Nandrolon
kopretinka
Nandrolon
Podľa mňa ho dokáže plnohodnotne nahradiť portál zbgis.skgeodesy.sk
a tam mi ako nájde majiteľa bytu?
Zadáš adresu a prepneš na katastrálne mapy, vľavo si dáš list vlastníctva. Aspoň takto to funguje u domov a pozemkov.
To je fakt... lenže! Na ZGBIS máš len zoznam spolumajiteľov - meno, miesto, adresa, číslo LV. Ale LV si zatiaľ nevygeneruješ.
Na Kapor - si vygeneruješ aj LV a tam v zozname spoluvlastníkov sa nájdeš a máš aj číslo vchodu, poschodia, číslo bytu. A LV si vygeneruješ....
Dokonca i hľadanie je na KaPor rýchlejšie. Po zadaní mena a priezviska - našlo ma. Na ZGBIS ma podľa mena a priezviska ma síce našlo, ale údaje? Len č.LV,,číslo parcely a to bolo všetko. Oproti KaPor tie údaje boli prakticky k ničomu. Na FGBIS dokonca ani nezistíš, či nejaký vlastník má, alebo nemá nejakú plombu na nehnuteľnosti - na KaPor vo vygenerovanom LV ti to červeným svieti (ako výstraha).
Teda - služba, kde si si mohol niečo overiť (a pri nehnuteľnostiach je to dosť potrebné) - bude zrušená a nahradená službou, kde voľne dostupne zistíš veľký PRD a ak chceš získať údaje - tak jedine cez OP s čipom.
To sa budú podvodne predávať nehnuteľnosti.....
P.S. Overil som si to - na KaPor, ZGBIS aj Portál ESKN - na KaPor som získal všetky údaje, na ostatných len čiastočné informácie.