Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Dáša_
Takže tých tvojích 30 rokov asi bude treba trochu upraviť
Tých 30 rokov bola reakcia na nick marketinga. Ak si naň klikneš, tak zistíš, že žiaden profil neexistuje.
https://www.porada.sk/member.php?u=411541
Proste je to zasa jeden z tých mnohých falošných nickov jednej osoby.
...a týmto ja dávam patričné odpovede.

Ale ten zvyšok je reálny...rok, dva hore dole.

P.S.:
Porada je dávno v prdely.
Pár jedincov si tu narobilo nickov do aleluja...ďalší sú len ako hodnotitelia...poniektorí moderátori ovplyvňujú diskusiu mazaním príspevkov...
Ale hlavne, že Riško je vysmiaty, hovno s tým robí...šak jemu cinkajú love na účet, veď to je hlavné.
Ale predpokladám, že postupne pôjde aj jeho stránka do prdele a tým skončí aj on...a ja som tak dobrosrdečný, že mu to prajem, veď prečo aj nie.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Richard bude mať tak diferencované príjmy, že jedna porada "hore dole"...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

marketinga

Pred 30 rokmi bežal u nás commodore 64 kúpený v Rakúsku.
Pche..... pred 36-timi rokmi bežal u mňa Sinclair ZX Spectrum 48kB - dovoz z Anglicka.
marketinga marketinga

marketinga je offline (nepripojený) marketinga

buchač
marketinga
Pred 30 rokmi som už surfoval po nete...
Ćeskoslovenský vojak je pravdovravný,MÚDRY a čestný,takže ak napíše,
že pred 30 rokmi mal surf , verím mu
a keď mal surf, tak mohol aj surfovať , aj to mu verím.
Vôbec mi nevadí,že vtedy ešte u nás nebol net.
buchač buchač

buchač
Dáša_
Takže tých tvojích 30 rokov asi bude treba trochu upraviť
Tých 30 rokov bola reakcia na nick marketinga. Ak si naň klikneš, tak zistíš, že žiaden profil neexistuje.
https://www.porada.sk/member.php?u=411541
Proste je to zasa jeden z tých mnohých falošných nickov jednej osoby.
...a týmto ja dávam patričné odpovede.

Ale ten zvyšok je reálny...rok, dva hore dole.

P.S.:
Porada je dávno v prdely.
Pár jedincov si tu narobilo nickov do aleluja...ďalší sú len ako hodnotitelia...poniektorí moderátori ovplyvňujú diskusiu mazaním príspevkov...
Ale hlavne, že Riško je vysmiaty, hovno s tým robí...šak jemu cinkajú love na účet, veď to je hlavné.
Ale predpokladám, že postupne pôjde aj jeho stránka do prdele a tým skončí aj on...a ja som tak dobrosrdečný, že mu to prajem, veď prečo aj nie.
marketinga
buchač
marketinga
Pred 30 rokmi som už surfoval po nete...
Ćeskoslovenský vojak je pravdovravný,MÚDRY a čestný,takže ak napíše,
že pred 30 rokmi mal surf , verím mu
a keď mal surf, tak mohol aj surfovať , aj to mu verím.
Vôbec mi nevadí,že vtedy ešte u nás nebol net.
Veď vravím, že je tu ďalší falošný nick...ani fras nevidel, že čo sa tu deje...a Rišenko je v pohode a moderátori tiež...pritom mal byť tento nick už dávno v teplej diere.

Upresním....to TY si nemal prístup k netu...a nie že u nás nebol net.
CHÁPEŠ, kuwa, ten neskutočný rozdiel ? Alebo ti to mám napísať po maďarsky ?
Že nebol net ??? NO NEHOVOR, a to vážne ???
Že ty si sprostý a nevieš si info vyhľadať, za to ja nemôžem..

Hybaj si radšej urobiť zopár nových nickov...a po ceste si naser.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Juráááj, založ si vlastnú stránku a tam určuj podmienky - kto tam môže a kto nie ...

https://www.ecommercebridge.sk/histo...-na-slovensku/
Naposledy upravil veronikasad : 31.05.22 at 16:52
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Myslim ze nie prvy ... Prvá kauza s*elektromobilom na súde. Majiteľ vozidla nikdy nedosiahol dojazd, ktorý uvádzal predajca
Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clano...nwI7XGpsYazArA
ivka70 ivka70

ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

buchač
Dáša_
a čo si prosím ťa na tom nete surfoval????

V roku 1993 som pracovala vo výpočtovom stredisku jednej veľkej fabriky, ktorá sa pripravovala na privatizáciu.
Tak by ma teda fakt zaujímalo, kade si surfoval po nete. Keď historia www stránok začínala niekde okolo roku 1990. O masovom rozšírení sa vtedy ešte nikomu ani nesnívalo.
Čo som surfoval ? ...a poviem ti ? Šak ja občas nepamätám, čo so robil pred týždňom...

Ty si pracovala vo výpočtovom stredisku...Ja nevravím o masovom rozšírení, no nezabúdaj na to, že kde som pracoval ja.
Fungoval som vtedy na Netscape Navigator.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Netscape_Navigator
Netscape Navigator, prva verzia ...koniec roka 1994 ..... ty si ho mal skor?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

ivka70
buchač
Dáša_

V roku 1993 som pracovala vo výpočtovom stredisku jednej veľkej fabriky, ktorá sa pripravovala na privatizáciu.
Tak by ma teda fakt zaujímalo, kade si surfoval po nete. Keď historia www stránok začínala niekde okolo roku 1990. O masovom rozšírení sa vtedy ešte nikomu ani nesnívalo.
Čo som surfoval ? ...a poviem ti ? Šak ja občas nepamätám, čo so robil pred týždňom...

Ty si pracovala vo výpočtovom stredisku...Ja nevravím o masovom rozšírení, no nezabúdaj na to, že kde som pracoval ja.

v PMD 85 verzia POTAP
buchač buchač

veronikasad
Juráááj, založ si vlastnú stránku a tam určuj podmienky - kto tam môže a kto nie ...
...a o čom je vlastne reč ?
Akože o Richardovi a Porade ?
Ak hej, to znamená, že na neho nesmiem, nemôžem vysloviť kritiku ?
Vy si kľudne držte jazyky za zubami...lenže u mňa to tak nefunguje...
ivka70
buchač
Dáša_

...a si vôbec pochopila, že o čom vravím ??? Len chytáš za slovíčka...ale význam je iný.
Kde som robil ? Tak si daj dve a dve dokopy a výsledok je jasný....či ?
Prečo sa bavíme o Netscape a o rokoch ? Spomínam niekde roky ? Ja vravím o nete ako takom...
...a ako som spomenul, číslo samotné som použil v podstate obrazne na toho dilina z "marketingu", čo si tu vytvoril fejkový nick.
buchač buchač

Európe hrozí v lete nedostatok paliva. Kríza je väčšia ako ropný šok v 70. rokoch minulého storočia
https://ekonomika.pravda.sk/energeti...leho-storocia/

...a k tomu je tým pádom potrebné okamžite pridať aj zvýšenie cien. A čoho, akých cien ?
Nuž všetkého !!!

Ale hlavne, že sa ideme strihnúť...

P.S.:
Ale šak v pohode...snáď sa dočkáme nejakých smiešnych "vtipných" obrážtekov od určitých jedincov...či ?
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

anet
Myslim ze nie prvy ... Prvá kauza s*elektromobilom na súde. Majiteľ vozidla nikdy nedosiahol dojazd, ktorý uvádzal predajca
Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clano...nwI7XGpsYazArA
Alebo...https://fontech.startitup.sk/slovens...-niekolko-dni/
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Výhodou elektromobilu je fakt, že v prípade havárie je možné, že posádka bude mať kremáciu na mieste zdarma.
Takto horí elektro autobus, podobne, ako videá s ruským bombardovaním fosforovými bombami
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Ved o to ide nie? Rychlo vytvoriť firmu, ktora bude toto zabezpecovat za nechutne sumy ... ktore ani poistovne nebudu chciet preplacat
Vzdy sa vymyslaju "veci" tak, aby na nich mohli vyvoleny ryzovat.
pavol54 pavol54

Nandrolon
Výhodou elektromobilu je fakt, že v prípade havárie je možné, že posádka bude mať kremáciu na mieste zdarma.
Takto horí elektro autobus, podobne, ako videá s ruským bombardovaním fosforovými bombami
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
a to si nevidel ako rýchlo to ide v prípade vodíkového auta
lujza.j lujza.j

anet
Ved o to ide nie? Rychlo vytvoriť firmu, ktora bude toto zabezpecovat za nechutne sumy ... ktore ani poistovne nebudu chciet preplacat
A potom ešte vyrobiť nejakú sušičku na tu utopenu "električku"....či čo ako potom idem a kúpim ďalšiu....alebo sú to obojživelníky?....no nekúp to.....pár rokov nazad bol môj chlap v krátkom elektro tranze,že si kúpi
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

1__6_.jpg  
1__12_.jpg  
1/1
pavol54 pavol54

lujza.j
anet
A potom ešte vyrobiť nejakú sušičku na tu utopenu "električku"....či čo ako potom idem a kúpim ďalšiu....alebo sú to obojživelníky?....no nekúp to.....pár rokov nazad bol môj chlap v krátkom elektro tranze,že si kúpi
bola jedna pesnička v mojej mladosti "šlapací kolo" (jadro nebude, plyn tiež, phl len pre vyvolených) čo nám potom zostane.
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

pavol54
bola jedna pesnička v mojej mladosti "šlapací kolo" (jadro nebude, plyn tiež, phl len pre vyvolených) čo nám potom zostane.
Potom nám zostane pešibus/pešobus. Ak ničoho nebude, tak si s ním v pohode vystačíme. Ľudia si výrazne zdravotne polepšia. Všetko zlé je aj na niečo dobré .
lujza.j lujza.j

Ja rada na pešo do obch.len susedia nechápu...keď x handrovych tašiek na oboch ramenách...na vyváženie..... kúpim fakt iba čo treba-iba koľko ramená odvlečú...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať