anet
buchač
Ten, kto s tebou (videom) nesúhlasí, musí byť "ekonóm" jak sviňa...
Bjuty-ho neriesim
ten je podla mna diktator jak svi.a, toho tak serie, ze sme "neposlusny" a nema dost pritakavacov na porade.
Veď ani ja...s jeho názormi poväčšinou nesúhlasím.
Nech mu pritakáva, kto len chce...ja to veru nebudem.
Osobne sa mi páči, že bjuty tu dáva zvyčajne len otázky, prípadne postne link (od blbečkov zo SMEčky, DebilovN)...a je vystarané.
No jeho nejaký, viacvetný a súvislý príspevok, ktorý by dával zmysel, som nejak nepostrehol.
-----------------------------------------------------
Sulík vraví, že na jadre sme zahojený na tento a budúci rok.
Vravel tiež, že zásobníky plynu a ropy sú na cca 3 mesiace.
...a čo ďalej ?
Koľko máme pšenice ? Koľko máme toho, onoho, alebo hentoho ?
Ono NIE JE PROBLÉM doviesť...PROBLÉM JE cena.
Bjuty nesúhlasí so Sotákom...ale šak veď dobre. No okrem toho, že ho nazval ošípanou, nič iné nedal....hlavne, že v čom nesúhlasí.
Len nech nám Bjuty - toť naslovo vzatý odborník ekonomického typu vysvetlí, čo a ako ďalej by on robil.
---------------------------------------------------------
bjuty smis
Hlavne ty to chápeš jak sviňa. Ty ekonóm. Asi počúvaš Staneka.
tu máš príklad človeka, ktorý to pochopil...
13:08
Poľsko podnikne kroky k „odruseniu“ svojej ekonomiky, povedal premiér Mateusz Morawiecki. Zdôraznil, že neexistuje žiadna cena, ktorú by spoločnosť nemala zaplatiť, aby sa stala nezávislou na ruských surovinách.[/QUOTE]
Prečo by som si nevypočul Staněka ?
Veď aj na katolíckych fakultách sú prednášky o marx-leninizme...
Či ty berieš za písmo svaté len svoje modly = SMEčku a DebilovN ?
Poďme sa teraz odstrihnúť celý svet od Ruska...uhm, už to vidím....sankcie, embargá, tretsy.
Poľak je jeden oný.....pííp....predá aj Krista Alahovi, len aby zarobil.
Veď poľaci boli prví po vyhlásení sankcií svojho času, keď tie svoje nechutné jablká aj napriek embargu vyvážali cez nastrčené štáty do Ruska.