buchač
Ale ide o chyžné...tomu ver.
No skôr ide o hotelových hostí...poniektorí sú také hovadá, že to nie je normálne.
Dcéra pred rokmi brigádovala dve sezóny v jednom luxusnom hoteli na Cypruse. Najväčšie svine, hovadá, kuwy, bordelári boli z toho vyspelého Západu...Angličania, Nemci,...
Tie jej postrehy nie sú publikovateľné.
----------------------------
To už nie je skúsenosť...tomu ja vravím paranoja
----------------------------
Ako vraví MUDr. Lukeš...?
Pozri sa na to asi takto.
Ty si obdivovateľka všeliakých webov...tvoja vec.
No je dobré pozrieť sa na to aj z druhej strany....viď.
https://manipulatori.cz/lekar-mudr-p...pomylena-veda/
Tá príprava stravy znamená aj to, že si všetko dopestuje, odchová...???
No asi ťažko.
Dávam ti za pravdu o hotelových hosťoch. Posteľné prádlo, najmä hosťami "obľúbené" podušky, s ktorými si čistia topánky, alebo použijú ako rohožku. Mestskú špina po daždi, sa nedá vyprať, iba vyhodiť.
.
Ty máš tuším zmapované všetky články s TČM. :-)
Ja som na Lukeša narazila náhodou a zaujal ma tou kys. fosforečnou pred pár rokmi. A čo sa týka prípravy teplého aj studeného jedla, tak osobne mi ide najmä o cudziu energiu v ňom zakódovanú, nakoľko skoro vo všetkom sa nachádza voda. A ako vieme aj z MHD, niektorým Slovákom stačí slovná zásoba s jedným podst. menom a slovesom, budú takto diskutovať hodiny a vedia o čom je reč.
Neboj, nevyhýbam sa donáškam teplého jedla, keď musím. Aj keď viem, že všetko preháňajú cez mikrovlnky. Tie nemusím a nemám ju.
A čo sa týka jogurtov, dajú sa jednoducho vyrobiť aj doma a lacnejšie, o balenom pečive a chlebe je dávno známe, že po pár hodinách vznikajú plesne, plus ak ešte v pekárni predtým popadalo na zem. Stačí, aby sa po ceste do predajne prepravovalo v horúčavách a plus ležalo na regáloch v obchode, kde na ne svieti slnko. Ako napr. v Bille na Bajkalskej, kde bolo úplne zelené. Zelené.
Všadeprítomný ľudský faktor pri potravinách urobí svoje.