Dobrý deň
Od 1.12.2019 som na absolventskej praxi, no je tu menší problém, lebo sme zabudli odniesť evidenciu dochádzky na Úrad práce do 10.1.2020, ale v ten deň sme to zaslali poštou, lebo sú tam len do 12:00 v Piatok na Úrade práce, pošta do 13:30 v Piatok, a kým skončím a dopravím sa tam (nemám vodičák a ani auto, som odkázaná na autobusy a vlaky, nemá ma kto odviezť, aby som to zaniesla, poobede mám hrozné spoje, musím aj prestupovať 1 krát). Je možné, že im to tam do Pondelka príde? hm? lebo mi aj volala tá Pani, čo to má na starosti, že do Pondelka by chcela, aby jej to prišlo, inak mi žiadne peniaze nevyplatí :/ a ja ich dosť potrebujem ???? Pritom som tam chodila každý deň, celý mesiac (teda okrem sviatkov a víkendov) dokonca som si aj nadrobila hodiny, keby náhodou prišlo nevoľno alebo by ma chytil silný astmatický záchvat (mávam teraz v zime problémy s dýchaním, takže inhalátor poruke vždy a všade a to robím dosť ťažkú prácu). Viete mi pomôcť, poradiť? A ešte niečo, kedy ich môžem očakávať?