Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Mila123
pavol54
BXLmiami
buchač
Nááhodou,toto by sa celkom zišlo aj u nás.
keď si spomeniem aké boli problémy z toho že sa malí chlapci za okradnutie babky museli na policajnej stanici fackať, alebo koľko ochrancov bolo kvôli zásahu v Moldave.
Pali, to bolo vtedy keď sa skutok nestal????
ešte predtým
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

lujza.j
Aha.. takže nás po 89...striasli z baobabu.......pre koho tieto žvásty.....
Luiiii,neny každý z Bratislavy
keď som pracovala v Ba,ešte pred revolúciou,som si tam pripadala ako v inom svete,a to nie som z lazov....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Prvá slovenská pumpa sa musela zatvoriť, pretože jej došiel benzín. Ministerstvo o ničom nevie
https://refresher.sk/116953-Prva-slo...-o-nicom-nevie

Hmmmm.....hodil by sa k tejto realite nejaký " smiešny a vtipný obrážťok "...
Každého, čo by tam chcel natankovať, by určite potešil.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Nejaký Pukanec sa nasral a to tam od zlosti zatvoril :-)))))))))))))))
pavol54 pavol54

kopretinka
lujza.j
keď som pracovala v Ba,ešte pred revolúciou,som si tam pripadala ako v inom svete,a to nie som z lazov....
neurážaj lazy, mali sme tatramatku 245, manželka hovorí deti už plienky nepotrebujú a ja tú divokú kozu tatranskú nechcem(skákala ako kamzík) zožeň riadnu, išli sme na služobku zastavili sme sa v jednej dedine pri Zvolene na sváču a vedľa domáce potreby, ešte že som cestovnú vkladnú knižku, skočil som na poštu a romo kombi už bola v uaze na sedadle pre psa
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Bylinkový sirup. Robila som matový aj medovkový. Potom som ďalšie farebne vylepšila pridaním slezu maurského. Až po naliatí do pohára som zistila, že nemám veľké šrbovacie viečko.
DSCF3488.JPG  
kopretinka kopretinka

pavol54
kopretinka
lujza.j
neurážaj lazy, mali sme tatramatku 245, manželka hovorí deti už plienky nepotrebujú a ja tú divokú kozu tatranskú nechcem(skákala ako kamzík) zožeň riadnu, išli sme na služobku zastavili sme sa v jednej dedine pri Zvolene na sváču a vedľa domáce potreby, ešte že som cestovnú vkladnú knižku, skočil som na poštu a romo kombi už bola v uaze na sedadle pre psa
neurážaj sa ty bývaš na lazoch?
z automatickej by som nikdy nešla naspäť na hento romo,mala som a stačilo
naši kúpili automatiku hneď,ako sa objavila.
pavol54 pavol54

kopretinka
pavol54
kopretinka
lujza.j
neurážaj sa ty bývaš na lazoch?
z automatickej by som nikdy nešla naspäť na hento romo,mala som a stačilo
naši kúpili automatiku hneď,ako sa objavila.
ja sa neurážam a neviem či vieš aké boli tie prvšie, najmä tie zvrchu plnené (rok 1982) Vlado Muller o nich spieva "po schodoch...."
kopretinka kopretinka

pavol54
ja sa neurážam a neviem či vieš aké boli tie prvšie, najmä tie zvrchu plnené (rok 1982) Vlado Muller o nich spieva "po schodoch...."
no skákali
Katy a R Katy a R

Katy a R je offline (nepripojený) Katy a R

pavol54
Náhodou - ja som mala tatramatku z roku 1978 - vydržala 23 rokov !!!- a to sa zo začiatku "vyvárali" denne plienky. Kde sú tie časy !?
Odvtedy už niekoľko pračiek vymenených (raz aj Romo - to už by som nechcela)
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

.
289721838_3277543202524920_6320409016571146004_n.jpg  
pavol54 pavol54

Katy a R
pavol54
Náhodou - ja som mala tatramatku z roku 1978 - vydržala 23 rokov !!!- a to sa zo začiatku "vyvárali" denne plienky. Kde sú tie časy !?
Odvtedy už niekoľko pračiek vymenených (raz aj Romo - to už by som nechcela)
Pôvodne som mal námietku že aj na lazoch bolo dostať široký sortiment nielen v centrách, ako príklad som uviedol pračku, ktorá sa nedala zohnať v meste a na dedine vedľa lazov sa našla, takže pôvod debaty bol o tom, nie o tom či je dobrá hoci aj rumpľa na pranie.
pavol54 pavol54

Mila123
.
je to tragédia, asi to bola diaľková lekárka zo skalickej VŠ, má isté miesto na patológii. raz som bol u zubára mal som umŕtvený zub, z ktorého spadla korunka po 25 rokoch, rozbolel ma vedľajší zub a doktor mi vytrhol mŕtvy koreň, o dva dni som bol u neho a naposledy, ešte že som mal pôvodne asi 28 zubov.
kopretinka kopretinka

strašné......ten pacient si môže akurát tak hodiť mašľu
Ani milión odškodné mu nenahradí to,čo stratil..................
ja by som sa asi zbláznila.....a utešujem sa ,že ešte sťastie,že nemám dia,lebo to už by som bola asi slepá....aj keď neviem dňa ani hodiny,kedy mi môže rupnúť sietnica
pavol54 pavol54

babka - ježibabka
Bylinkový sirup. Robila som matový aj medovkový. Potom som ďalšie farebne vylepšila pridaním slezu maurského. Až po naliatí do pohára som zistila, že nemám veľké šrbovacie viečko.
pošlem ti TO 100 na výmenu?
Nandrolon Nandrolon

Potešilo, že fašisti z SaS zase dostali výprask a vyplakávajú po kaviarňach.
:-))))))))))))
kopretinka kopretinka

takže zavinil to pomocný personál,ktorý prelepil nesprávne oko.....lenže....na zodpovednosť budú brať lekárku,mala to skontrolovať.... :-/
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/19...ipadu-zhrozena
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

a " obražťok " k tomu nedostatku benzínu nebude.?...
nech sa strápnite dokonale......
Nandrolon Nandrolon

V PL ani v ČR som nič také nezaregistroval, a tunajšie sračkové palivá rád prenechám miestnym borcom.
:-))))))))))))
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať