,Vážení spoluobčania, milé spoluobčianky, ahoj, Robo.
Naša krajina dosahuje každý deň nové úspechy.
Naši seniori patria medzi digitálne najgramotnejších na svete, odkedy sa naučili videotelefonovať s vnúčatami bývajúcimi v Brne.
Vďaka dennodennej mravčej práci cudzineckej polície máme najmenšiu imigráciu na svete.
Naše deti sme tento rok naučili, že kradnúť jednorazovo tovar v hodnote nad 700 eur sa nevypláca.
V mnohých obchodoch dokonca znova dostať vajcia a maslo.
Vďaka rozvážnym krokom našej múdrej vlády – a áno, najmä vďaka tebe, Robo – sa dnes už každý na Slovensku má lepšie, ako sa mal včera. A keď hovorím každý, myslím tým každého z dôchodcov.
Napriek tomu máme stále pred sebou ešte množstvo práce.
Pridať musíme na poli rodinnej politiky.
Nesmieme dopustiť, aby sa opakovali vyčíňania predchádzajúcich vlád, ktoré bezohľadne roztrhali celé rodiny, a to najmä rodinu Kočnerovcov, Bašternákovcov, Haščákovcov a Kováčikovcov.
Vo svojej predvolebnej kampani som vám sľúbil mier. Pritom stále zažívame najbrutálnejšiu agresiu v Európe od čias druhej svetovej vojny. Áno, mám na mysli neustále protesty proti tvojej vláde, Robo. Opozícia sa neuspokojuje len s videami na Instagrame, ale v našich uliciach sa už objavili dokonca aj lepenkové transparenty.
Je na nás, ako túto neľahkú dobu spoločne zvládneme. Ja vás preto žiadam, aby ste vypočuli moju občiansku výzvu určenú liberálom aj konzervatívcom, intelektuálom aj robotníkom, východniarom aj Bratislavčanom: seďte doma a buďte už konečne ticho.
Vážení spoluobčania, milé spoluobčianky, ahoj, Robo.
Sľúbil som vám už kvalitné zdravotníctvo a nové nemocnice. Sľúbil som vám lacnejšie potraviny. Sľúbil som vám nižšie ceny energií. Sľúbil som vám diaľnice.
Dnes som hrdý, že pred vás po prvom roku v úrade môžem čestne predstúpiť, pozrieť sa vám priamo do očí a bez hanby vyhlásiť: vymyslel som ešte ďalšie veci, ktoré vám zasa môžem sľúbiť.
Ako váš prezident vám úprimne a od srdca sľubujem, že mojou prioritou v úrade v nasledujúcom období budú obnovenie dôvery v inštitúcie, budovanie sociálnej spravodlivosti, ekonomická prosperita, medzinárodná bezpečnosť prosím, prejdite na platenú verziu ChatGPT, ak si želáte vygenerovať ďalší text.