Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ale on píše, že aj predajca šmejdového tovaru, kde v podstate o nič nejde môže byť za určitých okolností zákonom postihnutý a u ľudí, ktorí priamo môžu ovplyvniť naraz všetkých obyvateľov to tak nie je....

Momentálny stav je podobný situácii, ako keby za ublíženie na zdraví bol trest a vražda /čo je vyšší level/ by bola beztrestná.
Čo ti dnes niekto stojí na kábli?
:-))))))))))))))))))))))
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

duves
Lenže tvoj nákup šmejd kastrolof nie je katastrofa pre nikoho dalšieho okrem teba.
No veď práve, ja rozhodujem za seba , ak sused zvolí niekoho kto by tam nemal byť, rozhodol za mňa a je to katastrofa, ktorú ani sused už nemôže zmeniť počas "životnosti"
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
nevymyslíš nič, volebné právo mala kedysi šlachta a vzdelanci, postupne sa to rozširovalo aj na chamrad. No a tú chamrad si tu hýčka Fico, tam Kotleba, niekde Matovič...atd
duves duves

Niekto
pavol54
ak sused zvolí niekoho kto by tam nemal byť, rozhodol za mňa a je to katastrofa, ktorú ani sused už nemôže zmeniť počas "životnosti"
To isté si môže myslieť o tebe zasa tvoj iný sused. Že si dal hlas niekomu, kto tam nemal byť. Nebud presvedčený o sebe, že si neomylný volič.
Nandrolon Nandrolon

Veď áno, voľby treba zachovať, ale tie vyšetrenia by som doplnil, lebo predsa len zopár psychopatov by nebolo tam, kde sú a nemohli by ovplyvňovať masu ľudí. A samozrejme k tomu ODPIS registra trestov. Tieto 2 veci by dokázali pomerne dosť ľudí vyselektovať.
Treba urobiť aspoň čo sa dá.
pavol54 pavol54

duves
pavol54
ak sused zvolí niekoho kto by tam nemal byť, rozhodol za mňa a je to katastrofa, ktorú ani sused už nemôže zmeniť počas "životnosti"
To isté si môže myslieť o tebe zasa tvoj iný sused. Že si dal hlas niekomu, kto tam nemal byť. Nebud presvedčený o sebe, že si neomylný volič.
ty fakt na niečom sedíš
pavol54 pavol54

duves
nevymyslíš nič, volebné právo mala kedysi šlachta a vzdelanci, postupne sa to rozširovalo aj na chamrad. No a tú chamrad si tu hýčka Fico, tam Kotleba, niekde Matovič...atd
cituj výroky krúpu to by bolo trefnejšie
Nandrolon Nandrolon

Takže vlastne kto nevolí túto vládu je v podstate u Duvesa chamraď.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))
...to jsme ho podcenili :-)
duves duves

Niekto
Obaja si myslíte, že máte rozum a prehlad. A to je váš najväčší omyl.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Matovič musí v tejto vláde skončiť. Je najväčšia škodná pre Slovensko, tvrdí Truban

https://www.trend.sk/spravy/matovic-...itm_position=4
korela korela

„Maďari sú Maďari. Bodka.“ Nová maďarská prezidentka svojimi vyjadreniami nahnevala Rumunsko

https://www.trend.sk/spravy/nova-mad...evala-rumunsko
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

korela
Matovič musí v tejto vláde skončiť. Je najväčšia škodná pre Slovensko, tvrdí Truban

https://www.trend.sk/spravy/matovic-...itm_position=4
už sa vidí na jeho mieste? (Nie som fanúšik Igora Matoviča)
Nandrolon Nandrolon

duves
A ty si o sebe myslíš čo, hádam nie iné ako že "máš rozum a prehľad"?
Však každý človek si o sebe myslí, že má pravdu, aj keď skutočnosť môže byť iná.
korela korela

Pracovných pozícií je ešte aj dnes na Slovensku dosť, pre ktoré musí záujemca o miesto prejsť psycho testami.
Neviem, či za socíka ich nebolo ešte viac. A to práve aj pri miestach "radových" pracovníkov, kde sa rozhodovalo o financiách v štáte.
Dnes postačí teatro a foto pred cudzou záhradnou bránou.
pavol54 pavol54

korela
„Maďari sú Maďari. Bodka.“ Nová maďarská prezidentka svojimi vyjadreniami nahnevala Rumunsko

https://www.trend.sk/spravy/nova-mad...evala-rumunsko
Tí rumuni majú postoj k madarom ako porošenko
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

duves
Takým ako ty, treba odobrať volebné právo. Nevieš a neuvažuješ.
Takí tu boli v 1948 čo odoberali voličské právo :-D.Dejiny sa opakujú.
BXLmiami BXLmiami

duves
Nuž nedá sa nič robiť ubermechi sú ubermenschi nech už sú v akejkoľvek strane.Ty šľachta :-DDD
BXLmiami BXLmiami

duves
No ale aj Tvoj. :-D
pavol54 pavol54

ako moja mačka, dovnútra domu sa nedostane, ale ak si sadnem vonku za stoličkou je taká polica, okamžite je na nej a už vrní a líška sa, ak ide okolo iná mačka okamžite vyštartuje ako terorista. Vždy hovorím "keby si tak ešte variť vedela"
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať