pavol54
majkii
pavol54
majkii
misoft
majkii
Mali ruskí mužíci "blato na ihrisku" keď denacifilpvali bicykel a pohovku? Asi neurobili dobre, hodila by sa práčka, aby si cestou mohli vyprať spoďáre.
Slabší operátor - mieril trochu vedľa.... v iných prípadoch sa dokonca trafil do strešného okna ukradnutého auta, plného ruSSákov. A buchlo to vo vnútri - to bola vtedy trefa.
videjko som dal ako ukážku Z-etkárov kradnúcich všetko, čo im príde do papŕč,
Čítal som o operátoroch týchto malých dronov, poväčšinou to boli chalaníci čo pred tromi mesiacmi ešte hrávali počítačové hry. My vidíme tie zásahy, ale nepomerne viac je takých, ktoré minú cieľ. Tú trefu do strešného okienka som videl, len mám pocit, že to dnu nepadlo, lebo sa auto v tom okamihu pohlo, či?
deti počúvajte ale to nie sú počítačové hry, ale častým pozeraním sa dá zvyknúť aj na smrť.
Raz mi jeden hovoril, že mal známeho čo bol prítomný pri popravách odsúdených ( veliteľ popravy, sudca, prokurátor, lekár a kat) vraj prvý raz to bolo dosť nepríjemné ale si vraj zvykol. tiež by ste boli dobrý materiál na exekúcie "tiež by ste boli dobrý materiál na exekúcie" - toto si ako myslel?
lekár nikdy nebudeš, tak ostávajú len 4 profesie
Poznámka o tom, ako som ja a misoft dobrý materiál na exekúciu je buď výplod dušene zaostalého, neschopného porozumieť významu slova exekúcia, čo v kontexte znamená poprava.
viď slovník cudzích slov napr. tu
https://slovnik.aktuality.sk/slovnik...=exek%C3%BAcia
Alebo je potom druhá možnosť, že autor tej poznámky je už natoľko otupený dezinfoscénou, že bez štipky súdnosti a slušnosti nás s misoftom označí za dobrý materiál na popravu.
Nerobím si ilúzie o kryptobolševickom lampase, ale označiť niekoho za dobrý materiál na popravu je riaden bizár