Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
buchač
Tweety
misoft
Dědeček ide ZA MREŽE!
Meškáš s info od 10,37 hod.
Sa neposerte obaja.
Veď to bolo jasné jak facka, že ako to skončí.
Len aby si sa nepototo ty. Keď na všetko vieš odpoveď, tak odpovedz, prečo to sudcovi nebolo jasné už od prvoti?
1. Stále a neustále budem tvrdiť, že poniektoré persóny na tomto fóre nemajú zmysel pre humor (ty si jedna z nich)...proskám pekne, to nie je urážka, to je konštatovanie, ktoré mi potvrdil nie jeden z členov a to buď v reálnom alebo písanom rozhovore.

2. Smajlík je tam asi na parádu...či ?

3. Každý sudca má nárok na svoj právny názor...či je správny alebo nie, to je (žiaľbohu v nie jednom prípade) vedľajšie.
Jasné to bolo od začiatku...odvolal sa prokurátor, noviny písali pobúrené články, ľudia íčovali jedna radosť...ale šak oprávnene.
Takže sa splnila (nazvem) spoločenská povinnosť a skončilo sa to väzbou.

4. Predpoveď rozsudku ?
Dedeček vyfasuje maximálny trest...a bude rád, ak to nebude rovno doživotie.
buchač buchač

mari2x
Nandrolon
... v jednej uzavretej miestnosti sa zdravíme "NESTRAŚ ! "
pod anonymným nickom v prostredí ostatných anonymných nickov.
onééééééééééééééééé
Niektorí normálni sme občas chodili na stretká
a tam sme boli ludia a NIE nicky
Lenže ty nie si ani normálny a ani človek...ty si len a len maďar.
Ešte aj na stretko by si bol schopný dovliecť niekoho, ktorý by tvrdil, že on je ty...
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

pavol54
Nandrolon
Nandrolon
Mila123
Tweety
bjuty smis
Za pozdrav 'Na stráž!' dostal člen ĽSNS peňažný trest päťtisíc eur

Člena ĽSNS Antona Grňa odsúdil v pondelok samosudca Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), pracovisko Banská Bystrica, na peňažný trest 5000 eur za to, že v máji 2018 pred pojednávacou miestnosťou na Najvyššom súde (NS) SR zvýšeným hlasom pozdravil "Na stráž!", čím verejne prejavil sympatie k ideológii ľudáckeho režimu na Slovensku a k Hlinkovej garde.

verili by ste tomu ????......tu by si to snád nik nedovolil...ani ked je pod obraz boží....
Stačí si pozrieť šuťák a nájdeš aj takýto pozdrav.
presne tak, videla som to v šuťáku a viem aj autora.......som zvedavá či sa prihlási, potvrdí svoj exces?
Nemám s tým problém, akurát ja to beriem ako iróniu a nie regulérny pozdrav...
... v jednej uzavretej miestnosti sa zdravíme buď na st....ž, alebo česť práci. Pokiaľ takto ako osoba nepozdravím verejne na námestí, alebo v určitej inštitúcií, nemá to rovnakú váhu ako pod anonymným nickom v prostredí ostatných anonymných nickov.
Ale tak už teda presedlám na dačo iné, keď to tu úzkoprsím vadí.
:-)))))))
Napríklad: Slama u kravína
Pavol, to ti gardistické pozdravy nevadia?
Naposledy upravil majkii : 14.10.22 at 17:14
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

pavol54
Nandrolon
Nandrolon
Mila123
Tweety
bjuty smis

Člena ĽSNS Antona Grňa odsúdil v pondelok samosudca Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), pracovisko Banská Bystrica, na peňažný trest 5000 eur za to, že v máji 2018 pred pojednávacou miestnosťou na Najvyššom súde (NS) SR zvýšeným hlasom pozdravil "Na stráž!", čím verejne prejavil sympatie k ideológii ľudáckeho režimu na Slovensku a k Hlinkovej garde.

verili by ste tomu ????......tu by si to snád nik nedovolil...ani ked je pod obraz boží....
presne tak, videla som to v šuťáku a viem aj autora.......som zvedavá či sa prihlási, potvrdí svoj exces?
... v jednej uzavretej miestnosti sa zdravíme buď na st....ž, alebo česť práci. Pokiaľ takto ako osoba nepozdravím verejne na námestí, alebo v určitej inštitúcií, nemá to rovnakú váhu ako pod anonymným nickom v prostredí ostatných anonymných nickov.
:-))))))
ten pozdrav obľubuje Čaputová.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

bjuty smis
anet, ja ťa mám medzi zablokovanými, takže nevidím najnovšie perly košickej dezolé scény...
iba keď na ne niekto zareaguje...

ale reagovať na ne nebudem ani vtedy....
No vidis? a cez to vsetko sa k tebe moja sprava dostala rychlostou blesku.
A teraz nech mi niekto vysvetli, ako clovek, ktory odsudzuje a osocuje ludi na zaklade regionalnych rozdielov moze byt tolerantny k inym (je jedno ci krestan, lgbt, ukrajinec ...rus)
to sa tyka aj teba mari2x
Nie zeby na tom mne osobne zalezalo, ale pokrytectvo vladne svetom
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Nandrolon
pavol54
Nandrolon
Nandrolon
Mila123
Tweety
bjuty smis

OMG, tak ako najvyšší dal možnosť žiť aj odlišným od "normálu", vidím , že aj podivínom......kopni si do prezidentky, kopni si do každého ktorý ti "nesedí"........teda kopni si do svojich kumpánov, kt. zrážajú opätky a popri tom dvíhajú pravicu , kopni si do nich ........a nezabudni sa pozdraviť tvojim tradičným pozdravom, kt. tu propaguješ..............kopni si.......
buchač buchač

Mila123
OMG, tak ako najvyšší dal možnosť žiť aj odlišným od "normálu", vidím , že aj podivínom......kopni si do prezidentky, kopni si do každého ktorý ti "nesedí
AMEN !
Ty kokos, najvyššieho do toho tu montovať ? Choré...
Ale pokiaľ viem, tak v Biblii nie je zmienka o genderizme (na názve nezáleží).

Deuteronómium 22:5
Žena nebude nosiť mužské rúcho, ani si muž neoblečie ženský plášť, lebo každý, kto robí tieto veci, je ohavnosťou Hospodinovi , tvojmu Bohu.

Genesis 1:27
Boh teda stvoril človeka na svoj obraz, na Boží obraz ho stvoril; muža a ženu ich stvoril.

Levitikus 20:13
Ak leží muž s mužom ako so ženou, obaja spáchali ohavnosť; určite budú usmrtení; ich krv je na nich.

...atď...vašnosti a ani nevravím, že sa v tej poznámke hlboko mýlite..takže, šup-šup doštudovať Svaté písmo.
---------------------------------------------------

Hm...a prečo by sme si nemohli kopnúť do prezidentky ?
Keď sa tak bežne robí inde vo svete, tak prečo nie u nás ? Jááááj...ona bude asi z porcelánu, rozbila by sa...
Poznámka - ešte dva roky a čajočka skončila skončila...bude sa môcť váľať po kobercoch do sýtosti.
Naposledy upravil buchač : 14.10.22 at 17:59
Nandrolon Nandrolon

Mila123
Nandrolon
pavol54
Nandrolon
Nandrolon
Mila123
Tweety
bjuty smis

OMG, tak ako najvyšší dal možnosť žiť aj odlišným od "normálu", vidím , že aj podivínom......kopni si do prezidentky, kopni si do každého ktorý ti "nesedí"........teda kopni si do svojich kumpánov, kt. zrážajú opätky a popri tom dvíhajú pravicu , kopni si do nich ........a nezabudni sa pozdraviť tvojim tradičným pozdravom, kt. tu propaguješ..............kopni si.......
Ja nekopem do Čaputovej, ale nielen podľa mňa -laika, ale aj podľa viacerých odborníkov mal byť pozdrav "Sláva Ukrajine" v rovnakom "vreci" ako HH a Na st.......
Okrem toho ak teraz nepíše za teba sám hnev a smrteľne vážne si myslíš že ja skutočne niečo propagujem, tak si totálne vedľa. Len za to, že som niekedy schválne rýpol na šuťáku a čakal moralizujúce drísty :-))))))))
Ale už som prestal šuťák zneužívať, ak si si všimla...
Naposledy upravil Nandrolon : 14.10.22 at 18:04
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

nesledujem ťa......

ja fakt nerozumiem tomu, ako môžeš žartovať s pozdravom tých, ktorý slúžili 3. ríši ...... čakáš na reakcie úzkoprsých poraďákov........
moralistov........
super
buchač buchač

Príspevok zbalený
negatívne hlasy (-5)
+ zobraziť viaczbaliť
"Čaputová odvčera obieha rôzne miesta a kuje už takmer chladné železo svojej popularity, aby sa znovu vnútila do myslí obyčajných ľudí. Pro-vládne médiá pracujú pod vedením jej marketingových poradcov na plný plyn. Čaputová si dnes večer zastala pred tisícový dav – a zázrak nad zázrak, -nikto ju po dlhom čase nevypískal. No ve´d je tam medzi svojimi. Medzi tou čudnou zmesou ľudí z kaviarní a ľahkomanipulovateľnými malomestskými Bratislavčanmi. A keby aj niekto náhodne zatúlaný na toto divadlo chcel zapískať, neurobil by to, lebo by mu to slušnosť z úcty k nevinným obetiam zločinu nedovolila." (autor t.k)
1 5
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

majkii
pavol54
Nandrolon
Nandrolon
Mila123
Tweety
bjuty smis

Pavol, to ti gardistické pozdravy nevadia?
Pozri sa, ja som pestovateľ takže žijem takto: "Ak sa sedlák nevysere, tak sa meštan nenažere" pre tých menej chápavých Správny humus sa vytvára z výkalov predovšetkým dobytka a na týchto výkaloch je najlepšia produkcia zeleniny, tak neviem čo rýpeš do mňa nejakými gardistickými pozdravmi. Slama u kravína je dôležitý poľnohospodársky produkt.
Nandrolon Nandrolon

Mila123
nesledujem ťa......

ja fakt nerozumiem tomu, ako môžeš žartovať s pozdravom tých, ktorý slúžili 3. ríši ...... čakáš na reakcie úzkoprsých poraďákov........
moralistov........
super
Podľa tejto logiky dúfam, že si nevozíš zadoček v nejakom fašistickom automobile.
OT:
My sme doma pri TV minule moralizovali, ako prišli ľudia oblečení na pohreb Gotta a ako sa tam fajne škerili. Toto zas nepochopím ja.
Každému nám vadí niečo iné. Treba viac rešpektu.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

za socializmu sa pri príchode na pracovisko zdravilo česť práci (je práca za každej spoločensko ekonomickej formácie čestná alebo nie?)
niektorí si to zase vylepšili pozdravom "v šest v práci"
Nandrolon Nandrolon

Ja si pamätám, že aj na základke sme zdravili všetci hromadne: "Česť práci Súdružka učiteľka.", všetci po stojačky.
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

buchač
mari2x
Nandrolon
onééééééééééééééééé
Ešte aj na stretko by si bol schopný dovliecť niekoho, ktorý by tvrdil, že on je ty...
Náhodou makovník mal úspech .
Ale ked stretkári sem trochu písali, že tam som vyzeral ako normálny človek, tak ich riškovi uctievači skoro zožrali = asi to boli tvoji kamoši, lebo ani ty ma nepoznáš, ale zato píšeš výmysly ako ošúchaná zelená guma.
mari2x mari2x

buchač
"Čaputová odvčera obieha rôzne miesta a kuje už takmer chladné železo svojej popularity, aby sa znovu vnútila do myslí obyčajných ľudí. Pro-vládne médiá pracujú pod vedením jej marketingových poradcov na plný plyn. Čaputová si dnes večer zastala pred tisícový dav – a zázrak nad zázrak, -nikto ju po dlhom čase nevypískal. No ve´d je tam medzi svojimi. Medzi tou čudnou zmesou ľudí z kaviarní a ľahkomanipulovateľnými malomestskými Bratislavčanmi. A keby aj niekto náhodne zatúlaný na toto divadlo chcel zapískať, neurobil by to, lebo by mu to slušnosť z úcty k nevinným obetiam zločinu nedovolila." (autor t.k)
Ty si nejaký vadný aj na východniara
najradšej by si mal za prezidenta nejakého
východniara
KOMUNISTU
Schustera
Fica
Blboša Dlahu
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Musk sa nejako rozohnil
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...tnews_ukrajina
mari2x mari2x

tmavozelenýbrucháč

4. Predpoveď rozsudku ? bude rád, ak to nebude rovno doživotie.
TZ nie je žabykláč
mari2x mari2x

buchač
mari2x
Nandrolon
onééééééééééééééééé
NETUŚÍŚ o čom bývali stretká, ale aj tak TÁRAŚ !
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať