Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
padol návrh postaviť baterkáreň vo Voderadoch, na poliach niklovky v strážskom či v žiari nad hronom, či v iných bývalých priemyselných priestoroch "s nezávadným životným prostredím" .
číňania povedali :Vy srandujete?
počúvam najsrandovnejšiu reláciu "sobotné dialogy". šimečkovi prekážajú 13 dôchodky, ale priklapnutie vysokých dotácii pre svojich na nič mu neprekáža. No nie je to sranda?
počúvam najsrandovnejšiu reláciu "sobotné dialogy". šimečkovi prekážajú 13 dôchodky, ale priklapnutie vysokých dotácii pre svojich na nič mu neprekáža. No nie je to sranda?
Dotacie pre hranolovu rodinu ti neprekazaju ?
Kde zoberu 2 mld na konsolidaciu
Navysili platy sebe a hranolovi dozivotnu rentu
Prazdnu spajzu maju
Prazdnu spajzu maju
mne prekáža, že šimečka vykrikuje o 13 dôchodkoch, to ostatné nech si riešia tam hore
Prazdnu spajzu maju
mne prekáža, že šimečka vykrikuje o 13 dôchodkoch, to ostatné nech si riešia tam hore
Ja osobne by som prijala 12 slušných dôchodkov a nie jeden trinásty pre zalepenie očí. Ďakujem Matovičovi za posledné riadne zvýšenie dôchodkov. Čo mi pomohlo dovtedy o cca 10 eur? A to beriem dva. Takže to bolo za dva.
Ja osobne by som prijala 12 slušných dôchodkov a nie jeden trinásty pre zalepenie očí. Ďakujem Matovičovi za posledné riadne zvýšenie dôchodkov. Čo mi pomohlo dovtedy o cca 10 eur? A to beriem dva. Takže to bolo za dva.
a nezabudni si pripomenúť 30% infláciu to bolo z čoho zdvíhať