Zavrieť

Porady

buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
pavol54
Ten sklad bol postavený určite podľa všetkých bezpečnostných noriem, takže nezhoriteľný a horel
V Číne bola aj návšteva v továrni na výrobu batérií postavená podľa všetkých bezpečnostných noriem tiež nezhoriteľná, uvidíme ako to bude v Šuranoch
To ako súvisí dokopy ... tie tvoje poznámky ohľadom noriem v Číne alebo o Šuranoch versus hodnota zhoreného tovaru (viď suma na obrázku) ?
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

sklad postavený podľa všetkých bezpečnostných noriem je nezhoriteľný ...

A na to si ako došiel ?? Tu sa teda dozviem novinky.....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
Nuž teda - ty tu začínaš buzerovať iného za to, že to sem hodí ako vtip a ešte sa pýtaš, či som si niečo objednal, kúpil? Pýtam sa ja TEBA, čo si si kúpil? TY sa tu neustále oháňaš nákupmi od šikmoočkov (mne je jedno čo, kde, od koho nakupuješ)! Ak ty predávaš svoje home made výrobky - tiež ma do toho nič nie je - je to TVOJ obchod. Kritizujem to? NIE!
Tak aspoň na koniec roka konečne sklapni a NEBUZERUJ!
Skľudni hormón...nerozčuľuj sa, škodí to zdraviu.

Vtip vravíš ?
Nad vtipom sa nemá čo rozmýšľať, to je pravda.
Lenže ak je vtip bez tej iskry, tak je o ničom.

Ja sa neoháňam nákupmi zo zahraničia...ja len iba poukazujem na to, že " podnikatelia " zo Slovenska kupujú veci v Číne a tu to predávajú s obrovským ziskom.....nie náhodou chcú hajzli z EU zatrhnúť nákupy jednotlivcom, vyrúbať obrovské clá a spoplatniť aj poštovné.

Home made do toho nemontuj, to je niečo úplne iné po všetkých stránkach....a súhlasím s tvojim názorom ohľadom môjho obchodu = je ťa do toho teda fakt hovno.

Daj si za pohárik, prídeš na iné myšlienky...a aspoň na konci roka nedávaj tie stupídne obrážťoky.
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

buchač
pavol54
Ten sklad bol postavený určite podľa všetkých bezpečnostných noriem, takže nezhoriteľný a horel
V Číne bola aj návšteva v továrni na výrobu batérií postavená podľa všetkých bezpečnostných noriem tiež nezhoriteľná, uvidíme ako to bude v Šuranoch
To ako súvisí dokopy ... tie tvoje poznámky ohľadom noriem v Číne alebo o Šuranoch versus hodnota zhoreného tovaru (viď suma na obrázku) ?
Viem že je to v srandičkách(pointa je vo výške škody) ale aj tu sa môže reagovať na fakt ako sa opisovalo aká bude veľmi bezpečná výroba v baterkárni (podobne ako v Číne) - že nehrozí žiadna havária.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

,Vážení spoluobčania, milé spoluobčianky, ahoj, Robo.

Naša krajina dosahuje každý deň nové úspechy.

Naši seniori patria medzi digitálne najgramotnejších na svete, odkedy sa naučili videotelefonovať s vnúčatami bývajúcimi v Brne.

Vďaka dennodennej mravčej práci cudzineckej polície máme najmenšiu imigráciu na svete.

Naše deti sme tento rok naučili, že kradnúť jednorazovo tovar v hodnote nad 700 eur sa nevypláca.

V mnohých obchodoch dokonca znova dostať vajcia a maslo.

Vďaka rozvážnym krokom našej múdrej vlády – a áno, najmä vďaka tebe, Robo – sa dnes už každý na Slovensku má lepšie, ako sa mal včera. A keď hovorím každý, myslím tým každého z dôchodcov.

Napriek tomu máme stále pred sebou ešte množstvo práce.

Pridať musíme na poli rodinnej politiky.

Nesmieme dopustiť, aby sa opakovali vyčíňania predchádzajúcich vlád, ktoré bezohľadne roztrhali celé rodiny, a to najmä rodinu Kočnerovcov, Bašternákovcov, Haščákovcov a Kováčikovcov.

Vo svojej predvolebnej kampani som vám sľúbil mier. Pritom stále zažívame najbrutálnejšiu agresiu v Európe od čias druhej svetovej vojny. Áno, mám na mysli neustále protesty proti tvojej vláde, Robo. Opozícia sa neuspokojuje len s videami na Instagrame, ale v našich uliciach sa už objavili dokonca aj lepenkové transparenty.

Je na nás, ako túto neľahkú dobu spoločne zvládneme. Ja vás preto žiadam, aby ste vypočuli moju občiansku výzvu určenú liberálom aj konzervatívcom, intelektuálom aj robotníkom, východniarom aj Bratislavčanom: seďte doma a buďte už konečne ticho.

Vážení spoluobčania, milé spoluobčianky, ahoj, Robo.

Sľúbil som vám už kvalitné zdravotníctvo a nové nemocnice. Sľúbil som vám lacnejšie potraviny. Sľúbil som vám nižšie ceny energií. Sľúbil som vám diaľnice.

Dnes som hrdý, že pred vás po prvom roku v úrade môžem čestne predstúpiť, pozrieť sa vám priamo do očí a bez hanby vyhlásiť: vymyslel som ešte ďalšie veci, ktoré vám zasa môžem sľúbiť.

Ako váš prezident vám úprimne a od srdca sľubujem, že mojou prioritou v úrade v nasledujúcom období budú obnovenie dôvery v inštitúcie, budovanie sociálnej spravodlivosti, ekonomická prosperita, medzinárodná bezpečnosť prosím, prejdite na platenú verziu ChatGPT, ak si želáte vygenerovať ďalší text.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Zdravím, na úvod posielam Bošácku slivovicu, vidím, že už to tu "jede".

Neviete ako je to s tými lekármi, koľko tisíc lekárov "akože" nenastúpi kvôli tým "dvadsiatim"?

Nebolo by najlepším riešením tých 20 čo najskôr dnes v noci zastreliť?

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

.
Screenshot_20250102-110442_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250103-163516_Chrome.jpg  
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
.
Zapredana_banda.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250104-201853_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250105-164948_Chrome.jpg  
duves duves

Niekto
Šašek vezme kvér a pojde sa obetovať?
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

d471e5c1-3b6d-4338-9cbd-f77c6387e40f.jpg  
pavol54 pavol54

Pexeso štátov ala remišová, ktorý bude ďalší?
Doteraz: Nemecko, Francúzsko, Kanada, Rakúsko, Rumunsko, Gruzínsko
pavol54 pavol54

Nadpis článku v pravde, novinári ale dávajú tomu "slovenčinovi"
"Medveď na poľane napadol poľovníka, utrpel viaceré poranenia". (chudák medveď)
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250108-080114_Chrome.jpg  
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

duves duves

Niekto
jebohojsik.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250109-121532_Chrome.jpg  
duves duves

Niekto
Danska armada po tom co vsetko darovala Xyjkrajine sa chysta branit Gronsko pred USA
snehulaci.jpg  
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať