Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Viete niekto poradiť kde sa dajú kúpiť pekné šaty/kostým (veľ 36-38) pre svadobnú mamu?
Cez net mám zlú skúsenosť a s ušitím tiež. Najradšej by som chcela kúpiť hotové. Okolie TN-NR-BA
Ďakujem
rennkaĎakujem hanelie. To je v TT, tam som bola. Také malé čísla vraj mávajú málo a čo mali, bolo len v čiernej...Ta kvalita tiež nebola vhodná na svadbu.
Predstavujem si niečo kvalitné a elegantné zároveň. Tento tovar mi pripadal ako dovoz z Poľska alebo Turecka.
ivka70Potom skus Parndorf outlet - tam prave male cisla su, lebo na SK, bude vacsina siat takeho povodu ....
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Predstavujem si niečo kvalitné a elegantné zároveň. Tento tovar mi pripadal ako dovoz z Poľska alebo Turecka.