Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Loz ma kratke nohy https://www.ta3.com/clanok/248450/ku...odskej-oblasti
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
mari2x
NETUŚÍŚ o čom bývali stretká, ale aj tak TÁRAŚ !
.
Rehot.gif  
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

anet

ako clovek, ktory odsudzuje a osocuje ludi na zaklade regionalnych rozdielov

to sa tyka aj teba mari2x
Nie zeby na tom mne osobne zalezalo
No tak si si nekonkrétne ZAKOTKODÁKALA

Pochválila si zeleného HULVÁTA so žabykláčom

a URčITE ti je lepšie na duši
mari2x mari2x

buchač
mari2x
.

Dosť sa podobáte
bratranec ?
tvojho tata lavoboček z Rimavy nad Kokavicou ?
misoft misoft

pavol54
za socializmu sa pri príchode na pracovisko zdravilo česť práci (je práca za každej spoločensko ekonomickej formácie čestná alebo nie?)
niektorí si to zase vylepšili pozdravom "v šest v práci"
Pali - potom sa ten pozdrav trochu upravil..... Česť práci ...(a rukám pokoj)....
misoft misoft

mari2x
buchač
mari2x
.

Dosť sa podobáte
bratranec ?
tvojho tata lavoboček z Rimavy nad Kokavicou ?
Ani poriadne napísať nevieš a navyše - aj keby - bol by to Slovák ako repa - nie nejaký maďarsko-srbsko-rumunsko-hotentótsky mix, ako si ty.
mari2x mari2x

mikrosoft
mari2x
buchač
mari2x

.

Dosť sa podobáte/ bratranec ?/ tvojho tata lavoboček z Rimavy nad Kokavicou ?
Ani poriadne napísať nevieš

a navyše - aj keby - bol by to Slovák ako repa - nie nejaký maďarsko-srbsko-rumunsko-hotentótsky mix, ako si ty.
Sranda
zastávaš sa jedného z jedného najväčšieho ! HULVÁTA na porade
a ako správny vojak si myslíš, že máš pravdu .

V podstate som do teba nerýpal
o čom by som tak mohol debatovať s človekom, čo sa DOBROVOLNE PRIHLáSIL do KOMUNISTICKEJ ! ! !armády = lenivý robiť.

Ale ak ťa nepoznám, NEDOVOLIL by som si nikdy napísať, že

jedna tvoja babka pochádza z rumunských cigánov
preto tvoja mater dávala v 1968 70 % zlavu rumunským okupantom
a druhá babka z Prostého lazu na konci Slepej doliny za Bardejovskou vrchovinou !

Ja písať viem = keby to nebolo napísané, tak NEVIEŚ prečítať.
Orem toho ti pri prísahe dali ZOŹRAT "ZELENé pravítko" a odvtedy nechápeš nič, čo nie je podla gumáckej normy

btw
napísať, že PRYMYTÝV z Košíc je ako repa ?
sprostý, špinavý,prihrabaný v zemi - - to áno
Slovák ? - - to nie
ved tam vraj je podla štatistického úradu
9 % opitých rusínov
17 % opálených RUKYNATŔĆAĆOV
7 % HORTYOVCOV
28 % pouličnej zmesi
2 % židov
0,2 % poliakov
1,2 % vietnamcov
0,4 % apačov
2,6 % potomkov "amerikánov"
mari2x mari2x

miskrosoftTÁRAJÚCI
mari2x
buchač
mari2x

.
Dosť sa podobáte bratranec ? tvojho tata lavoboček z Rimavy nad Kokavicou ?
nejaký maďarsko-srbsko-rumunsko-hotentótsky mix
Keby si nebol ZAHLADENý iba DO TEJ zelenej ,tak by si z histórie VEDEL, že v UHORSKU , ako súčasti R-U
sa východniarky na sezónnych robotách PáRILI s hocikým
čím naozaj vznikali všelijaké mixy

ale takmer nikdy NEBOLI MIXY SRBSKO- RUMUNSKé / RIZIKO noža pod rebrá
Naposledy upravil mari2x : 15.10.22 at 08:22
buchač buchač

Do prdele práce...vy mobiloví používatelia...sa vám lení upraviť príspevok tak, aby jeden nemusel surfovať celú stránku ? Citujete citáciu citovaného z ci táciou citovaného a na konci zadrbete jednu smiešnu vetu, ba dokonca som sa stretol už aj s jedným-dvoma slovami.
Jak u pridrbaných...
Naposledy upravil buchač : 15.10.22 at 07:10
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

takže toho vraha vychoval rusácky dezolát...harabínovec...strana vlasť...celá rodina....

https://www.cas.sk/clanok/2728005/be...isko-je-jasne/
buchač buchač

Pre Milu, čo tu spomína prezidentku.

" „Prepáčte, mrzí ma, že naša spoločnosť nedokázala ochrániť vašich blízkych. Prepáčte, že niektorí z vás sa na Slovensku nemôžete cítiť bezpečne. Mrzí ma, že ako členovia, ako ľudia z komunity LGBTI sa cítite stále na Slovensku neprijatí. Patríte sem, ste pre našu spoločnosť hodnotní,“ povedala prezidentka v prejave na zhromaždení. Pripomenula i obete tragickej dopravnej nehody na Zochovej ulici.

„Ako spoločnosť sme sa dostali tak ďaleko, že je nevyhnutné, aby sme mali jasno v hlavách a jasné slová pokiaľ ide o to, čo je dobré a čo nie. A hlavne, aby sme nemlčali,“ povedala prezidentka. „Spojme sily tak, ako pred štyrmi rokmi. Spojme všetko zdravé a slušné v tejto spoločnosti,“ dodala Čaputová.
Ospravedlnenie ? Pfujtajbl...
Neprijatí ? Nech sa príslušníci tejto skupiny správajú slušne, budú akceptovaní.
Nehoda na Zochovej ? Prečo sa neuskutočnil protest proti zodpovedným, kde by sa ospravedlnila rodičom ?
Spojiť sily ? To ešte aj vraždy je schopná zneužiť na svoj prospech ?
Fyoyo Fyoyo

Fyoyo je offline (nepripojený) Fyoyo

buchač

" „Prepáčte, mrzí ma, že naša spoločnosť nedokázala ochrániť vašich blízkych. Prepáčte, že niektorí z vás sa na Slovensku nemôžete cítiť bezpečne. Mrzí ma, že ako členovia, ako ľudia z komunity LGBTI sa cítite stále na Slovensku neprijatí. Patríte sem, ste pre našu spoločnosť hodnotní,“ povedala prezidentka v prejave na zhromaždení. Pripomenula i obete tragickej dopravnej nehody na Zochovej ulici.

„Ako spoločnosť sme sa dostali tak ďaleko, že je nevyhnutné, aby sme mali jasno v hlavách a jasné slová pokiaľ ide o to, čo je dobré a čo nie. A hlavne, aby sme nemlčali,“ povedala prezidentka. „Spojme sily tak, ako pred štyrmi rokmi. Spojme všetko zdravé a slušné v tejto spoločnosti,“ dodala Čaputová.
Neprijatí ? Nech sa príslušníci tejto skupiny správajú slušne, budú akceptovaní.
Nehoda na Zochovej ? Prečo sa neuskutočnil protest proti zodpovedným, kde by sa ospravedlnila rodičom ?
Pche
mari2x mari2x

buchač

AKý PROSPECH ?
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Aktualizácia...
IMG_20221015_090318.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Zaujalo ma, že minulý týždeň na základných školách prebiehala nejaká podivná akcia, kde deti mali mať jeden deň "červené oblečenie", to by bolo ešte OK., ale druhý deň "oranžovo-žlté", a Ďalej som už nesledoval. Len aby toto nebolo určitá podprahová príprava na vnímanie tých dúhových.
Ja tieto "sračky" ignorujem a obliekame tak, ako sa patrí. Minule mali deň /zas americká idiotina/ tzv. "no back pack day". Normálne učiteľky písali, že treba knihy doniesť v inom obale ako školská taška a v príklade bol smetný kôš. Ma to normálne dvihlo zo stoličky, že ako učia deti mať úctu k vedomostiam. Samozrejme sme to spolu so skupinou "normálnych rodičov" odignorovali a deti prišli s taškami, predtým sme ich ale poučili, že v prípade otázky majú odpovedať, že naši rodičia sú proti takýmto idiotinám. V prípade oznamu na edupage som mal nachystané napísať učiteľom, že kto chce, nech si donesie knihy aj v použitom chemickom záchode, my na to máme kvalitnú školskú tašku.
buchač buchač

Fyoyo
Pche
Ak si myslí, že si vtipný, tak si na veľkom omyle.
Len kopíruješ, lebo na iné nemáš...a ani nebudeš mať, chudáčik nevzdelaný.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Keby nie komunisti, kde by ste všetci bývali a tí majetnejší čo by prenajímali a s čím by kšeftovali???
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Každého, ktorý verejne nadáva na komunistov by som vyhodil z komunistického paneláku na ulicu, nech ho prichýlia jeho kamaráti- kapitalisti, a taktiež by som zhabal tie skúpené komunistické byty a ďalej prenajímané za účelom zisku :-)))
Fyoyo Fyoyo

Fyoyo je offline (nepripojený) Fyoyo

buchač
Fyoyo
Pche
Ak si myslí, že si vtipný, tak si na veľkom omyle.
Len kopíruješ, lebo na iné nemáš...a ani nebudeš mať, chudáčik nevzdelaný.
Kto si mysli ? Pche
mari2x mari2x

<p>
&quot;Nandrolon&quot;
</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
<span style="color:#b22222;">Najlep&scaron;ie by si urobil</span>, <font size="4">keby si sa </font>dobrovoľne a <font size="4">s&aacute;m <span style="color:#0000cd;"><strong>odpratal z tohto sveta</strong></span></font></p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
&nbsp;
</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
A MODER&aacute;TORKY SA SPOKOJNE USMIEVAJ&uacute; !</p>
buchač buchač

mari2x
<p>
&quot;Nandrolon&quot;
</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
<span style="color:#b22222;">Najlep&scaron;ie by si urobil</span>, <font size="4">keby si sa </font>dobrovoľne a <font size="4">s&aacute;m <span style="color:#0000cd;"><strong>odpratal z tohto sveta</strong></span></font></p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
&nbsp;
</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
A MODER&aacute;TORKY SA SPOKOJNE USMIEVAJ&uacute; !</p>
...hehehe...a teraz prelož.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať