Dobrý Deň,rozhodol som sa sem napísať môj problém.Takže neviem ako začať ale asi tým že som po výmene bedrového klbu,asi 4 týždňov po operácii som bol na posudkovej komisii ktorá rozhodla o invalidite s mierou poklesu 45%,a vzhľadom na to že mám aj druhe bedro v háji tak aj to pôjde na výmenu o pol roka po prvej, takže mi pridali ešte 5 % naviac čiže dokopy 50% píšem preto lebo rodina mi stále rozpráva že sa mam odvolať že sa im to zdá málo vzhľadom na to že obidva bedrové klby budu v roku vymenené,ale čo je na tom najlepšie podľa posudkovej lekárky je pracovná rekomandácia nasledovná : Navrhované pracovné zaradenie tj -na trhu práce po doliečeni akútneho stavu ďalej,Obmedzene schopnosti tj- môžem vykonávať prácu len v prostredí bez nadmerného nároku na dlhodobé státie a chodenie.Prácu ktorú môžem vykonávať podľa posudkovej je s možnosťou častejšie meniť polohu tela,sedáveho charakteru čiže to bolo 4 tyždńe od operácie,takže podľa posudkovej v pohode môžem isť na úrad prace sa zaevidovať i napriek tomu že podľa profesora ktorý ma ma na starosti môžem vôbec o nejakej sedavej práci uvažovať až po polroku od prvej operácie no lenže o polroka idem na druhu výmenu čiže zasa to iste nehovorím o tom že nemám ani zďaleka životné minimum čiže som chcel riešiť to tým že podám žiadosť o dávku v hmotnej núdzi a príspevok na bývanie ale kedže podla posudkovej môžem pracovať tak asi mi tu dávku nedajú neviem teraz ako to riešiť invalidný mi dali 130eur čiže kedy a ako si mám privyrobiť ku dôchodku keď neni šanca nehovorím že po výmene bedrového klbu treba rehabilitácie atď fakt neviem teraz ako sa dostať k tomu aby som mal aspoň životné minimum kedže prácou to asi nepôjde v mojej situácii aj keby som chcel tak to nejde. Budem rád za každú vašu radu Vopred pekne Ďakujem
Naposledy upravil ivka70 : 26.06.19 at 18:51 Dôvod: Preklepy
Ešte stihneš kúpele po prvej operácii.