Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Tak to zase nie,tie ženy a deti určite nevyužili situáciu,to sú regulerni utečenci a treba im pomôcť ako sa dá.A ked sa rozhodnú,že začnú život inde,nikto im to nemôže zazlievať,je fakt že na Ukrajine ich teraz nič dobré nečaká .To bez diskusie.
Neviem odkial si, ale robila som z Ukrajincami uz pred rokmi, ked chodili nakupovat potraviny a predavali ich na Ukrajine na placi ... nieco ako blsak. Neskor sa kupcilo s manzelstvami aby sa odtial dostali.
Netvrdim, ze im netreba pomoct ... ale ta idea, ze tu budu u nas pracovat Zeny s detmi isto nie ... na tie pojdu nase dane. A ked sa objavia muzi pojdu dalej.
*
To je ale ich vec anet.Nie sú iní ako Slováci a kto chce usadí sa tu kto nechce pôjde dalej.Z Ukrajiny spravili strelnicu a pozerajú zblízka čo nové a ako reagujú Slovania,takže tak či tak bude Ukrajina pomerne ťažko obyvateľná ked to celé skončí.Ak to skončí,lebo Ukrajinci nie sú ,,statoční"sýrčania,oni budú Rusom ešte dlho osladzovať život.
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Kuwa....keď tak sledujem tie správy ohľadom ekonomických sankcií voči Rusku, tak sa aj pousmejem. Ale šak veď dobre...
Len ma zaujíma, ako to bude s výrobou (produkciou) určitých výrobkov...napr. ruská zmrzlina, ruské vajco, ruské koleso, ruský boršč, ruské šampáňo....etc, atď, a podobne....?
To všetko skončí ?
Kuwa....keď tak sledujem tie správy ohľadom ekonomických sankcií voči Rusku, tak sa aj pousmejem. Ale šak veď dobre...
Len ma zaujíma, ako to bude s výrobou (produkciou) určitých výrobkov...napr. ruská zmrzlina, ruské vajco, ruské koleso, ruský boršč, ruské šampáňo....etc, atď, a podobne....?
To všetko skončí ?
Horšie je to s nazeraním na Rusov "Každý Rus - zlý Rus" ale to tu už bolo len sa to týkalo iného národa.
To všetko skončí ?