave to už nie je v poriadku.....

Odkaz pre Ka Mil-a: pokiaľ ti to nestojí - daj si tam implantovať nafukovacieho. Pokiaľ ti straší v gebuli - choď na starý hrad - budeš atrakcia ako strašidlo, pokiaľ sa nudíš - skúšaj rybičky do pohára s vodou z 50-tého poschodia..... pretože len na to si užitočný... inak si názorný príklad zbytočného, neschopného, zamindrákovaného človeka, ktorého i vlastná manželka posiela do teplých krajín....
A pokiaľ som ja "gumozeleý" - ty si bezfarebnovzduchoprázdny - a jedine takto dávaš o sebe vedieť - inak po TEBE ani PES NEŠTEKNE!

Si jednoducho NULA.
Naposledy upravil misoft : 12.12.18 at 10:10
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať