Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Mila123
bjuty smis
môžeš odpovedať ty, ked buchač radšej zaliezol ?
však ty si to začala....

a že si kobyla ma nemusíš presviedčať....
Bjuty, maj rozum, ako môžeš nazvať ženu kobylou????
IVM predsa nebrala......
ja ??
však ona sam to vraví :

" Ja som konská osoba, konských svetov ozdoba. Z konskej srsti chvost aj hriva, ............."

a čo všetko už brala, či nebrala som naozaj nezvládal čítať.....
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

bjuty smis
a že si kobyla ma nemusíš presviedčať....
Ty sa len pekne drz svojho stada
Spominam si, ze mna si inak nazval ... ale ani ta zadarmo mlieko nedava.
misoft misoft

Nuž asi sa mu nepáči, že sa pomenoval " bjuty snis" - skôr by mal byť hlúpy hmyz.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ja by som namiesto hmyzu doplnil slovo hnis. Je pre spoločnosť rovnako užitočný.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

anet
BXLmiami
Tak to zase nie,tie ženy a deti určite nevyužili situáciu,to sú regulerni utečenci a treba im pomôcť ako sa dá.A ked sa rozhodnú,že začnú život inde,nikto im to nemôže zazlievať,je fakt že na Ukrajine ich teraz nič dobré nečaká .To bez diskusie.
Neviem odkial si, ale robila som z Ukrajincami uz pred rokmi, ked chodili nakupovat potraviny a predavali ich na Ukrajine na placi ... nieco ako blsak. Neskor sa kupcilo s manzelstvami aby sa odtial dostali.
Netvrdim, ze im netreba pomoct ... ale ta idea, ze tu budu u nas pracovat Zeny s detmi isto nie ... na tie pojdu nase dane. A ked sa objavia muzi pojdu dalej.
*
To je ale ich vec anet.Nie sú iní ako Slováci a kto chce usadí sa tu kto nechce pôjde dalej.Z Ukrajiny spravili strelnicu a pozerajú zblízka čo nové a ako reagujú Slovania,takže tak či tak bude Ukrajina pomerne ťažko obyvateľná ked to celé skončí.Ak to skončí,lebo Ukrajinci nie sú ,,statoční"sýrčania,oni budú Rusom ešte dlho osladzovať život.
bjuty smis bjuty smis

misoft
Nuž asi sa mu nepáči, že sa pomenoval " bjuty snis" - skôr by mal byť hlúpy hmyz.
ty tu zas čo po nociach pobehuješ a urážaš ?
ti tá tvoja kukurica zabudla kúpiť lieky na prostatu ??? nerob zas zo seba onucu pre druhého....
bjuty smis bjuty smis

Nandrolon
Ja by som namiesto hmyzu doplnil slovo hnis. Je pre spoločnosť rovnako užitočný.
ten si nechaj v hlave..
čo za blba prvé ráno čo len trošku vytriezvie dobehne na poradu a začne urážať...
aha, už to mám ....nandrolon
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis
Nandrolon
ten si nechaj v hlave..
čo za blba prvé ráno čo len trošku vytriezvie dobehne na poradu a začne urážať...
aha, už to mám ....nandrolon
Ja narozdiel od teba už od šiestej makám. A keď čítam pri kávičke tie tvoje blbosti, nedá mi nenapísať.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Už ste videli to video?
Nandrolon Nandrolon

korela
Už ste videli to video?
Aké?
misoft misoft

bjuty smis
misoft
ti tá tvoja kukurica zabudla kúpiť lieky na prostatu ??? nerob zas zo seba onucu pre druhého....
Ty sa do mojej "kukurice" nenavážaj, nesiahaš jej ani po oblúk klenby chodidla. Ina začnem ja - a čo tvoja jalová "múúúúúúúúú"?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Kuwa....keď tak sledujem tie správy ohľadom ekonomických sankcií voči Rusku, tak sa aj pousmejem. Ale šak veď dobre...

Len ma zaujíma, ako to bude s výrobou (produkciou) určitých výrobkov...napr. ruská zmrzlina, ruské vajco, ruské koleso, ruský boršč, ruské šampáňo....etc, atď, a podobne....?
To všetko skončí ?
misoft misoft

Zabudol si na ruskú ruletu
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
Kuwa....keď tak sledujem tie správy ohľadom ekonomických sankcií voči Rusku, tak sa aj pousmejem. Ale šak veď dobre...

Len ma zaujíma, ako to bude s výrobou (produkciou) určitých výrobkov...napr. ruská zmrzlina, ruské vajco, ruské koleso, ruský boršč, ruské šampáňo....etc, atď, a podobne....?
To všetko skončí ?
Horšie je to s nazeraním na Rusov "Každý Rus - zlý Rus" ale to tu už bolo len sa to týkalo iného národa.
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

buchač

To všetko skončí ?
https://www.facebook.com/milujemepra...38028929572967
bjuty smis bjuty smis

misoft
bjuty smis
misoft
Ty sa do mojej "kukurice" nenavážaj, nesiahaš jej ani po oblúk klenby chodidla. Ina začnem ja - a čo tvoja jalová "múúúúúúúúú"?
tak si zapchaj nevymáchanú gumenú hubu a prestaň ma tu po nociach urážať...
jalová mú je pani misoftová....
buchač buchač

Hehehe...ale tá istá receptúra, všakže ?....či ?
buchač buchač

Aktuálny ruský vtip:

" Pozor, nech ti nespadne iPhone, je to tvoj posledný. "
Nandrolon Nandrolon

misoft
Zabudol si na ruskú ruletu
Tú by mali povinne hrať všetci Oľajniaci a SaSKári. Ale nie s revolverom, ale s pištoľou.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

buchač
Hehehe...ale tá istá receptúra, všakže ?....či ?
Ako inak si myslíš, že majú tajnú receptúru priamo z Moskvy????????
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať