Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Rad by som videl podaktorych tu z diskusie prechadzat jedno dedinske dvojkolajove priecestie so zavorami co prechadzam niekolkokrat denne. Kolaje su uz tak "vnorene v sneholade, ze auto vyssie ako oktavka mierne chyti za spodok. Ak by to clovek prechadzal rychlejsie ako 1-2 km/h /s beznym sedanom/ tak v kolajisku rozbije predny naraznik. S letnakami, ak by zastavil na vnorenej kolaji, tak sa uz nevyhrabe. Kedysi sme to priecestie cistili my so zenou - lopata+krompac. Posledne roky na to kasleme, tak auta su odstavene pred nim. Toto je zimne vodicske umenie a nie soferovat po 0,54324 cm snehu.
Podotykam, ze je to medzinarodna tepna, kadial chodi Pendolino, a ostatne vlaky asi kazdych 5-10 min...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nandrolon
Sember sa snazi budit dojem, ze je "v kolektive oblubeny", stara, komunisticka fraza...
Admin by mal pozriet vsetkych jeho "pluskarov" - praca na 10 min., udelit 30 BANov a hned je tu cisto.
Veď si to nadeľuje on sám.... vytvorí si zopár FAKE nickov a udeľuje a udeľuje....
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Katy a R
Chlapci - a čo keď by ste si dali do nového roku záväzok, že si tu nebudete zviditeľňovať svoje egá - naozaj nás to ostatných nezaujíma, a ani riešenie mínusiek či plusiek. fakt je toho už veľa!
nebolo by lepšie - ak už si teda chcete voľačo dokazovať - dohodnúť si stretko a porovnať si svoje veľkosti....niekde ako to robili prváci na základnej škole?
Katka, chodím sem už pozriedka. A nie je to marketing? Ten systém +/-, ak by nebol, nepriťahoval by na porada viac a viac ľudí? No nikde nie je uvedené koľko ľudí sa tu už neobjaví, česť ich pamiatke, ktorí sa už tu nemôžu prejvi, zjaviť. Správca stránky, aký ma na to názor? ZISK? Body sú na h...., je sa treba na ne vybodnúť. Tiež tak, na poradu sa ............
sito sito

Terezia13
sito
lujza.j
Ako sa tato blavacka tragedia mohla prihodit?!trnavska oproti kauflacu smer von z mesta...
Nič sa nemôže prihodiť bez účasti človeka, ľudí! Preto ľudstvo blúdi, báda, vždy niečo hľadá, chce. Jedna vec je žiť a druhá vec je si zo života robiť riť. Človek to dokáže, veľa živočíchov to nedokáže, nedokázalo, neprežilo. Zaslúži si to človek???
no pravda, človek hľadá - možno tento hľadal mobil
Ahááá, takže už nie človek, mobil je ako zviera. Pretože, zviera už nie je vec od 1.9. No vždy od 1.9. sme, nastúpili do školy, a učiť sa, učiť sa, učiť sa .... A mobil? Nespomínali sme si.

Je to vekom, či vedomosťami v časovej realite? A čo ešte bolo schválené 1.9.?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Rad by som videl podaktorych tu z diskusie prechadzat jedno dedinske dvojkolajove priecestie so zavorami co prechadzam niekolkokrat denne...
Ja som mal skôr na mysli tie diskusné príspevky na Sme, Pravda, Topky...atď.
Tam je toho teda ... ajajáááj.

Ale sa mi páči, jak mudrujú...už ich len posadiť za volant a pustiť do hôr....tam na tých blavákov solídne nadávajú, nakoľko sa správajú ako sa správajú...zle parkujú, majú letné gumy, predbehujú sa, robia bordel...atď.
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

korela
afrikánka
pavol54
Terezia13
"hurá Silvester"
Včera o 12:13 ·

TRAGÉDIA NA ZVOLENSKOM SÍDLISKU ZÁPAD

30.12 - Muž 60† išiel včera podvečer po Štúrovej ulici, keď niekto hodil v jeho blízkosti delobuch, muž sa zľakol a dostal infarkt. Nepomohla mu už ani rychla záchranná služba, muž na mieste zomrel.
Zaujímavosti Hontu a Zvolenska
k
Ale to sa do médií nedostane s patričnou reklamou že hádzajúci je VRAH. Ako ho inanazvať. Dedo nebol novinár
Trolinku si to nadsadil, zlyhanie srdiečka sa predsa nedá porovnať so zásahom strelnej zbrane, či?
Inak smutný príbeh.
1. Nie je vylúčené, že mal slabé srdce.
2. Aj slovom sa dá zabiť, doslova privodiť IM tak, ktorý človek neprežije. Dovtedy zdravý, výkonný a mladý.

Aj keby si mala doma dvoch lekárov, aj troch, medicína všetko nevie, alebo iba zatiaľ nepripúšťa. V praxi takéto prípady evidované.
Keď sa človek zľakne, čoho sa inštinktívne chytí ako prvé? Za srdce, nie za hlavu, príp. sa pomočí alebo vyprázdni obsah hrub. čreva. Našťastie, toto ešte prežije.
Iba trochu nechápem, že s takou domácou intelektuálnou výbavou tu prikladáš tie nemožné obrázky, trochu samoreflexie. Ak už musíš, je tu pre otvorená iná téma.
Už sa tu za tie roky v tejto téme podarilo vykynožiť iné snahy o obrázkový balast alebo videá.
Nie som prvá, čo si to všimla.
...Dedo nebol novinár
Trolinku si to nadsadil, zlyhanie srdiečka sa predsa nedá porovnať so zásahom strelnej zbrane...

DEDO NEBOL NOVINÁR !!!

To bola veta, na ktorú som reagovala. Sorry, ak ju niekto nepochopil. Ty teda určite nie, lebo ťa ženie nenávisť voči mne, čo som si všimla už v tvojich útokoch v téme Zvieratá. Už tam si sa chytila do nevysvetliteľnej "siete" odporu voči všetkému, čo som napísala a osobne si sa nalepila na všetko, čo tam bolo uvedené a zavalila kritikou. Neviem, čím som si zaslúžila tvoj záujem. Odpovedala som ti aj v tom štýle, ktorý si navodila, nenechám si hádzať exkrementy od kadejakého vtáka, ktorý sa tu neustále predvádza pesimistickými úvahami a prognózami o všetkom a všade.
Zneužívaš informácie, ktoré si po útržkoch zozbierala na Porade...bola si v Prahe, ešte ako slobodná? Zdá sa mi, že si tam mala malé dieťa. Bojuješ proti ohňostrojom? Máš suseda, ktorý ho vo veľkom štýle robí aj v lete, nielen na Silvestra, atď..všeličo sa dá vyčítať medzi riadkami a tiež sa dajú zozbierať útržky, ktoré ťa vykreslia, aj keď sa skrývaš. Už viackrát si sa vyjadrila proti lekárom, najviac psychiatrom, tu si dovolím uviesť poznatok, že práve psychiatrickí pacienti ich najviac odmietajú (určité diagnózy). Inak psychopati mávajú "dar reči", vedia donekonečna diskutovať, čo je spočiatku ľahko zameniteľné s inteligenciou.
Si veľmi nepríjemná osoba, toľko moje poznatky o tebe.
Obrázky, ktoré dávam? Keď pobavia aspoň jednu osobu, vyvolajú úsmev, je to vždy viac, ako tucet tých, ktorým sa to nepáči. Väčšinou dávam zvieratká, alebo?
Osobne ma mrzí takýto dialóg medzi nami, ale ty si tá, ktorá tento podnet dala. Otváraš na Porade diskusie, ktoré zasahujú do súkromia, preukazuješ snahu o znevažovanie, útočíš, otravuješ, predkladáš samé negatívne úvahy politické, ekonomické, všetko vidíš čierne, samá beznádej, kritika. Najviac ma pobavil tvoj poznatok o informáciách na Google...významní, vzdelaní nie sú, nepotrebujú byť. Naozaj? Tak potom musia byť už dááávno na dôchodku, alebo... Tretia možnosť, že sú 0 - nula.

Pekný večer korela
Nandrolon Nandrolon

buchač
Nandrolon
Rad by som videl podaktorych tu z diskusie prechadzat jedno dedinske dvojkolajove priecestie so zavorami co prechadzam niekolkokrat denne...
Ja som mal skôr na mysli tie diskusné príspevky na Sme, Pravda, Topky...atď.
Tam je toho teda ... ajajáááj.

Ale sa mi páči, jak mudrujú...už ich len posadiť za volant a pustiť do hôr....tam na tých blavákov solídne nadávajú, nakoľko sa správajú ako sa správajú...zle parkujú, majú letné gumy, predbehujú sa, robia bordel...atď.
Ja som to nemyslel na tvoj prispevok, ale vseobecne. Aj tu na porade sa stale objavuju rozne prispevky na tuto temu - vodicov sposobujucich nehody vacsinou v BA.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Ja som to nemyslel na tvoj prispevok, ale vseobecne. Aj tu na porade sa stale objavuju rozne prispevky na tuto temu - vodicov sposobujucich nehody vacsinou v BA.
Veď aj ja všeobecne...to len poniektorí to berú osobne.
Ale šak mne je jedno...dlabem na neobjektívnych.
Nandrolon Nandrolon

Aksamietnica :-)))))))) na zaklade tvojho prispevku vidim, ze mame dost spolocneho, som uz kedysi na sutaku pisal, ze preto "trpim cely zivot" :-))))) ale treba to vyuzivat vo svoj prospech.
Ta vlastnost je - OBROVSKA PAMAT. Ja tu mam na zaklade toho, co tu kto napisal od datumu mojej registracie vyprofilovanych v hlave komplet cele osadenstvo. A rovnako to mam v zivote...
Niekedy by som potreboval transplantovat druhy mozog, aby sa ten moj mohol zregenerovat a nesrotit 24h denne. Castokrat ta pamat robi v zivote problemy. Ostatni nieco urobia, zabudnu, hehehe-hihihi, a ty na nich stale pozeras ako na k***y. Odpustis, ale nezabudnes a za svoje podvedomie nezodpovedas, lebo to si zije svoj zivot.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

tu ,..... tie diskusné príspevky na Sme, Pravda, Topky...atď

a zajtra zas utorok ))
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis

a zajtra zas utorok ))
Nestras, lebo mi uberies 2 dni /zajtra, pozajtra, v pondelok uz pracujem, kedze dnes som mal RD/ nahanania diviakov v Beskydoch na bezkach po panenskom snehu!!! Medvede uz asi spia, tak mi ostava len ta svinska haved.
:-))
sito sito

buchač
Nandrolon
Veď aj ja všeobecne...to len poniektorí to berú osobne.
Ale šak mne je jedno...dlabem na neobjektívnych.
Však si vojak, utečieš, pred objektívnymi príčinami Či nie?
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Nandrolon
bjuty smis

a zajtra zas utorok ))
Nestras, lebo mi uberies 2 dni /zajtra, pozajtra, v pondelok uz pracujem, kedze dnes som mal RD/ nahanania diviakov v Beskydoch na bezkach po panenskom snehu!!! Medvede uz asi spia, tak mi ostava len ta svinska haved.
naháňaš diviaky po beskydoch ?? )

len aby kofola z toho nenatočila novú vianočnú reklamu ...po 20 r.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
lujza.j
Ako sa tato blavacka tragedia mohla prihodit?!trnavska oproti kauflacu smer von z mesta...
Vidíš...to je tá správna reakcia...a nie ako toho, čo mi dal nesúhlas.
Hentá fotka danej dopravnej nehody je proste tragédia....tragédia médií...a čo nás ešte čaká v tv novinách...amen tma.

Niekde je 1 - 2 metre snehu, je to ťažké zvládnuť tú situáciu...ale ľudia z daných lokalít si sami zo seba robia prdel.
Ale blavák plače, lebo nasnežilo 2 - 3 cm snehu...a kalamitáááááá......kuwa, fakt dobre, že je ešte voľno, že v Blave nie sú týždňovkári, že prisťahovalci sú u rodín....aspoň sa blaváci nemajú na koho vyhovárať.
Tak o čom to je ??? Keď sa to isté deje každý rok ???

Ale hlavne, že sa budú blaváci urážať, íčovať na všetkých, a aj urážať iných.
Nasrať na nich...
V rámci akcie B boli všetci blaváci vysťahovaní, takže to sú "naturalizovaní Blaváci" = lufťáci sú všetci a ich potomkovia
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis
Nandrolon
bjuty smis

a zajtra zas utorok ))
naháňaš diviaky po beskydoch ?? )

len aby kofola z toho nenatočila novú vianočnú reklamu ...po 20 r.
... akurat to bude tocit vysmiaty diviak, a kofoly ma budu nahanat :-)))))))))))))))) dobry namet na riadnu recesiu! Slzy mi uz tecu!
Nandrolon Nandrolon

Sember
.
Sember, akysi si maly! :-)
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

Sember
.
toto by sa mi hodilo na naše diviaky, už zase rozrýpali celé humno
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Nandrolon
Sember
.
Sember, akysi si maly! :-)
Inovované "Voľakedy - aj malý chlap môže mať veľkú palicu, dnes - aha malý chlap s veľkou puškou"
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

smutné ale pravdivé
49397674_2224270804496448_6863494503651606528_n.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Terezia13
Sember
.
toto by sa mi hodilo na naše diviaky, už zase rozrýpali celé humno
Co ich nepozabijate?
Kaslal by som na vsetky predpisy ak by mi robili skodu na pozemku. Kolegyni rozbili pestovany travnik, plot a polovnik prisiel dat 5 slovom päť eur.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať