Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Sember
dr.Nadro ani ine nema - len hlupe. Keby isiel na bicykli, tak by zhasla
Na bicykli mám toho po horách a zjazdovkách najazdené viac ako ty v MHD :-))))))))))
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

afrikánka
Nandrolon
Trošku hlúpy názor
Ak si niekto myslí, že ľudia v drahých autách neumierajú, tak ho vopred ľutujem.
.
Ak niekomu dochádzajú argumenty, debatu končí.
"Doplnil, že vozidlo BMW 535i riadil príslušník federálneho PZ." ...

https://www.topky.sk/cl/100535/16531...lynie-25-rokov
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

našli horčicu 2 dni po záruke, dali likvidačnú pokutu a zvolali mimoriadnu tlačovku....
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Bravoó...mňamky na vianocnych trhoch v mojej dedine.....preco ma to neprekvapuje.....?!
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

lujza.j
Bravoó...mňamky na vianocnych trhoch v mojej dedine.....preco ma to neprekvapuje.....?!
máš muža kuchára ))
lujza.j lujza.j

bjuty smis
lujza.j
máš muža kuchára ))
Ako to s cim ma suvis ...jaj,ze doma varií...nebodaj?!NIE nevarií
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Pozrela som ten odkaz, ak dobre čítam, tak kontroly boli od 23. novembra do 17. decembra, teda spolu 25 dní. Bolo vykonaných 46 kontrol v 42 zariadeniach stánkového a ambulantného predaja, pričom v 6 zariadeniach boli zistené nedostatky. Ani nie dve kontroly za deň. V celom kraji. Ja som si 17.12. kúpila v stánku pred Carltonom klobásu s horčicou a cibuľkou, čo je pre mňa výnimočne nezdravé jedlo, nič mi nebolo, ani žáha nepálila. Sama som sa čudovala, že aká super cibuľka s horčicou. Rok zase také nebudem. Polovicu klobásy som ale doniesla domov, mne to bolo veľa.
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
že, Ježiško sa narodil, aby vykupil nas a ne šicke obchody. Ľudze spamätajce še.
lujza.j lujza.j

Ja nemam jeziska...ja mam deda mraza....obchody nevykupujem....
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Cadca vari nie je v nasom celoslovenskom Kocurkove?
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Ja mám Ježiška, uz od narodenia, , darčeky som kúpila, najmäpre päť vnúčat,cez internet.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bettylou
že, Ježiško sa narodil, aby vykupil nas a ne šicke obchody. Ľudze spamätajce še.
Bol som na chlieb a mlieko, ten dav má nesprávne informácie, asi ho chce predbehnúť
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

Aj v Košiciach pribudol vešiak pomoci

https://www.kosiceonline.sk/aj-v-kos...vEMiA.facebook
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

Nápodobne...nepoužívaj vulgarizmy
Aspoň počas týchto dní sa chovaj slušne
20688924_222488501614445_4182618338880389120_n.gif  
IMG_20181221_120858.jpg  
1/1
korela korela

alaya1
Aj v Košiciach pribudol vešiak pomoci

https://www.kosiceonline.sk/aj-v-kos...vEMiA.facebook
Myšlienka dobrá, ale zamýšľam sa, prečo sú vyradené odevy určené iba pre bezdomovcov, pretože predajcovia Nota bene si vyjdú s peniazmi získaných za predaj násobne viac, ako dôchodcovia s najnižšími dôchodkami a určite by odevmi nepohrdli aj iní dôchodcovia.

"Čo je to Nota bene? Po latinsky "VENUJTE POZORNOSŤ" je celoslovenský pouličný časopis, ktorý dáva šancu ľuďom bez domova, aby si pomohli sami - získali dôstojný príjem, sebaúctu a zlepšili svoj život."

Ten si zaslúžia aj ľudia, čo pracovali 40 r. a dnes dostávajú almužnu.

Neviem, kto všetko má prístup pre veci z Katolíckej charity, viem že sa tam chodia obliekať Rómovia, ktorí majú byty zariadené solídnejšie ako mnoho starých ľudí.
Ani každý dôchodca nemá na veci zo second handov.
.
Z diskusie pod článkom sa mi zapáčilo: "Také niečo treba urobiť aj s knihami."
Budú si s nimi prikurovať? Nieže by som im ich nedopriala, ale je to trochu nevhodne umiestnené. A už údajne fungujú aj u nás stojany s knihami ...
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

Kabat si moze zobrat ktokolvek potrebuje....Nikto nestrazi, ci si bezdomovec!.Ale nie je to nahrada nakupov, je to pre ludi v nudzi,.
korela korela

bjuty smis
našli horčicu 2 dni po záruke, dali likvidačnú pokutu a zvolali mimoriadnu tlačovku....
Zachránila som Bille pred dvomi či tromi dňami likvidačnú pokutu, pretože som až včera prišla na to, že som si kúpila český bio jogurt už pri kúpe s dátumom po záruke. :-)
Pritom si vždy pozerám dátumy výroby. Tu ako schválne nie.
korela korela

alaya1
Kabat si moze zobrat ktokolvek potrebuje....Nikto nestrazi, ci si bezdomovec!.Ale nie je to nahrada nakupov, je to pre ludi v nudzi,.
To tam nebolo uvedené, a ja som písala o dôchodcoch v núdzi. Ale tých ľudí v núdzi je na Slovensku more, a sú na tom horšie ako bezdomovci. Chudoba sa nedáva na obdiv, tá sa skrýva.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Stale zastavam nazor, ze pomoc ma byt konkretna, kazdy ma okolo seba niekoho, kto potrebuje pomoc a da sa to urobit citlivo.
Neviem ako inde, v KK a PP je velky bazar, ktory uz par rokov funguje na principe znizovania cien, vo stvrtok novy tovar, postupne zlavy a posledny den v stredu vsetko za 30 centov.Tovaru je vela a je slusny aj za tych 30 centov. O zakaznikov nemaju nudzu. Tuto cenotvorbu prevzali aj ine bazary.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať