Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Na rišina ako na predsedu nr sr...sa neda zabudnut ani na ten jeho tim
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

buchač
Slovensko si zaslúži prezidenta, ktorý nebude ohýbať pravdu
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...ohybat-pravdu/

Hm...azda nie Matoviča alebo Sulíkoviča....prípadne Galkoviča.
Veď tým neverí ani len ich vlastný tieň.
Len mi ešte povedzte ktorý to je.
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

Naštvalo:furt mi ukazuje červenú notifikáciu ku príspevku, ktorý som dávno prečítala.
Nedá sa mi upraviť prîspevok,keď kliknem na ceruzku,tak sa mi zväčší písmo.
Admin mi píše,že mãm nefunkčný mail a ak si to nedãm do poriadku,tak mi zrušia notifikãcie,no nech sa pãči.V nastaveniach je možnosť neodoberať notifikãcie emailom,tak som si to tak nastavila.Aj tak nemám žiadne práva,takže upozornenia a žiadosti o zatvorenie,otvorenie,vymazanie,vrãtenie atď mi chodili ùplne zbytočne a iba má otravovali.Že to teraz vyhadzuje ako chybu,nie je môj problém,ale programãtorov.
Zase tu niekto niečo vylepšoval.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

kopretinka
Naštvalo:furt mi ukazuje červenú notifikáciu ku príspevku, ktorý som dávno prečítala.
Admin mi píše,že mãm nefunkčný mail a ak si to nedãm do poriadku,tak mi zrušia notifikãcie,no nech sa pãči.V nastaveniach je možnosť neodoberať notifikãcie emailom,tak som si to tak nastavila.Aj tak nemám žiadne práva,takže upozornenia a žiadosti o zatvorenie,otvorenie,vymazanie,vrãtenie atď mi chodili ùplne zbytočne a iba má otravovali.Že to teraz vyhadzuje ako chybu,nie je môj problém,ale programãtorov.
Ono to vyzerá, že máš niečo prepnuté.... píše ti dlhé á ako a s vlnovkou (ã - letter a with tilde) - čiže nejaká divná znaková sada.
Prezri si PC a prehliadač, či sa niečo nemenilo.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Terezia13
párada
Fakt paráda ?
Preštuduj nasledovné ...
http://referaty.atlas.sk/ostatne/nez...QR4BsBImm6Hz0w
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

buchi, ďakujem za upozornenie
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

misoft
kopretinka
Ono to vyzerá, že máš niečo prepnuté.... píše ti dlhé á ako a s vlnovkou (ã - letter a with tilde) - čiže nejaká divná znaková sada.
Prezri si PC a prehliadač, či sa niečo nemenilo.
Píšem z mobilu a keď dlhšie podrzim písmenko "a" tak mi napíše to s vlnovkou a nemám nervy to furt opravovať.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Potesilo ma, ze v roku 2018 som nasiel 2 penazenky /zrejme ukradnute/ od mladych chalanov a obidve sme odovzdali policii. Aj ked to znamenalo ist pesi na policiu, prist neskorsie domov k dvom malym detom, ist domov v kolone... Ani v jednom pripade sme nenechali na seba cislo kvoli revansu. Dost, ze chudaka okradli, aby este nam chcel nieco davat... Policia ma vsetky udaje, to staci....
V kazdej penazenke bol obciansky, zdravotna karta, karty z obchodov. A v poslednej penazenke aj 2 platobne karty bezkontaktne...
Kolki z porady by sa zachovali tak cestne???
Ps: obidve som nasiel ja, pri prvej isla na policiu zena. Ja som bol v aute, predvcerom som nasiel druhu, isli sme na policiu obaja...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

kopretinka
Píšem z mobilu a keď dlhšie podrzim písmenko "a" tak mi napíše to s vlnovkou a nemám nervy to furt opravovať.
Jáááj... tak to je iné..... aj mne, keď náhodou musím použiť mobil, alebo tablet, tak tie oné funkcie nejdú ani mne.... preto z mobilu a tabletu píšem len výnimočne (rozumej - skoro nikdy )....
Nandrolon Nandrolon

misoft
kopretinka
Jáááj... tak to je iné..... aj mne, keď náhodou musím použiť mobil, alebo tablet, tak tie oné funkcie nejdú ani mne.... preto z mobilu a tabletu píšem len výnimočne (rozumej - skoro nikdy )....
Mne to niekedy duplikuje slova a chby mi nejdu opravit. Ked vojdem do textu a nieco chcem opravit, hodi ma to na koniec...
buchač buchač

Nandrolon
misoft
kopretinka
Mne to niekedy duplikuje slova a chby mi nejdu opravit. Ked vojdem do textu a nieco chcem opravit, hodi ma to na koniec...
...a vy dvaja ste nepevní, alebo čo ???

Tie vlnovky boli jasné jak facka.

Vojsť do textu a šmarí na koniec ?...a čo tak zväčšiť/priblížiť text a vtedy vojsť do textu ?
Len mi nepovedz, že už si to takto skúšal...lebo proste neuverím.
Nandrolon Nandrolon

Buchac, to bolo prve, co som skusal! A uz si mi odpustil, ze som ta v samonasieracej nalade nazval chu...??
Sak sa uzmierme :-))
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Nechápem, čo je to za mániu, či pre vlastnú ochranu, alebo aký iný účel. Majú ho síce aj v štátnom znaku ...

https://tv.idnes.cz/listonoska-bat-s...3_idnestv_heli
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Potesilo.....co som dnes nasla na ich stranke
https://www.okrasa.sk/exkurzia-do-vyroby
A rovno si aj dačo kupim ...
Terezia13 Terezia13

každý by si tam niečo mohol vybrať
37683424_1766670330114976_3960675671931355136_n.jpg  
buchač buchač

https://sport.aktuality.sk/c/374066/...arom-smokovci/
Terezia13 Terezia13

jednoznačne potešilo
https://slovensko.hnonline.sk/186620...nqWc0kHaFL6-v0
buchač buchač

Sa môžu aj, prepytujem, posrať...aj tak nezabránia, viď argumentáciu v článku od hovorcu.

Zasa niečo niekto vydumal, nahnal pár bodíkov...a zvyšok - realizácia o hovne.

P.S.:
Tých 33€ je vlastne smiešna cifra.
Ak je vonku partia, ktorá za chlast a pyrotechniku pár stovák ečky, tak na tú smiešnu pokutičku sa v pohode zložia.
...mestskí odídu...a hajde pokračovať v činnosti.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať