Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
pavol54
Kam investujú DSS keď fondy padli o 12-19%? čo bude s úsporami v II. pilieri?
Čo myslíš ty?
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

pavol54
Harabínove dlhy z prezidentskej kampane nemá kto zaplatiť. Tak ho zavreli, vysúdi odškodné a dlhy budú vyrovnané
Len načo čakali až doteraz...keď skutok sa mal stať 25.2.2022.....zas teatro?!pre pročko-gajsenovcov a spol.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
majkii
Logická hádanka : Je to čierne, keď to letí na vrchu vrtuľníčka, keď to spadne je to biele, je to moja práčka? Kto vie.
Ale ani pravdo-vravní postovači obrázka vrtulníčka s červeným krúžkom v diskusii pod článkom v pravde zatiaľ nevedia čo postujú, ale verím tomu, že sa nájdu usilovní "patrači po pravde" a objasnia nám to
Nebudem sa s tebou priečiť...to nemá význam.
Je síce pravda, že neviem, ako sa nazýva daná súčiastka a neviem, na čo sa používa, nie som totiž motorár cez vrtulníky.
ALE garantujem ti, že ak by som chcel, tak do rána by som tie informácie mal...stačil by 1-2 telefonáty. LENŽE ani to nemá význam, nakoľko tým nič nezmením.

...a apropó...ty máš aký kryt na bloku motora ? Žeby čierny ???
Tak taký istý kryt vidím aj ja...a určite nejaký účel má.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

pavol54
bjuty smis
tak pištíkovi štetináčovi harabínovi, kamarátovi drogového bosa veštba nevyšla..

pojdeš to basy, ty hayzel...vrčal po lipšicovi

a je to naopak ))))))))))))))))))))))
je odsúdený? a za čo ho vzali do väzby?
si sa zase raz stratil
však to trochu sleduj a nevypytuj sa na to, čoho sú plné noviny....
že odsúdený ))
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

buchač
majkii
Logická hádanka : Je to čierne, keď to letí na vrchu vrtuľníčka, keď to spadne je to biele, je to moja práčka? Kto vie.
Ale ani pravdo-vravní postovači obrázka vrtulníčka s červeným krúžkom v diskusii pod článkom v pravde zatiaľ nevedia čo postujú, ale verím tomu, že sa nájdu usilovní "patrači po pravde" a objasnia nám to
Je síce pravda, že neviem, ako sa nazýva daná súčiastka a neviem, na čo sa používa, nie som totiž motorár cez vrtulníky.
ALE garantujem ti, že ak by som chcel, tak do rána by som tie informácie mal...stačil by 1-2 telefonáty. LENŽE ani to nemá význam, nakoľko tým nič nezmením.

Od piatku som síce po operácii oka, ale kde tam dopekla vidíš čierny kryt motora?
https://ipravda.sk/res/2022/05/16/th...na-clanokW.jpg
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

Nesledovala som dianie celý deň, ale teraz som počula rozhorčeného Harabína, ako povedal novinárom:
Čo ste všetci osprosteli, alebo čo?
buchač buchač

majkii
Od piatku som síce po operácii oka, ale kde tam dopekla vidíš čierny kryt motora?
Ja vravím o tom druhom obrázku...
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

lujza.j
Len načo čakali až doteraz...keď skutok sa mal stať 25.2.2022.....zas teatro?!pre pročko-gajsenovcov a spol.
Ved to museli najprv premysliet
bjuty smis
tak pištíkovi štetináčovi harabínovi, kamarátovi drogového bosa veštba nevyšla..

Ked Harabina vzali za precin hanobenia naroda a rasy uverejnenom na FB, tak by si tam podla mna mal byt aj ty. Tiez verejne na porade hanobis rusky narod a davas mu rozne privlastky.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

duves
pavol54
Kam investujú DSS keď fondy padli o 12-19%? čo bude s úsporami v II. pilieri?
Čo myslíš ty?
Mám dôchodok z I. piliera , druhý pilier som nemal a ty?
majkii majkii

buchač
majkii
Ja vravím o tom druhom obrázku...
Tak to teda nie, my sa bavíme o oboch obrázkoch, pretože druhým obrázkom poukazuješ tak ako viacerí postovači v diskusii pod článkom na pravde, že ide o ten istý diel diel súčasti vrtulníka.
V článku je fotka zostreleného vrtulníka s bielymi troskami, ktoré zdroj uvádza ako práčku či sušičku (biela technika) viď obrázok z článku. Ty si postol obrázok vrtulníka v servise alebo vo výrobe (neviem), kde je niečo (súčasť vrtulníka) v červenom krúžku vo farbe vrtulníka teda v čiernej farbe. To má podľa postovačov dokazovať, že ide o ten istý diel.
Ale ani diskutéri na pravde nevedia vysvetliť, prečo by bol ten diel na čiernom vrtulníku biely
čo teda ten obrázok dokazuje? Nie je ti divné, že pri tom obrázku nie jej žiadne vysvetlenie? žiaden koment, nič, čo by to vysvetľovalo
pavol54 pavol54

lujza.j
pavol54
Harabínove dlhy z prezidentskej kampane nemá kto zaplatiť. Tak ho zavreli, vysúdi odškodné a dlhy budú vyrovnané
čo dal niekomu symbolickú sumu alebo prívesok s retiazkou ? chcem spokojne spať tak si dekóduj sama
pavol54 pavol54

bjuty smis
pavol54
bjuty smis

je odsúdený? a za čo ho vzali do väzby?
si sa zase raz stratil
však to trochu sleduj a nevypytuj sa na to, čoho sú plné noviny....
že odsúdený ))
zase si neodpovedal, ty prepadneš keď nebudeš vedieť. Keď nevieš osočuješ
pavol54 pavol54

Jarka 1
Nesledovala som dianie celý deň, ale teraz som počula rozhorčeného Harabína, ako povedal novinárom:
Čo ste všetci osprosteli, alebo čo?
jarkaCHLIEB nie je ) tak chliev a hry
bjuty smis bjuty smis

ty nevieš...však ty sa tu vypytuješ jak malý jardo.....
kde sa já na to vypytujem ??
misoft misoft

Nandrolon
Vidím, že aj ty si Sygic pozitív. Ja už hádam cez 10 rokov, začal som ešte s ňou na Symbiane.
Ale už jej ťažko šliape na päty mapy.cz .
1. Zadarmo
2. Taktiež OFFLINE
3. Hlasové navigovanie
4. 3D pohľad
5. Najpodrobnejšie mapy /Sygic Slovensko 65MB, Mapy.cz Slovensko 394MB/

V mobile mám obe ako zaistenie v prípade výpadku niektorej z nich.
Už sa mi kdesi na lazoch na morave stalo, že k skokanskému mostíku ma Sygic nedokázal donavigovať, museli nastúpiť mapy.cz.
Zase na bicykli a turistike IBA mapy.cz používam.
Sygic som predtým používal - bol free a nemal niektoré funkcie aktívne. Ale pred pár rokmi bola akcia na Premium - tak som to kúpil (bola super akcia za 1/2 plnej ceny - 30€ - doživotne -teraz je 20€/rok!) - takže mám teraz mnohé funkcie, ktoré teraz predávajú ajo doplnok. Taký HUD - v noci na nezaplatenie.
misoft misoft

majkii
Mali ruskí mužíci "blato na ihrisku" keď denacifilpvali bicykel a pohovku? Asi neurobili dobre, hodila by sa práčka, aby si cestou mohli vyprať spoďáre.
Slabší operátor - mieril trochu vedľa.... v iných prípadoch sa dokonca trafil do strešného okna ukradnutého auta, plného ruSSákov. A buchlo to vo vnútri - to bola vtedy trefa.
buchač buchač

majkii
Tak to teda nie, my sa bavíme o oboch obrázkoch, pretože druhým obrázkom poukazuješ tak ako viacerí postovači v diskusii pod článkom na pravde, že ide o ten istý diel diel súčasti vrtulníka.
V článku je fotka zostreleného vrtulníka s bielymi troskami, ktoré zdroj uvádza ako práčku či sušičku (biela technika) viď obrázok z článku. Ty si postol obrázok vrtulníka v servise alebo vo výrobe (neviem), kde je niečo (súčasť vrtulníka) v červenom krúžku vo farbe vrtulníka teda v čiernej farbe. To má podľa postovačov dokazovať, že ide o ten istý diel.
Ale ani diskutéri na pravde nevedia vysvetliť, prečo by bol ten diel na čiernom vrtulníku biely
čo teda ten obrázok dokazuje? Nie je ti divné, že pri tom obrázku nie jej žiadne vysvetlenie? žiaden koment, nič, čo by to vysvetľovalo
No ja neviem...ale zvyčajne po požiari (a ten po zostrelení mašiny bol určite) sa stáva z bieleho náteru len začmudený...či ?
Nenene...nie podľa postovačov...tu ide skôr o niekoho, kto sa do problematiky rozumie a rozozná práčku od dielu vrtulníka.
Prečo by mal dávať koment, ak obrázok sám o sebe veľa vypovedá o význame.
Diskutérov na Pravde nechajme na pokoji...ešte dobre, že si nespomenul dsikutérov zo SMEčky...
bjuty smis bjuty smis

anet
lujza.j
Ved to museli najprv premysliet
bjuty smis

Ked Harabina vzali za precin hanobenia naroda a rasy uverejnenom na FB, tak by si tam podla mna mal byt aj ty. Tiez verejne na porade hanobis rusky narod a davas mu rozne privlastky.
a ty si tu čo za hlúposti vymýšlaš ?
z čoho obvinili harabína ??????

a zisti si najprv význam slova hanobenie
bjuty smis bjuty smis

majkii
buchač
majkii

akurát tak dvierka od práčky sa tam válajú.....
a od strachu obeleli....
majkii majkii

misoft
majkii
Mali ruskí mužíci "blato na ihrisku" keď denacifilpvali bicykel a pohovku? Asi neurobili dobre, hodila by sa práčka, aby si cestou mohli vyprať spoďáre.
Slabší operátor - mieril trochu vedľa.... v iných prípadoch sa dokonca trafil do strešného okna ukradnutého auta, plného ruSSákov. A buchlo to vo vnútri - to bola vtedy trefa.
videjko som dal ako ukážku Z-etkárov kradnúcich všetko, čo im príde do papŕč,

Čítal som o operátoroch týchto malých dronov, poväčšinou to boli chalaníci čo pred tromi mesiacmi ešte hrávali počítačové hry. My vidíme tie zásahy, ale nepomerne viac je takých, ktoré minú cieľ. Tú trefu do strešného okienka som videl, len mám pocit, že to dnu nepadlo, lebo sa auto v tom okamihu pohlo, či?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať