Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

lujza.j
pavol54
Nandrolon
Minule tu bola diskusia s platnosťou lístka za výkup fliaš, tak jeden článok na danú tému.
https://www.topky.sk/cl/10/2309569/Z...OSPRAVEDLNENIE
čo to za blbosť čítam že odpočítať z nákupu. ja by som išiel rovno do pokladne dajte za zálohu keď budem chcieť nakúpim to nemôže byť podmienka nákup za vrátené obaly
Pali ja som minule zabudla dať lístok Lidl šurany...neva.... šak aký problém vrátim doma šak Lidl ako lidl a doma trt makový.....
mali by to brať v hocijakom Lidli,možno by stačilo,keby niekto podal podnet na obch.inšpekciu.V Tescu to je jedno,odkiaľ je lístok.
kopretinka kopretinka

lujza.j
Skorej by som.... aký minister ziv.prostredia taký systém-fungovanie....
min.živ.prostredia nemá nič spoločné s tým,ako predajcovia majú nastavené vracanie peňazí za zálohované fľaše.
kopretinka kopretinka

lujza.j
Slavín dnes rezervovaný od 6h do 22h pre Dorota a spol.nechceli tam ľudí pustiť položiť kvety...

Kamarát bol....tematicky sa obliekol dal vyšívanu rubášku.....mysleli si,že je rus alebo ukrajinec....tak kvety položil kde chcel....
ako sa dá rezervovať pamätník
kto je to Dorota
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

Dorota Nvotová a dnešná jej akcia na Slavíne.
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

Tu sa končí nenávisť, tu nastúpi sila. Tešme sa, porazili sme Rusko https://spravy.rtvs.sk/2022/05/ruske...8nfFW5ESm9xkWA
https://www.facebook.com/VOAKurdish/...72803837966399
Naposledy upravil vlado 33 : 09.05.22 at 23:59
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

vlado 33
Tu sa končí nenávisť, tu nastúpi sila. Tešme sa, porazili sme Rusko https://spravy.rtvs.sk/2022/05/ruske...8nfFW5ESm9xkWA
https://www.facebook.com/VOAKurdish/...72803837966399
Koľko je tam pochovaných takých vojakov ktorí nechceli bojovať(všetci) ale dostali rozkaz. Na vojne sa o plnení rozkazu nedebatuje. Buď podstúpi riziko že možno dostane guľku spredu od nepriateľa, alebo pri dezercii s istotou guľku do zátylku. Ale výsledok bol sloboda
pavol54 pavol54

Jarka 1
Umelci nemajú z čoho žiť tak "za peníze v praze dúm", čakal som že sa bude angažovať škrekľavý brňák aj s manželom
misoft misoft

buchač
Som kukol na chvíľku na TV Narkozu, správy o 17:00...kde dávali šot zo Slavína.
Pinda redaktorka spomenula niečo vo význame, že to tam bolo bez nejakých zvláštnych udalostí.
Lenže ono to tam , kuwa, veru bolo dosť husté...a to kvôli liberálnym slniečkam a jebnutých blbcov.

Naše slniečka na Slavíne a asistencia polície k bráneniu "kladeniu vencov".
https://www.facebook.com/1564641684/...36825941271277

Bol tam aj Harabín...ja ho síce veľmi nemusím, ale to, čo mu stváral ten maník, tak to bolo na bombu medzi oči. Vrchol bolo konanie mladej čajočky v závere, keď vzala kyticu, ktorú položil.
https://www.facebook.com/len.iza.338...72628172917357
K prvému odkazu - tie "slniečka" sa prejavili ako debili - brániť tým starým ľuďom - ktorí kedysi bojovali aj za to, aby slniečka teraz vyskakovali - neúcta k starým, pohŕdanie nimi. Sú pre mňa odpad. A ani ja Heroína nemusím, ale ten okuliarnik a tá ryšavka - tie by naozaj mali dostať riadnu slovenskú, vzduchom chladenú medzi oči. V tomto s tebou súhlasím.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Jarka 1
Pfúúúú...aká je z nej odrazu politička, aktivistka, liberálka...
Hlavne, že roky bola zašitá niekde v Nepále.

Nikdy nebola normálna, čistá " hééérečka " ... žeby bola aj ona zhúlená ?
Naposledy upravil buchač : 10.05.22 at 08:04
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

To video s Harabínom si doma musím pustiť so zvukom, lebo ako vidím, nejaký komediant sa mu zase staval do cesty.
:-))
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

itbyty2
misoft

Som kukol na chvíľku na TV

"slniečka" ... brániť tým starým ľuďom - ktorí kedysi bojovali aj za to, aby slniečka teraz vyskakovali - neúcta k starým
Autori príspevku ,,
" starým ľuďom - ktorí kedysi bojovali "
budú poslabší v malej násobilke / táraji !, lebo ak bojovali, tak najneskôr v 1945 a museli mať 18 rokov,teda dnes pri 77 výročí BY MALI 95 !!! rokov ,,
,, neúcta k čitateľom
tei príspevky je radosť čítať...
rozčulujú sa, že polícia vyhodila dezolátov....
najdi si, ako brali "doktora" luptáka...:

a kedy konečne začne polícia tie kreatúry stíhať za propagáciu symbolov komunistického réžimu....tak ako kotlety...nie je tam rozdiel pred zákonom
pavol54 pavol54

itbyty2
misoft

Som kukol na chvíľku na TV

"slniečka" ... brániť tým starým ľuďom - ktorí kedysi bojovali aj za to, aby slniečka teraz vyskakovali - neúcta k starým
Autori príspevku ,,
" starým ľuďom - ktorí kedysi bojovali "
budú poslabší v malej násobilke / táraji !, lebo ak bojovali, tak najneskôr v 1945 a museli mať 18 rokov,teda dnes pri 77 výročí BY MALI 95 !!! rokov ,,
,, neúcta k čitateľom
mohli mať aj 16
buchač buchač

Mne je síce jedno, že sa realizoval https://www.porada.sk/member.php?u=74986
Ale tu je to, čo som minule spomínal...kurewská, hnusná, dzignutá NEOBJEKTIVITA určitých ľudí...ktorým už fakt musí yebať na hlavu...toto sú tí slniečkárski liberálkovia na čele zo Sulíkom alebo Šimečkom.

Boh zavaruj pred týmito bláznami, aby sa dostali ku moci.

No čo majkii...nereaguješ ohľadom tých akože protestov ?
Kde je tá demokracia ?
Kde ja tá tvoja objektivita ?
Poznámka - iných bláznov neriešim, to sú dilinovia.
misoft misoft

Hmmm.... syn penil, ako pena do kúpeľa.
Skôr som písal, že má zdravotné problémy - má priznaný ID 80%. UPSVaR ho vyzývajú, aby nastúpil do práce - pritom na tom istom úrade im oznámil pokles schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť.
Jeden úradník si nevie overiť, čo majú v záznamoch?
Nečítajú zákony?
zze/2003-461/71/2
Všetky správy im doložil. Dokonca si dodanie všetkých dokumentov nechal potvrdiť (že ich UPSVaR prevzal).
buchač buchač

misoft
Skôr som písal, že má zdravotné problémy - má priznaný ID 80%.
Hm...tak poviem...minimálne 50% invalidov sú v podstate simulanti.

Minule som bol svedkom, ak jedna postaršia pani chodila v čakárni o dvoch barlách...na jednu nohu krívala a ťahala ju.
V jednu chvíľu odišla a následne sa vrátila ... v jednej ruke držala na nanuk a v druhej barly.
Neviem čím to bolo (žeby nanukom ??? ), ale nohu počas chôdze za sebou neťahala a ani nekrívala.

Poznám viacero "invalidov"...kuwa, majú lepšiu kondičku ako poniektorí mladí.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

misoft
Hmmm.... syn penil, ako pena do kúpeľa.
Skôr som písal, že má zdravotné problémy - má priznaný ID 80%. UPSVaR ho vyzývajú, aby nastúpil do práce - pritom na tom istom úrade im oznámil pokles schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť.
Jeden úradník si nevie overiť, čo majú v záznamoch?
Nečítajú zákony?
zze/2003-461/71/2
Všetky správy im doložil. Dokonca si dodanie všetkých dokumentov nechal potvrdiť (že ich UPSVaR prevzal).
Duško, syn ako poberateľ ID sa vôbec nemusí hlásiť na UPSVaR, ako uchádzač o zamestnanie, má platené poistenie štátom aj bez evidencie .....ale môže sa hlásiť do evidencie záujemcov o zamestnanie......t. j. nehrozí vyradenie a platba ZP.......https://www.upsvr.gov.sk/obcan-so-zd...09&urad=240511
pavol54 pavol54

buchač
misoft

Minule som bol svedkom, ak jedna postaršia pani chodila v čakárni o dvoch barlách...na jednu nohu krívala a ťahala ju.
V jednu chvíľu odišla a následne sa vrátila ... v jednej ruke držala na nanuk a v druhej barly.
Neviem čím to bolo (žeby nanukom ??? ), ale nohu počas chôdze za sebou neťahala a ani nekrívala.

horšie je keď sa taký zamestnaný čid po pracovnej dobe opije ako prasa, spôsobí si úraz pílou a zamestnávateľ mu oznámi že tých 10 dní maródky mu nezaplatí a ten nelení oznámi to na IP . Záver: IP NIKDY nekončí kontrolu bez pokuty.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

pavol54
buchač
misoft

horšie je keď sa taký zamestnaný čid po pracovnej dobe opije ako prasa, spôsobí si úraz pílou a zamestnávateľ mu oznámi že tých 10 dní maródky mu nezaplatí a ten nelení oznámi to na IP . Záver: IP NIKDY nekončí kontrolu bez pokuty.
Pavol, bohužiaľ, pokiaľ nemáš doklad že si uraz spôsobil pod vplyvom alkoholu, náhradu príjmu ako zamestnávateľ zaplatiť musíš.,keď mu lekár vystavil PN. Musel by byť na PN zaskrtnuty alkohol
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

pavol54
Jarka 1
Umelci nemajú z čoho žiť tak "za peníze v praze dúm", čakal som že sa bude angažovať škrekľavý brňák aj s manželom
Modrožlti platení komparzisti rastu ako huby po daždi......Dorota už nešteka po neočkovaných....sa realizuje takto...
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

Nechcem vidieť, čo bude na jeseň, keď sa už teraz dejú takéto veci. Dnes som bola v kontakte so zdravotníkmi.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať