Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač
Neviem, čo si o tomto mám myslieť... už som pár krát videl reklamu.

MyHeritage DNA

Náš jednoduchý test DNA může odhalit Váš jedinečný etnický původ a spojit Vás s novými příbuznými. Posuňte historii rodiny na další úroveň s pomocí nejdostupnějšího testu DNA na trhu.
https://www.myheritage.cz/dna
Odrb.... aby si si kúpil......
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

K vypracovávaniu rodokmeňu úplne zbytočná, nepotrebná záležitosť!!!
misoft misoft

Akurát sa zistí, že prapraprapraprapraprapraprapraprapredkovia pochádzali z opice (čo už dávno vieme.... najmä keď sa napijeme..... )
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

Mne netreba ani piť...stačí, keď ráno kuknem do zrkadla
misoft misoft

Chudák zrkadlo
s10745.gif  
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
Akurát sa zistí, že prapraprapraprapraprapraprapraprapredkovia pochádzali z opice (čo už dávno vieme.... najmä keď sa napijeme..... )
Práve som chcel doplniť že za kilo cukríkov a kávu to spravím tiež
pavol54 pavol54

Zaujímalo by ma ako kto vidí rozdiel medzi finančným darom a účelovou investíciou. Vieme všetci na čo myslím, ktorá hýbe našimi politikmi.
Mária27 Mária27

Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

Prasknuté čelné sklo musí byť preplatené poisťovňami - rozhodnutie Najvyššieho súdu SR

stanovisko 135
https://www.nsud.sk/data/files/979_s...ia_10_2014.pdf
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Mária27
Prasknuté čelné sklo musí byť preplatené poisťovňami - rozhodnutie Najvyššieho súdu SR

stanovisko 135
Clanok som na mobile necital, ale zrejme to plati iba v pripade suhlasu obidvoch, co byva na dialnici problem, pokial dotycneho clovek svojpomocne nezastavi/nevyblokuje.
pavol54 pavol54

Nandrolon
Mária27

stanovisko 135
Clanok som na mobile necital, ale zrejme to plati iba v pripade suhlasu obidvoch, co byva na dialnici problem, pokial dotycneho clovek svojpomocne nezastavi/nevyblokuje.
Mňa zastavil policajt s majákom potom čo sa vliekol za mnou 80 kou asi tri km aj tak mu nič nedali svyne jennej (hodinu a pol ma držal, normálneho by som poslal niekam resp. by ma ani nezastavil)
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

53736311_984622338408478_6114177702984417280_n.jpg  
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

pavol54 pavol54

V Nemecku budú ženy vo verejnej doprave cestovať lacnejšie. Aj Serena ak by prišla na návštevu bude potrebovať pre kontrolu prítomného lekára alebo bude stačiť foto intímnej časti? Lebo ženy v atletických súťažiach musia mať lekárske potvrdenie že sa za ne neprezlieka mľandravý chlap.
misoft misoft

Terka - to mi pripomína toho motocyklistu v Prahe, keď ho policajti zastavili autom. Tiež letel ako špinavé prádlo (ale horšie dopadol) - obvinili policajta (ale už ho očistili). Ten motocyklista bol riadne na mol a letel mestom cez 130km/h.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Ideme uhládzať postele láskavou dlaňou,
Utíšiť dieťa plačúce za mamou,
Potešiť starenku s vráskami na tvári,
Ochladiť súcitom ranu čo páli.
Aby ten, ktorého život ku koncu sa chýli,
Nebol opustený v poslednej chvíli.

hľadám autora textu, no nemôžem ho nájsť,
neviete mi pomôcť?
pavol54 pavol54

V Chile sa odtrhli dva veľké ľadovce, pred dvoma rokmi sa od Antarktídy odtrhol ľadovec veľký ako Grónsko. Všetko v dôsledku oteplenia. Ale v Grónsku bola vo večných ľadovcoch vybudovaná americká základňa s jadrovým materiálom a bola tam ponechaná na večnosť, však ľad to uchová na veky. Lenže ľadovce sa topia! Takže nech sa teraz svet stará a trasie. Dnes som sa pozrel do Kuchyne a našiel som si tam len jednu konzervu po záruke (zatiaľ)
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Mila123
Ideme uhládzať postele láskavou dlaňou,
Utíšiť dieťa plačúce za mamou,
Potešiť starenku s vráskami na tvári,
Ochladiť súcitom ranu čo páli.
Aby ten, ktorého život ku koncu sa chýli,
Nebol opustený v poslednej chvíli.

hľadám autora textu, no nemôžem ho nájsť,
neviete mi pomôcť?
Nie všetky motta majú známeho autora.
Hento vyššie uvedené je uvádzané ako motto zdravotníckeho personálu - absolventov stredných škôl patričného smeru.
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

Este stale pocukrovane....
1.jpg  
misoft misoft

pavol54
V Chile sa odtrhli dva veľké ľadovce, pred dvoma rokmi sa od Antarktídy odtrhol ľadovec veľký ako Grónsko. Všetko v dôsledku oteplenia. Ale v Grónsku bola vo večných ľadovcoch vybudovaná americká základňa s jadrovým materiálom a bola tam ponechaná na večnosť, však ľad to uchová na veky. Lenže ľadovce sa topia! Takže nech sa teraz svet stará a trasie. Dnes som sa pozrel do Kuchyne a našiel som si tam len jednu konzervu po záruke (zatiaľ)
Konzervu neotvárať - hrozí ekologická katastrofa a hromadné zamorenie (P.S. môže však byť darovaná na dobročinné účely niekde do "Mexikocity", alebo "LasVegas" dig more...)
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať