lujza.j
kopretinka
lujza.j
Odpúšťanie vody pred sprchovanim..dik budem dumat...na tom by sa dalo....lebo celkom trvá kým tepla.....teda pre mňa....moje decko až červenu kožu...
obehové čerpadlo v baráku máte?
Netuším....tu bol vždy problém....s teplou vodou.....vždy som to riešila iba ja.....a už ma to nebavi... uvidím čo bude teraz po výmene všetkého....
čo ti poviem,u nás v baráku žijú retardi......keď nebude týždeň teplá voda alebo sa nekúri,nikto nič,nikoho to neserie,až kým ja nezavolám do kotolne.Rovnako to bolo aj s tou vodou,ja som ráno vstávala veľmi skoro,keď som išla na rannú,a trvalo strašne dlho,kým začala tiecť ozaj teplá voda,to isté večer,keď som došla z poobednej,zase studená....som to niekolkokrát opakovala na schôdzach,...mi tam začal vysvetlovať,že to voda stojí v rúrach a bla bla a že tam treba také čerpadlo...bla bla.....No a to je taký problém namontovať?! Platím jak debil za teplú vodu a tečie mi studená!! až keď som tam vypenila,tak že no tak mi to teda tam dáme namontovať.A najlepšie bolo,že všetci okolo mňa pritakávali,no veru veru,ani nm netečie....ale hubu neotvorí nikto.