bjuty smis
aby dnes na tlačovke zahviezdili....také ľahké nevieš...
naozaj sa bojíš 10 -20 afgáncov , niektorých aj s manželkami a detmi, čo pomáhali naším vojakom ?
už z toho je jasné, že to nie sú žiadny teroristi
Niekedy mám dojem, že len skúšaš ostatných a čakáš na reakcie, aby si mohol argumentovať...lenže argumentácia je občas od veci.
Takže asi takto...Tlusťoch a Tchorčok ešte nikdy nezahviezdili...a keď aj, tak len v negatívnom slova zmysle.
Slovensko (ba Československo) nemalo vo svojej histórii tak podvratné živly, ako sú títo dvaja. Dokonca ešte aj Mníchovská zrada je proti tým dvom malina, nakoľko vtedajšia garnitúra nemala veľmi na výber. Lenže títo dvaja sa cieľavedome pchajú terajším okupantom (áno, tak by sa dala nazvať EU,USA, NATO) do riti....a s veľkou radosťou sa pridáva " naša prezidentka ", ktorú som mal donedávna na háku. Vybehla zo skládky, no v poslednej dobe padá na dno latríny jedna radosť. Najhoršia prezidentka...predbehla ešte aj Kisku, a to je už čo povedať.
Nie, nebojím sa, nemám prečo...keď sa nebojím cigánov, prečo by som sa mal báť pár jedincov, čo majú šály večne na hlave ?
Zapamätaj si jedno (poučím ťa, ak nevieš)...moslim a či cigán je frajer zásadne len v skupine...inak je pekne tichúčko.