Zdravim, zamietli mi drobnu stavbu (do 25m2 a 5m vysky) na parcele vedenej ako ZAHRADA (nie staveb. pozemok) z dovodu, ze na ZAHRADE nemam ziadnu hlavnu stavbu a drobna stavba je len doplnkovou stavbou.
Vraj mam ziadat o stavebne povolenie.Beriem to ako nezmyselnost zakona, lebo na zahrade ziaden dom stavat nemozem a ani nebudem takze kazda chatka na hociakej zahrade je bud postavena na cierno bez stavebneho povolenia (lebo je to len "doplnkova stavba", alebo kazda zahradna chatka je so stavebnym povolenim.
Jasne ze sa odvolam, ale okrem nezmyselnosti zakona nemam zatial ziaden argument, okrem toho, ze na kazdej zahrade je predsa zahradna chatka, co nie je ani stavba na rekreacne byvanie, lebo to nie je chata.
Okrem toho, zatial zahr, chatka nebude ani pripojena na IS, lebo este aj elektrinu bude mat aspoé zo zaciatku z fiotovoltaiky a generatora. a voda bude zo studne.
Ma tam byt aj umiestnena garaz- plechopva buda, ktora sa len zlozi z auta a polozi na dosku, takze sa nestavia, takze to nie je ani stavba.
Nejake odborne rady? Okrem toho, ze zacnem stavat tak ci tak a ked dostanem pokutu , lebo odmietam byt tym, co ma doplatit na nezmyselnost zakona, sa odvolam a podam na sud.
Lebo ide len o nepodlozenu buzeraciu statom.
Pokiaľ niekto konečne neuzákoní stavebnú políciu a nebude nemilosrdne likvidovať čierne stavy, prístavby, nadstavby a pod., tak bude Slovensko onedlho vyzerať ako rozvojová krajina.
To chceme?