duves
Nandrolon
PS: nepíšem striktne o tomto fóre, ale o inom /neviem, koľko ich ešte je, ani ma to nezaujíma, ale na jednom ďalšom sme obaja/.
Tam nemaš gule niečo dezolatne zadreť?
Je tam plno blbečkov, pre ktorých je stred vesmíru Covid hystéria a namiesto rodiny majú doma bicykel v cene nového auta strednej triedy.
Okrem toho nemám chuť sa s takými ľuďmi vôbec baviť, pretože v skutočnosti sú to veľkí chudáci duchom a aj telom.
V podstate celý normálny život, rodinu vymenili za jednu spotrebnú vec.
A ten lekár z košíc, ktorý tam písal o Čadci je kapitola sama o sebe. Ešte mohol 15x napísať, aby to všetci vedeli, že je to lekár.
Fakt do tých tém nechodím, ale dnes som si ťa dal vyhľadať, zlepšilo mi to normálne náladu tie tvoje haluze.
Už ti aj na startitupe vyskúmali odpoveď na tvoju životnú otázku, že aký je prototip dezoláta.
normálne zdieľam tvoj link, dúfam, že nevadí:
https://www.startitup.sk/prieskum-vi...ho-antivaxera/
Vieš, ja sa necítim ani že by mi niekedy v živote chýbali peniaze, ani že by som mal nízke vzdelanie. A myslím, že rovnako na tom budú aj neočkovaní lekári z našej nemocnice.
Chápem, že očkovaní dezoláti teraz tŕpnu, čo sa bude najbližšie roky s nimi diať a chceli by, aby sme aj my ostatní, uvedomelí /je nás 47% dospelých takže väčšina/, boli na rovnakej "lodi" ako vy.
Ale bohužiaľ. Čo ste si navarili, to si aj zjete.
Ešte tu niekto verí Jarčuškovi s tromi vlasmi, ktorý vlastne odhalil ako fungujú všetky tie lekárske konferencie? Tam skákal s tými troma vlasmi na hlave ako postihnutý pri záchvate. To už aj Harabinov tanec je slušnejší.