jar88
Ale choď. Vieš ako to všetko asi dopadne?
Amíci to riadne využijú. Putina už riadne držia za gule a len tak ho už nepustia. Zelenskému budú dodávať moderné zbrane, ale len tak, aby Putin stále dúfal, že to nakoniec nejako uhrá. Až si postupne nechá zničiť celú chrabrú armádu a prizná porážku, odsúdia ho ako zločinca a RF naúčtujú spôsobené škody a tie budú roky rokúce splácať ropou a zemným plynom..
Chces vediet ako to dopadne? Ti poviem a ze som v predikcii celkom dobra (pozri si moj prispevok z cca spred roka, ked som napisala ze bude UA vojna)
Senilny Biden, ktoremu musia asi kazde rano pripominat co sa stalo vcera
bude financovat UA vojnu, ale len do casu, americky lud toho ma tiez plne zuby (dookola financovat vojny, Afganistan, Juhoska ...)
SK ktore tiez podporuje a financuje prostrednictvom Amikov a NATO pride o nemale prachy, o prijem z tranzitu a zostanu mu len dlhy, ktore nedokaze tak ci tak splacat ... a po rokoch aj Ukrajinci pochopia, ze utecenecka pomoc bola len zasterka a ze Slovaci vlastne dopomohli aby ich krajina bola zrovnana so zemou.
Rusko a Putin si odskusaju v praxi svoje nove zbrane, k jadru myslim ze nedojde to by bolo likvidacne aj pre okolite staty, napr. Madarsko ... proti ktoremu Putin nic nema ... a Rusko si upevni svoju mocensku poziciu na niekolko rokov, vdaka velkosti a nerastnemu bohatstvu nejake velke financne straty ani nepociti.
Joj a Zelenac si uzije svojich 5 minut slavy a zapadne prachom.