Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
Fyoyo Fyoyo

Fyoyo je offline (nepripojený) Fyoyo

buchac: nestacila ti vcera poriadna nakladacka ?
https://www.porada.sk/t332263-zdravo...-65-rokov.html
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Fyoyo
buchac: nestacila ti vcera poriadna nakladacka ?
https://www.porada.sk/t332263-zdravo...-65-rokov.html
Pche...
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Kam až sú niektorí schopní zájsť vo svojej nenávisti. https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
Kam to spejeme? Des a hrôza.
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

bjuty smis
pavol54
bjuty smis
a kedy mal ten smerák súd ???
a kedy bolo zahájené vyšetrovanie korupcie hegerosmeráka?
toto je už iné zúfalstvo..

heger prijal z titulu svojej funkcie delegáciu hlucháňov., medzi nimi bol aj tento ...
za smer kandidoval vo vollbách.......
Keď Mikuláš Černák stál na akcii vedľa Mečiara všetci mleli pántom že je to jeho koník a že Mečiar je mafián to bolo tiež zúfalstvo
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Tweety
Kam až sú niektorí schopní zájsť vo svojej nenávisti. https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
Stale vravim, ludstvo proste hlupne.
Predvcerom som bola pre dceru v druzine, chlapec komplet obleceny vo vojenskej uniforme, tak som sa vychovavatelky opytala, ci v danej triede maju karneval (nie je priamo dcerin spoluziak). Vraj nie, ze on chodi takto denne, jeho rodicia tiez a tie reci co vedu, des a hruza.
Zhodli sme sa, ze skola by mala byt apoliticka a keby mohla, posle ho domov a dala by mu neospravedlnene hodiny ... no nemoze
pavol54 pavol54

Dáša_
pavol54
Dáša_
pavol54
A bolo zahájené šetrenie vo veci úplatkov? zatiaľ sa len po medializácii na to pozrú úrady
Teda, nesledujem tak média, aby som vedela, o akom úplatku hovoríš.
Jediné, čo som zachytila, bolo, že trénoval nepočujúcu športovkyňu. Neviem, či jednu, alebo viac. No a ona na ten šport dostávala dotácie, z ktorých si platila trénera. A tuším vo svojej kategórii aj bola úspešná.
Jasne, netuším, ako to bolo nastavené. Naozaj si z toho mohol dobre žiť. To neviem. Ale to podľa mňa nespĺňa definíciu úplatku. Tak zrejme vieš aj o inom
Teda ja keby som si zaplatil nejakého dobytkára aby mi vypracoval projekt za úplatu to je tiež služba a nie úplatok Ja beriem do jednej roviny schvaľovateľ projektu je gen sekretár a tréner tá istá osoba? Schvaľovateľ projektu nákupu techniky riaditeľ PPA a spracovateľ projektu tá istá osoba? pritom keď som robil projekt tak som musel napísať čestné vyhlásenie že nikto z PPA sa nepodieľal na vypracovaní projektu. O tomto píšem za toto by už mal sedieť vo vyšetrovačke a nie o nehode, kde je všetko vyšetrené už sa len čaká na súd. A ešte nomen omen už mám neužitočné.
Pokiaľ viem, tak tu išlo aj o to, že neprešiel projekt, ktorý nevypracovala doporučená osoba. Alebo firma. Že si nemal šancu, keď si cez nich nešiel. Lebo tak to nastavili
To je blbosť, pretože mne prešli všetky a sám som si ich robil, len banka to posr..ala nedala úver ktorý už predtým sľúbila že poskytne
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

pavol54
bjuty smis
pavol54
bjuty smis

heger prijal z titulu svojej funkcie delegáciu hlucháňov., medzi nimi bol aj tento ...
Keď Mikuláš Černák stál na akcii vedľa Mečiara všetci mleli pántom že je to jeho koník a že Mečiar je mafián to bolo tiež zúfalstvo
a čuduješ sa ?
ak a dobre pamätám, tak to bola nejaká stavba, alebo rekonštrukcia okresného úradu, čo mečiar prihodil černákovej stavebnej fy.

priamo mafii zadávali štátne zákazky a ty to tu normálne porovnávaš????
pavol54 pavol54

bjuty smis
pavol54
bjuty smis
pavol54
bjuty smis

a čuduješ sa ?
ak a dobre pamätám, tak to bola nejaká stavba, alebo rekonštrukcia okresného úradu, čo mečiar prihodil černákovej stavebnej fy.

priamo mafii zadávali štátne zákazky a ty to tu normálne porovnávaš????
ty si pamätáš ako Mečiar dal černákovej firme stavbu? to je dávno a nikto nepodal TO, ja si pamätám ako dnešní mocipáni prihadzujú svojim firmám zákazky priamym zadaním však to smeráci vyťahujú na tlačovkách. Ak si vymýšľajú krivo obviňujú, nech konajú krivo obvinení
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Roky počúvame, od Kuffov, Tarabov, Kotlebov, od ich náboženského bulváru, že nás ohrozuje LGBT. Uvidíme, ako sa postavia k tomu, že Bratislava zažila svoj prvý teroristický útok od bieleho supremacistu, miestneho Breivika, ktorý vo svojom manifeste používa ten istý jazyk nenávisti, na akom si oni vybudovali svoju identitu (autor M.H.).
buchač buchač

Mila123
Roky počúvame... (autor M.H.).
Link ? Kto je M.H. ?
Mila123 Mila123

Blahoželáme všetkým bojovníkom za zákaz dúhových vlajok na budovách. Blahoželáme všetkým bojovníkom za tradičnú rodinu s rečami, že iné rodiny ju ohrozujú. Blahoželáme všetkým "tvrdým kresťanom" a zástancom extrému. Toho, čo sa na nič nehrá, aj toho, čo sa tvári, že už s ním nemá nič spoločné, aj keď rozdiel medzi nimi je ako medzi iphonom 13 a 14. A v neposlednom rade blahoželáme všetkým, ktorí s nimi spolupracujú. Toto je len a len vaša vina.
Edit: ak sa vám tento status zdá urážlivý a nenávistný, lebo aj vy ste kresťania (o ktorých tento príspevok mimochodom nie je) predstavte si, ako by ste reagovali, keby to urobil napríklad taký moslim.
https://www.facebook.com/TazkyTyzden
Mila123 Mila123

Všetko je raz prvý raz. Trend dorazil aj na Slovensko. Narušené decko sa radikalizovalo na internetoch, dobrý hodnotový základ zrejme získalo už v rodine. Či sa z toho stane nový normál, bude závisieť od reakcie spoločnosti, presne ako po prvej (známej) vražde slovenského novinára.
Ja by som napríklad ocenil, keby generálny prokurátor aspoň nahlas vyslovil prázdny sľub, že rozpúta peklo pre náckov i politikov, ktorí ich povzbudzujú a podporujú. Od konkrétneho človeka v danej funkcii by som realisticky viac neočakával, ale toto je civilizačné minimum.(autor A.Š.)
buchač buchač

Mila123
Všetko je raz prvý raz. (autor A.Š.)
Link ? Kto je A.Š. ?
pavol54 pavol54

Mila123
Všetko je raz prvý raz. Trend dorazil aj na Slovensko. Narušené decko sa radikalizovalo na internetoch, dobrý hodnotový základ zrejme získalo už v rodine. Či sa z toho stane nový normál, bude závisieť od reakcie spoločnosti, presne ako po prvej (známej) vražde slovenského novinára.
Ja by som napríklad ocenil, keby generálny prokurátor aspoň nahlas vyslovil prázdny sľub, že rozpúta peklo pre náckov i politikov, ktorí ich povzbudzujú a podporujú. Od konkrétneho človeka v danej funkcii by som realisticky viac neočakával, ale toto je civilizačné minimum.(autor A.Š.)
som šťastný že v mojej mladosti sme nič nevedeli drogách a rôznych sexuálnych orientáciách. Mladý človek je veľmi ohybný a urobí čokoľvek aby bol v parte. Nefajčil som lebo som nemal na to peniaze, nepil som lebo som na to nemal peniaze. Ako deviatak som bol v partii kde sa tomuto holdovalo tak som sa k nim pridal. Na škole sme bývali 20 na izbe, všetci sme básnili o babách niekedy aj po večierky rozprávali historky(niekedy viac vymyslené ako pravdivé) Neviem ako by som dopadol byť decko v dnešnej dobe. Takže nejaká výchova nepomáha určite je väčšia motivácia vzor v parte.
Mila123 Mila123

pavol54
Mila123
som šťastný že v mojej mladosti sme nič nevedeli drogách a rôznych sexuálnych orientáciách. Mladý človek je veľmi ohybný a urobí čokoľvek aby bol v parte. Nefajčil som lebo som nemal na to peniaze, nepil som lebo som na to nemal peniaze. Ako deviatak som bol v partii kde sa tomuto holdovalo tak som sa k nim pridal. Na škole sme bývali 20 na izbe, všetci sme básnili o babách niekedy aj po večierky rozprávali historky(niekedy viac vymyslené ako pravdivé) Neviem ako by som dopadol byť decko v dnešnej dobe. Takže nejaká výchova nepomáha určite je väčšia motivácia vzor v parte.
inak orientovaní boli, sú a budú, vždy a všade........
je potrebné ich rešpektovať, nie zabíjať..........
Mila123 Mila123

Včera zastrelil mladý chalan v bare dvoch nevinných ľudí. S hlavou vymytou konšpiračnými teóriami QAnonu, rasistickými a homofóbnymi vyhláseniami sériových vrahov a možno aj vlastným otcom, kandidátom za stranu Vlasť. Môžeme sa tváriť, že to bola jednorázová aktivita individuálneho pomätenca.
Ale bola? Za posledné roky sa internetom prehnali výzvy na vešanie poslancov, lekári dostávajú vyhrážky smrťou, rečník vyzýva na demonštrácií, aby spolu skandovali, čo je prezidentka a ľudia vo vedení krajiny chcú "dávať dole novinárov". Tvárime sa, že sú to len slová, že veď papier / Facebook / diskusné fórum znesie.
Ale sú? Nie je to náhodou tak, že tie slová, vyslovené v plnej vážnosti - v parlamente, v krčme, alebo na demonštrácií postupne rozdeľujú spoločnosť, búrajú zábrany, burcujú ľudí a možno niektorým z nich natoľko zatemnia mozog, že vezmú zbraň a idú vraždiť v mene boja za svoje pomýlené ideály? Naozaj nám nestačilo obetovať dva životy pred štyrmi rokmi? Naozaj potrebujeme ďalšie a ďalšie varovania? Zastavme sa. Zastavme sa a zamyslime sa. Pozrime sa do očí svojim partnerom, deťom, priateľom, susedom a spoluobčanom. Uvedomme si znova, že sme všetci predovšetkým ľudia. Urobme tri kroky vzad a začnime sa k sebe správať znova ľudsky. Dlžíme si to už roky (autor Silné reči)
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
anet
Tweety
Stale vravim, ludstvo proste hlupne.
Predvcerom som bola pre dceru v druzine, chlapec komplet obleceny vo vojenskej uniforme, tak som sa vychovavatelky opytala, ci v danej triede maju karneval (nie je priamo dcerin spoluziak). Vraj nie, ze on chodi takto denne, jeho rodicia tiez a tie reci co vedu, des a hruza.
Zhodli sme sa, ze skola by mala byt apoliticka a keby mohla, posle ho domov a dala by mu neospravedlnene hodiny ... no nemoze
Každy taky blb, či pablb ma podla seba vraj riešenie na problemy celeho sveta (niečo ako Adolf, Stalin, Pol Pot...atd až pod dnešných pablbov. ) No zabúdajú, že kto potrebuje hlavne riešenie, je on sám.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Mila, to co postujete je len z pera dalsich narusenych ludi. Nedam minusky, len preto, ze Vas vyvadzaju z miery.
Mila123
Nebolo ich tolko, drzali to "doma" a z mojho pohladu nie, nie je to normalne s vynimkou tych ktori sa narodili ako hermafrodit ... ti potrebuju dospiet aby zistili, kto vlastne su.
Mam skor pocit, ze je to modny trend ... alebo ako sa povie, od rozkose aj psy besneju.
karka karka

karka je offline (nepripojený) karka

Mila123
Roky počúvame, od Kuffov, Tarabov, Kotlebov, od ich náboženského bulváru, že nás ohrozuje LGBT. Uvidíme, ako sa postavia k tomu, že Bratislava zažila svoj prvý teroristický útok od bieleho supremacistu, miestneho Breivika, ktorý vo svojom manifeste používa ten istý jazyk nenávisti, na akom si oni vybudovali svoju identitu (autor M.H.).
A idiot dáva "neužitočné".........
pavol54 pavol54

anet
Mila, to co postujete je len z pera dalsich narusenych ludi. Nedam minusky, len preto, ze Vas vyvadzaju z miery.
Mila123
Nebolo ich tolko, drzali to "doma" a z mojho pohladu nie, nie je to normalne s vynimkou tych ktori sa narodili ako hermafrodit ... ti potrebuju dospiet aby zistili, kto vlastne su.
Mam skor pocit, ze je to modny trend ... alebo ako sa povie, od rozkose aj psy besneju.
presne tak. "ak to neurobíš, nie si kamoš-ka" U nás bol cirkus školáčky presvedčili dalšiu že ak chce byť v parte odfotí si frndu a dá ju von. Urobila, dostala to aj jej učiteľka, to bol fofr. To som uviedol ako príklad manipulovateľnosti a dá sa to vo všetkom. Vždy boli ženy čo sa odhaľovali - nie je argument
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať