misoft
Svetové media o atentáte na Huliaka:
Po happeningu na premiéra, ďalší atentát
na národne orientovaného politika,
Russia Today si všíma:
Товарищ Хулиак свалился на ТВ, живой, это убийство, а не событие. Путин реагирует и меняет ядерную доктрину.
Eduard Chmelár
FAKT JE VÁM SMIEŠNE, KEĎ SI NIEKTO TAKMER ZLOMÍ VÄZY?
Som naozaj zdesený z toho, aká vlna škodoradosti, zlomyseľnosti a necitlivosti prebehla opozičnými kruhmi a médiami za posledných 24 hodín. Rudolf Huliak je môj politický a názorový oponent, s ktorým sa v mnohom nezhodnem. Ale sú chvíle, kedy by sme mali odložiť vášnivé polemiky nabok a byť predovšetkým ľuďmi. Som rád, že jeho hrôzostrašný pád zo stoličky sa neskončil tragicky, veď si mohol zlomiť väzy. Ak je to niekomu smiešne, ak sa z toho škodoradostne smeje a bľaboce niečo o karme, tak je to v mojich očiach len iný typ grobianstva, hulvátstva a primitivizmu. Skúste si urobiť test Čaputovou, Šimečkom alebo hoci aj Mikloškom. Tiež by ste sa výborne zabávali, keby sa takmer prizabili? Už dlhší čas varujem, že v spore o to, kam sme sa dostali, niet nevinných. Toto, čo si navzájom vyčítame, nie je boj dobra a zla, svetla a temnoty, lásky a nenávisti, ale dve strany tej istej mince. Stiahnite tie sprosté vtipy, videá a trápne komentáre, ak vo vás zostala aspoň štipka ľudskosti. Pánovi Huliakovi želám, aby sa rýchlo zotavil a nemal žiadne vážnejšie následky.
https://www.facebook.com/ChmelarEduard
Chmelár spomína iných politikov s otázkou, či by sa ich voliči tiež zabávali, ak by niektorí z uvedených drbol nechtiac na zem.
Dodám, že podobne je to aj pri Ficovi, ktorého častujú rôznymi prívlastkami ohľadom jeho postrelenia.
Si viem vcelku aj predstaviť, čo by sa dialo, ak by 5 rán dostal niekto z opozície....celá EU by sa zhrozila, fon Hovnová by chytila zrádnik...