Zavrieť

Porady

pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
teraz si mu dobre naložil ...

a ked si v takej forme, tak nám ešte povedz, aké sú to tie letné ?
to ako kamiony prezúvajú na letné a zimné ?
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ty sa nezdáš )))))))))))))))))))))))))
ale srandujem.....si úplne jasný....však téma srandičky....,
ja som len citoval spravodajstvo niektorej TV spred dvoch rokov, "Turecký kamión na letných sa skrížil na Donovaloch"
doplním pre teba ovládaného (AI), stačí si pozrieť TOSPEED.sk tam sa dozvieš o existencii zimných pneu aj na nákladiaky
Naposledy upravil pavol54 : 22.11.24 at 11:49
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

a ja doplním pre teba, ovladaného svojími "znalosťami a rozumom ",
že smejem sa na tvojích letných
ty už si fakt nepamätáš, čo so napísal pre 10 min ???
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
1. Ak sa kríži kamion na letných a pri platnom zákaze vjazdu kamiónov, tak 0,2 m pred kamiónom môžu zbytok cesty I. triedy už len lopatovať.
2. Pokiaľ viem tak cestári s miestnymi komunikáciami nemajú nič spoločné, je to záležitosť obce.
3. Silne mi začínaš pripomínať Jaroslava Filipa s textom skladby "Cez okno"
1. Prístup na úsek za skríženým kamiónom sa môže realizovať aj z opačnej strany - takže lopatovanie zvyšku sa nemusí konať. Stačí ten kamión DOSTAŤ preč.
2. Pokiaľ viem, kamióny síce prechádzajú aj miestnymi komunikáciami do určených cieľov, ale cez mestá sú vedené i komunikácie 1. tr. a tie má pod palcom SSC a NIE MESTO! Rovnako i diaľnice, ktoré vedú katastrom mesta nemá na starosti mesto, ale NDS (a to vrátane privádzačov.
3. Silne mi začínaš pripomínať svojimi protiargumentami chrobáka Truhlíka.... "Ja všetko, viem, všade som bol, všetko som videl...." (resp. klon buchača). A ešte poznámka - kamiónová doprava je v mnohých mestách ako tranzit obmedzená, často vedená po okraji mesta obchvatmi (plná povolená, ak dané mesto nemá obchvatové komunikácie), povolené je len vtedy, ak sa cieľ cesty kamiónu nachádza v tom meste.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
"Ja všetko, viem, všade som bol, všetko som videl...." (resp. klon buchača). A ešte poznámka - kamiónová doprava je v mnohých mestách ako tranzit obmedzená, často vedená po okraji mesta obchvatmi (plná povolená, ak dané mesto nemá obchvatové komunikácie), povolené je len vtedy, ak sa cieľ cesty kamiónu nachádza v tom meste.
Hovno vieš, v riti si bol a málo si videl cez tie popolníky, čo máš na nose....

Kecálek, ešte poznámka - nemáš auto, nemáš vodičák, nejazdíš...lebo ti pre chlast zarazili činnosť.
...a ešte si od včera nevytriezvel, tak nepíš chujoviny.
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
1. Ak sa kríži kamion na letných a pri platnom zákaze vjazdu kamiónov, tak 0,2 m pred kamiónom môžu zbytok cesty I. triedy už len lopatovať.
2. Pokiaľ viem tak cestári s miestnymi komunikáciami nemajú nič spoločné, je to záležitosť obce.
3. Silne mi začínaš pripomínať Jaroslava Filipa s textom skladby "Cez okno"
1. Prístup na úsek za skríženým kamiónom sa môže realizovať aj z opačnej strany - takže lopatovanie zvyšku sa nemusí konať. Stačí ten kamión DOSTAŤ preč.
2. Pokiaľ viem, kamióny síce prechádzajú aj miestnymi komunikáciami do určených cieľov, ale cez mestá sú vedené i komunikácie 1. tr. a tie má pod palcom SSC a NIE MESTO! Rovnako i diaľnice, ktoré vedú katastrom mesta nemá na starosti mesto, ale NDS (a to vrátane privádzačov.
3. Silne mi začínaš pripomínať svojimi protiargumentami chrobáka Truhlíka.... "Ja všetko, viem, všade som bol, všetko som videl...." (resp. klon buchača). A ešte poznámka - kamiónová doprava je v mnohých mestách ako tranzit obmedzená, často vedená po okraji mesta obchvatmi (plná povolená, ak dané mesto nemá obchvatové komunikácie), povolené je len vtedy, ak sa cieľ cesty kamiónu nachádza v tom meste.
neviem na čo reaguješ, ja som reagoval na tvoje fotky. že si to včera neporadil cestárom ako majú riešiť cestu I. triedy DOSTAŤ z nej skrížený kamión, ktorý ju zablokoval na pol dňa. Zelená vlna má verejne prístupné číslo, sú prístupní na rady. Diaľnica prechádzajúca cez mesto NIE JE MIESTNA KOMUNKÁCIA
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

Sukaj se posral
Hrozilo jeho odvolanie
Tak ked ich bolo 76 posunuli ho na februar
OneUp OneUp

.
Screenshot_20241129-112347_Chrome.jpg  
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

zbierky (od občanov SR)
468478551_900000202264701_6323150690759261577_n.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Negoce, neber to osobne, ale keby to písal niekto iný nepoviem.
Máš dcéry lekárky aj zaťa. Lekári, hlavne nemocniční si z úplatkov a poďakovaní odjakživa stavali svoje veľké haciendy.
Hádam tí tvoji tie obálky nevracajú späť...
Možno to dostala frajerka ako poďakovanie za dobrú operáciu /rozumej finančnú transakciu/, ktovie.
Mária27 Mária27

Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

buchač buchač

Nandrolon
- Máš dcéry lekárky aj zaťa. Lekári, hlavne nemocniční si z úplatkov a poďakovaní odjakživa stavali svoje veľké haciendy.

- Možno to dostala frajerka ako poďakovanie za dobrú operáciu /rozumej finančnú transakciu/, ktovie.
- Si zabil ...
Ale neboj sa...milostivá v prípade zdravotných ťažkostí nebude mať problémy takéhoto rázu.

- Viem o jednom daňovom poradcovi...bol som aj u neho doma.
Kuwa, ten ti má teda festovnú haciendu...
Negoce Negoce

.
468400305_899247582339963_7166100401410728334_n.jpg  
Negoce Negoce

Nandrolon
Máš dcéry lekárky aj zaťa. Lekári, hlavne nemocniční si z úplatkov a poďakovaní odjakživa stavali svoje veľké haciendy.
Možno to dostala frajerka ako poďakovanie za dobrú operáciu /rozumej finančnú transakciu/, ktovie.
odporúčam prečítať si tento príspevok, z neonatológie z KE(na toto oddelenie sa zložili občania SR, aby im nelietali holuby na oddelnie)......... a potom bagatelizuj.......

https://dennikn.sk/4316509/matky-si-...ali-300-tisic/
bjuty smis bjuty smis

Negoce
.
A gumený ignác ťa bude urážať a zahovárať to....
OneUp OneUp

.
Screenshot_20241129-204309_Chrome.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Negoce
Nandrolon
odporúčam prečítať si tento príspevok, z neonatológie z KE(na toto oddelenie sa zložili občania SR, aby im nelietali holuby na oddelnie)......... a potom bagatelizuj.......

Nevidím súvis s faktom, že lekárom sa sypú peniaze do vrecák ako nikde inde.
buchač buchač

Veď o čo iné jej ide, ako presmerovať problematiku na inú tému.
Lenže REČ je úplatkoch, ktoré berú lekári (česť výnimkám) a nie o tom, že budova Novej nemocnice je cca 40 rokov stará.

...a šofér Ávie tu bude ešte také počínanie schvaľovať.
bjuty smis bjuty smis

Nandrolon
Negoce
Nandrolon

Nevidím súvis s faktom, že lekárom sa sypú peniaze do vrecák ako nikde inde.
Ako sa sypú ?
Ňáky samosyp ??

Alebo len spamujes??
A keď ti decko ochorie, prvý budeš letiet do zlej blaaavy s 2 zarezanymi kačkami v taške

A teraz podpisujes petície, aby ste mali nemocnice v každom okrese
pavol54 pavol54

a tvoj názor?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať