Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

https://www.ta3.com/clanok/1210578/d...resvedcit.html
ale im nakladajú komentujúci
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Ako na hojdačke, život so stromami, bez stromov, so stromami.
https://www.facebook.com/10004416374...01722696737176
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

anet
Vakcina je sloboda....slobodne mozes drapnut covida baskde
Bubo daj aj slévu 15%
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Astru pozastavili https://www.ta3.com/clanok/1210619/o...a-skupina.html
Inak mi vyskocilo na FB ze za Sputnika sa bude platit 20 melka fuuu
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

"Inak mi vyskocilo na FB ze za Sputnika sa bude platit 20 melka"
Tam toho popíšu. A často poriadne nezmysly a hovädiny. Alebo niekto zase rozosiela HOAX.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Prebehla som dnešnú tlač a vyzerá že pre naše médiá nie je dôležité dianie vo Francii.Ešte že máme Čechov.
BXLmiami BXLmiami

A prvý raz som platila kreditkou z Tatra banky podľa nových pravidiel a vyzerá že aj posledný raz.Tá banka neuveriteľne diskriminuje starších.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

BXLmiami
A prvý raz som platila kreditkou z Tatra banky podľa nových pravidiel a vyzerá že aj posledný raz.Tá banka neuveriteľne diskriminuje starších.
Môžeš napísať k tomu viac?
A kreditnou, alebo debetnou?
BXLmiami BXLmiami

tradyc
BXLmiami
Takže karta obsahuje aj dátum narodenia a podľa veku znižuje rýchlosť bankových operácií , aby babky stíhali ?
Aj ty raz budeš dedko :-))) A možno skôr ako si myslíš :-))
BXLmiami BXLmiami

Nandrolon
BXLmiami
Kreditkou ale je to jedno,vyžaduje to otvoriť internet banking a dať tam kod a to do 6 sekund.Tiež takí de bil ko via za počítačom,ktorých stred sveta je počítač.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

BXLmiami
Nandrolon
BXLmiami
Kreditkou ale je to jedno,vyžaduje to otvoriť internet banking a dať tam kod a to do 6 sekund.Tiež takí de bil ko via za počítačom,ktorých stred sveta je počítač.
tatrabanka sú zlodeji mňa okradli o 140 000 Sk hneď na začiatku(1996) to bola pálka ( ZMENILI mi podmienky neodvolateľného akraditívu )
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

BXLmiami
Prebehla som dnešnú tlač a vyzerá že pre naše médiá nie je dôležité dianie vo Francii.Ešte že máme Čechov.
Voľačo som postrehol aj na slovensku 1 - spravodajstvo
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A ty veríš tomu, že ONI budú mať nejakú zodpovednosť? Tůdle! Opäť to zaplatí občan - plebs.
Nandrolon Nandrolon

BXLmiami
Nandrolon
BXLmiami
Myslel som, že v kamennom obchode...
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Premiér Eduard Heger (OĽANO) počas rokovania vlády a po zasadnutí koaličnej rady informoval, že štát podporí rodiny, ktoré sa pre pandémiu ocitli v hmotnej núdzi, sumou 333 eur na jedno dieťa.
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...dieta-333-eur/
======================================

Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Banky prešli pri platbách kartou cez internet na na silnú autentifikáciu používateľa.
Alebo mobilná aplikácia banky alebo cez internet banking. Tiež už neplatím takto kartou, nechcem do mobilu žiadnu aplikáciu banky a cez internet banking asi komplikácia, ako čítam. Neskúšala som. Objednávam na dobierku, niekde sa dá platiť dopravcovi tiež kartou.
BXLmiami BXLmiami

Nandrolon
BXLmiami
Nandrolon
BXLmiami
Aj v kamennom obchode.Prihláste sa do IB na potvrdenie platby.Nech idú do kelu a nazad,nechcem v mobile banku..
Nandrolon Nandrolon

Takže nakoniec sa pracovité rodiny, ktoré odvádzajú najviac vôbec nepodporia, ale príspevok dostanú zas iba cigáni, prespanky a lemry.
Že ma to vôbec neprekvapuje. Nech im padne na úžitok. My ostatní to prežijeme a vôbec by sme nechceli žiť tie ich posrané a degenerované životy!
:-))))))))))))))
T
Ale jedno je zaujímavé. Stále sa o tom iba diskutuje, a peniaze nikde :-))))
Nandrolon Nandrolon

BXLmiami
Nandrolon
BXLmiami
Nandrolon
BXLmiami
Aj v kamennom obchode.Prihláste sa do IB na potvrdenie platby.Nech idú do kelu a nazad,nechcem v mobile banku..
Správne chápem, že v potravinách pred pokladňou sa musíš NA MOBILE prihlásiť do IB a zadať nejaký kód? A ten príde SMS?
No, to si potom riadne Tatrabanka chráni, komu poskytne svoje peniaze...Lebo ak by toto robila s peniazmi klienta /platba debetnou kartou/, tak ráno by už neexistovala...
Čosi mi tu nehrá...
Platím viackrát denne debetnou Visa a max zadávam svoj PIN.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať