Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

bjuty smis
...
https://ipravda.sk/res/2022/05/16/th...na-clanokW.jpg
akurát tak dvierka od práčky sa tam válajú.....
a od strachu obeleli....
podľa twittov čo to komentovali vraj tie dvierka ležia vedľa v tráve, ale ja ich tam na tej fotke prisahám fakt nevidím
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

majkii
misoft
majkii
Mali ruskí mužíci "blato na ihrisku" keď denacifilpvali bicykel a pohovku? Asi neurobili dobre, hodila by sa práčka, aby si cestou mohli vyprať spoďáre.
Slabší operátor - mieril trochu vedľa.... v iných prípadoch sa dokonca trafil do strešného okna ukradnutého auta, plného ruSSákov. A buchlo to vo vnútri - to bola vtedy trefa.
videjko som dal ako ukážku Z-etkárov kradnúcich všetko, čo im príde do papŕč,

Čítal som o operátoroch týchto malých dronov, poväčšinou to boli chalaníci čo pred tromi mesiacmi ešte hrávali počítačové hry. My vidíme tie zásahy, ale nepomerne viac je takých, ktoré minú cieľ. Tú trefu do strešného okienka som videl, len mám pocit, že to dnu nepadlo, lebo sa auto v tom okamihu pohlo, či?
deti počúvajte ale to nie sú počítačové hry, ale častým pozeraním sa dá zvyknúť aj na smrť. Raz mi jeden hovoril, že mal známeho čo bol prítomný pri popravách odsúdených ( veliteľ popravy, sudca, prokurátor, lekár a kat) vraj prvý raz to bolo dosť nepríjemné ale si vraj zvykol. tiež by ste boli dobrý materiál na exekúcie
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

vľavo dole pri tom červenom rámiku ....okruhlé práčkové
pavol54 pavol54

majkii
bjuty smis
...
https://ipravda.sk/res/2022/05/16/th...na-clanokW.jpg
akurát tak dvierka od práčky sa tam válajú.....
a od strachu obeleli....
podľa twittov čo to komentovali vraj tie dvierka ležia vedľa v tráve, ale ja ich tam na tej fotke prisahám fakt nevidím
skoro nič sa nedá rozoznať, a tá práčke čo by mala ležať pod vrtuľníkom, bola záhadne vyvrhnutá mimo pohybu vecí pri voľnom páde nerozkážeme
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

bjuty smis
a ty si tu čo za hlúposti vymýšlaš ?
z čoho obvinili harabína ??????

a zisti si najprv význam slova hanobenie
vyzera to tak ze si sa ty sam stratil, a navyse ti asi nefunguje kratkodoba pamäť
majkii majkii

pavol54
majkii
misoft
majkii
Mali ruskí mužíci "blato na ihrisku" keď denacifilpvali bicykel a pohovku? Asi neurobili dobre, hodila by sa práčka, aby si cestou mohli vyprať spoďáre.
Slabší operátor - mieril trochu vedľa.... v iných prípadoch sa dokonca trafil do strešného okna ukradnutého auta, plného ruSSákov. A buchlo to vo vnútri - to bola vtedy trefa.

Čítal som o operátoroch týchto malých dronov, poväčšinou to boli chalaníci čo pred tromi mesiacmi ešte hrávali počítačové hry. My vidíme tie zásahy, ale nepomerne viac je takých, ktoré minú cieľ. Tú trefu do strešného okienka som videl, len mám pocit, že to dnu nepadlo, lebo sa auto v tom okamihu pohlo, či?
deti počúvajte ale to nie sú počítačové hry, ale častým pozeraním sa dá zvyknúť aj na smrť. Raz mi jeden hovoril, že mal známeho čo bol prítomný pri popravách odsúdených ( veliteľ popravy, sudca, prokurátor, lekár a kat) vraj prvý raz to bolo dosť nepríjemné ale si vraj zvykol. tiež by ste boli dobrý materiál na exekúcie
"tiež by ste boli dobrý materiál na exekúcie" - toto si ako myslel?
bjuty smis bjuty smis

anet
bjuty smis
a ty si tu čo za hlúposti vymýšlaš ?
z čoho obvinili harabína ??????

a zisti si najprv význam slova hanobenie
vyzera to tak ze si sa ty sam stratil, a navyse ti asi nefunguje kratkodoba pamäť
aspoň že ty si sa konečne našla...
tak si teda pozri, z čoho obvinili harabina a nevypisuj tu bludy.....
bjuty smis bjuty smis

ešte je tam aj vidieť rozsypané prádlo....ruskí okupanti a vrahúňi mali asi naponáhlo, keď ju naložili plnú....
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

bjuty smis
tak si teda pozri, z čoho obvinili harabina a nevypisuj tu bludy.....
Tak si to pozri ty, je to vsade spravy RTVS a napr. https://domov.sme.sk/c/22911757/naka...-harabina.html
Zadržanie Harabina potvrdil pre SME aj Úrad špeciálnej prokuratúry. Obvinený bol z prečinu hanobenia národa, rasy a presvedčenia za uverejnenie príspevku na svojom verejne prístupnom profile ...
Na zaklade FB statusu
Nasledne aj prepustili https://tvnoviny.sk/domace/clanok/17...aHbg42QUI1_C-k
Naposledy upravil anet : 16.05.22 at 21:02
pavol54 pavol54

majkii
pavol54
majkii
misoft
majkii

lekár nikdy nebudeš, tak ostávajú len 4 profesie
majkii majkii

pavol54
majkii
pavol54
majkii
misoft
majkii

Poznámka o tom, ako som ja a misoft dobrý materiál na exekúciu je buď výplod dušene zaostalého, neschopného porozumieť významu slova exekúcia, čo v kontexte znamená poprava.
viď slovník cudzích slov napr. tu https://slovnik.aktuality.sk/slovnik...=exek%C3%BAcia
Alebo je potom druhá možnosť, že autor tej poznámky je už natoľko otupený dezinfoscénou, že bez štipky súdnosti a slušnosti nás s misoftom označí za dobrý materiál na popravu.
Nerobím si ilúzie o kryptobolševickom lampase, ale označiť niekoho za dobrý materiál na popravu je riaden bizár
pavol54 pavol54

majkii
pavol54
majkii
pavol54
majkii
misoft
majkii

Poznámka o tom, ako som ja a misoft dobrý materiál na exekúciu je buď výplod dušene zaostalého, neschopného porozumieť významu slova exekúcia, čo v kontexte znamená poprava.
viď slovník cudzích slov napr. tu https://slovnik.aktuality.sk/slovnik...=exek%C3%BAcia
Alebo je potom druhá možnosť, že autor tej poznámky je už natoľko otupený dezinfoscénou, že bez štipky súdnosti a slušnosti nás s misoftom označí za dobrý materiál na popravu.
Nerobím si ilúzie o kryptobolševickom lampase, ale označiť niekoho za dobrý materiál na popravu je riaden bizár
Ja som tu nezverejnil ani jeden dokument zverejňujúci priebeh zabíjania ľudí a je to jedno či sú to zabíjaní rusi ukrajinci arabi či afričania, obrancovia či útočníci. takže vy ich zverejňovaním tu budujete u ľudí otrlosť, otupenosť pri pohľade na zabíjaných ľudí. teda aj ich pripravenosť zabíjať (byť pripravený na exekúciu teda na zabitie niekoho) ja nie som sudca aby som rozhodoval o tom ako má byť naložené s niekým takže si vyprosujem tvoje úmyselne nesprávne obvinenie. A viem o čom píšem ako bývalý pyrotechnik
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Vidím, že by bolo treba denacifikovať poradu.sk:-))))
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
anet
Opravím.
Nevyzerá, že sa stratil...ten je stratený už dávno.
Ako môže niečo fungovať, keď to tam chýba ?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Rumunom anulovali hlasy na Eurovízii, namiesto Moldavska šli Ukrajine: Chceme vysvetlenie!
Rumunská televízia sa ohradila proti rozhodnutiu organizátora medzinárodnej piesňovej súťaže Eurovízia, ktorý anuloval hlasy rumunskej poroty kvôli údajným nezrovnalostiam a pridelil ich ukrajinskej hudobnej skupine Kalush Orchestra.
https://koktail.pravda.sk/z-obrazovk...hp_9clanok_box

Kde sa len pozrieš, tak podvod za podvodom...
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ale veď tie podvody sú také peknučké, spravodlivé, liberálne, demokratické. Však my dovolíme si každému "uždibnúť".
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
pavol54
duves
pavol54
Kam investujú DSS keď fondy padli o 12-19%? čo bude s úsporami v II. pilieri?
Čo myslíš ty?
Mám dôchodok z I. piliera , druhý pilier som nemal a ty?
Som aj v 2.pilieri, mam 4 roky a 2 mesiace do dochodkoveho veku. Ak nemáš 2.pilier, o to máš menej dôvodov prečo nespávať. Nie?
pavol54 pavol54

Nandrolon
Ale veď tie podvody sú také peknučké, spravodlivé, liberálne, demokratické. Však my dovolíme si každému "uždibnúť".
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
kam sme to dospeli ak sa podvod a klamstvo vydáva za pravdu a pravda za podvod(hoax)
70% kresťania a 8. božie prikázanie nehovorí nikomu nič.
pavol54 pavol54

duves
pavol54
duves
pavol54
Kam investujú DSS keď fondy padli o 12-19%? čo bude s úsporami v II. pilieri?
Čo myslíš ty?
Mám dôchodok z I. piliera , druhý pilier som nemal a ty?
Som aj v 2.pilieri, mam 4 roky a 2 mesiace do dochodkoveho veku. Ak nemáš 2.pilier, o to máš menej dôvodov prečo nespávať. Nie?
ja nespím pokojne len 13. kedy mi cinknú na účet peniaze od "môjho zamestnávateľa"(soc.p.) predtým zdvíhali o 2,6 % tento rok len o 1,3%
bjuty smis bjuty smis

ANET :

Ked Harabina vzali za precin hanobenia naroda a rasy uverejnenom na FB........

hovorca policajného prezídia m. slivkaA :
....
.....obvinili z trestného činu schvaľovania trestného činu a extrémistickeho trestného činu. Momentálne vykonávame zaisťovacie úkony. Bližšie informácie poskytneme hneď, ako to procesná situácia dovolí,"

pre ďalšieho, čo sa ešte nestratil.......
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať