pavol54
korela
Pol min. pred koncom TB Hlas, Pellegrini zavtipkoval k aktuálnej situácii.. voľný prepis ... že ak nechce dať peniaze (Matovič) na dopravu, tak neviem, či chce, aby sa Slovensko stalo bicyklovou veľmocou ako Holandsko? .... ... Toto je amaterizmus, tento človek sa vyvršuje na vlastnom národe, ja to inak neviem povedať a fakt, on vyzerá ako agent cudzej krajiny, ktorý prišiel zlikvidovať túto krajinu. Lenže v Holandsku sa im dobre bicykluje, ak majú najvyšší kopec lán kukurice. Bicyklujte sa na Slovensku.
)))))
Cca od 26:50 - 27:34.
dole kopcom lepšie ako v Holandsku
A späť zubačkou.
Pozrela som si km na mape.
Tak cesta do školy 1. až 3. r. ZŠ 2 km peši, alebo polka trolejbusom. Potom školy iba v meste.
V jednej práci sme mali budovu na rozhraní Starého mesta a Nív (Ružinov).
Systém práce - príchod na pracovisko, odchod na miesto činu do centra Starého mesta, čo bolo cca 2,2 km, niekedy aj viac, a nebol k nám žiadny spoj, tak peši mestom najrýchlejšie, takže denne tých 5 km iba v práci bolo. Niekedy aj viac akcií za deň. Dnes tam chodia štyri spoje.
Hlavne ženám to robilo radosť, lebo rýchla chôdza aj na vys. podpätkoch a nepriberali sme.
Doma obchody min, 1 km, do najbližšieho nášho OC na sídlisku a bánk, trhu tuším 1,2, Billa a Lidl 1,4, rada som chodievala peši.
Keď sme sem prišli, ešte aj starí ľudia na bicykloch. Nákupy, všetko. Už sa to nenosí. Ešte aj s diabetom po snehu.
Som rada, že bývam na rovine.