Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

keď klamať, tak až do konca...správne,,,
a prezidentka mala červené lodičky a bolo to na zochovej......

keby to nebolo také smutné, dám aj smajlíka......
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
Stavbári neboli komunisti, komunisti ich len riadili, škoda že dnešných stavbárov nemá kto riadiť, oni by aj stavali
Pali - aj tam boli niektorí v KS, alebo v odboroch - lenže boli braní ako VÝKONNÁ zložka (makaj a plať). Často platili "členské" väčšie ako "funkcionári" (niektorí z nich dokonca boli "oslobodení" od platenia členského).
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

pavol54
mne je to jedno koľkí nebudú so mnou súhlasiť ale opakujem že to bola prvá správa čo som počul v rádiu v takom znení, ešte robotníčka hovorí "za nás si chlapi kvôli frajerkám dali po papuli a nestrieľali sa" Nekomentujem tie ďalšie správy s odstupom času
Pavol, v tomto je ten problém, rozumné je počkať, až bude dostatok informácii a potom komentovať.
Ja teda neviem, aký má zmysel komentovať prvotnú informáciu, kde sa informačné zdroje predbiehajú v špekuláciách. Informačná hodnota je rovná nule a preto nemá zmysel to akokoľvek podávať ďalej.
Naposledy upravil majkii : 17.10.22 at 08:07
majkii majkii

bjuty smis

Má to celé zmätené s "pridanou hodnotou" Chmelároviny. Píše o červených štekloch na Zochovej, čo je iná udalosť, pritom zjavne hejtuje udalosť, kde má pani prezidentka čierne lodičky a koná sa na Zámockej ul. viď nižšie
"...., bola to sprostá vražda, zrejme zo žiarlivosti, aký terorizmus?"
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Môže mi niekto vysvetliť, prečo mám zmazaný príspevok, ktorým som reagovala na dva nevhodné príspevky?
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Vám dvom vševediacim "hejterom" odkaz nestačil?
nehoda-Bratislava-Zochova-Zuzana-Caputova.jpg  
bjuty smis bjuty smis

dokedy sa dokáže strapňovať.....
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

kukučka
Kukučka nenazývaj ma hejterom !!!!!!
nenadávam ti, správam sa k Tebe slušne, to isté žiadam o Teba!!!!!
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

kukučka, vyššie som dal obrázok, ktorý si myslela, ale oni aj tak neprestali zosmiešňovať.
Najzaujímavejšie, že ten obrázok našiel google, ale ak naň klikneš a otvorí sa článok na prezident.sk, tak tam už sú lodičky urezané.
Zrejme si prezidentská kancelária tento prešľap uvedomila...
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

majkii
pavol54
mne je to jedno koľkí nebudú so mnou súhlasiť ale opakujem že to bola prvá správa čo som počul v rádiu v takom znení, ešte robotníčka hovorí "za nás si chlapi kvôli frajerkám dali po papuli a nestrieľali sa" Nekomentujem tie ďalšie správy s odstupom času
Pavol, v tomto je ten problém, rozumné je počkať, až bude dostatok informácii a potom komentovať.
Ja teda neviem, aký má zmysel komentovať prvotnú informáciu, kde sa informačné zdroje predbiehajú v špekuláciách. Informačná hodnota je rovná nule a preto nemá zmysel to akokoľvek podávať ďalej.
však aj vrah čakal polhodiny na čo? zbieral odvahu alebo na tie správne osoby?
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

S tým sa dá jedine súhlasiť:
https://nazory.pravda.sk/analyzy-a-p...hp_9clanok_box
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
...akosi rýchlo sa zabudlo na Dedečkove obete....či ?
majkii majkii

kukučka
Máš to popletené, Zochova ulica = nešťastie, päť mladých ľudí zomrelo po nehode opitého blázna, je to toto miesto:
https://www.google.com/maps/@48.1455...7i16384!8i8192

Ty si hejtovala pani prezidentku k udalosti teroristického činu, ktorý ty a tebe podobní hľadači pra(u)dy vydávajú za vraždu zo žiarlivosti. Ten sa stal na Zámockej ul. a pani prezidentka tam nemala červené štekle ako hejtuješ, viď obrázok, čo pripojila Mila123 https://www.porada.sk/attachment.php...3&d=1665958470

https://www.google.com/maps/@48.1448...7i16384!8i8192

Proste to máš popletené
bjuty smis bjuty smis

majkii
bjuty smis

Má to celé zmätené s "pridanou hodnotou" Chmelároviny. Píše o červených štekloch na Zochovej, čo je iná udalosť, pritom zjavne hejtuje udalosť, kde má pani prezidentka čierne lodičky a koná sa na Zámockej ul. viď nižšie
"...., bola to sprostá vražda, zrejme zo žiarlivosti, aký terorizmus?"
hej...hneď vedela, že je to žiarlivosť.....
buchač buchač

majkii
kukučka
Ty si hejtovala pani prezidentku k udalosti teroristického činu, ktorý ty a tebe podobní hľadači pra(u)dy vydávajú za vraždu zo žiarlivosti. Ten sa stal na Zámockej ul. a pani prezidentka tam nemala červené štekle ako hejtuješ, ...
Kukučka má pravdu...ste neskutočne neskutoční hejteri.

Ku tým štekľom len poznámka.
Je úplne jedno, kde bola blondýna...aleže totálne jedno ! Pointa je niekde inde.
Ak nevie ona, tak by jej mal poradiť ansábel...a kľudne aj teplý Hanečka, čo ju oblieka do tej vrecoviny.
Na určité akcie sa totiž chodí oblečený v čiernom, a teda aj topánky...a už vonkoncom nie červené !

Ale čo už...raz blondýna-navždy blondýna...

P.S.:
Ale vám dvom-trom je proste lepšie..." dali ste za vyučenú " kukučke a myslíte si, že jak fasa ste ju sprdli. Lež opak je pravdou. Ste sa len a len zhovadili, nakoľko ani vy neovládate etiketu.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

veronikasad
anet
Tweety
Kam až sú niektorí schopní zájsť vo svojej nenávisti. https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
Kam to spejeme? Des a hrôza.
Stale vravim, ludstvo proste hlupne.
Predvcerom som bola pre dceru v druzine, chlapec komplet obleceny vo vojenskej uniforme, tak som sa vychovavatelky opytala, ci v danej triede maju karneval (nie je priamo dcerin spoluziak). Vraj nie, ze on chodi takto denne, jeho rodicia tiez a tie reci co vedu, des a hruza.
Zhodli sme sa, ze skola by mala byt apoliticka a keby mohla, posle ho domov a dala by mu neospravedlnene hodiny ... no nemoze
Mám 5 a 8-ročných vnukov, tiež radi nosia maskáčové tričká, občas aj do školy či škôlky, nič zlé na tom nevidím, sama som im tričká kúpila. To bolo radosti, keď im mamka kúpila aj maskáčové šiltačky. (žiadnu politiku rodičov za tým nehladajte)
Viac mi vadí, že ten starší, potom čo sa naučil dobre čítať, hlce vo svojom veku hrubé knihy Harry Potter-a.
Čo ti na tom vadí prosim ťa?
bjuty smis bjuty smis

buchač, čo si to tu zas nasplietal za blbosti ?
ty tu už o zhovadovaní radšej nepíš ....
bjuty smis bjuty smis

Vyšetrovateľ NAKA prekvalifikoval vraždu na Zámockej ulici na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. „Z dôkazov je zrejmé, že stíhaný skutok vykazuje všetky zákonné znaky tohto trestného činu,“ uviedla špeciálna prokuratúra.

Úrad špeciálnej prokuratúry pripomína, že jedna z foriem účasti na terorizme je verejné schvaľovanie teroristického útoku, za čo hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Podľa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica budú orgány činné v trestnom konaní postupovať razantne pri odhaľovaní a trestnom stíhaní páchateľov schvaľovania trestného činu teroristického útoku.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

bjuty smis
Vyšetrovateľ NAKA prekvalifikoval vraždu na Zámockej ulici na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. „Z dôkazov je zrejmé, že stíhaný skutok vykazuje všetky zákonné znaky tohto trestného činu,“ uviedla špeciálna prokuratúra.

Úrad špeciálnej prokuratúry pripomína, že jedna z foriem účasti na terorizme je verejné schvaľovanie teroristického útoku, za čo hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Podľa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica budú orgány činné v trestnom konaní postupovať razantne pri odhaľovaní a trestnom stíhaní páchateľov schvaľovania trestného činu teroristického útoku.
list na rozlúčku už je na nete, strelec spomína národ, rasu, ľud , spomína aj nepriateľov, ich kolaborantov (píše priamo o židoch)........
buchač buchač

bjuty smis
buchač, čo si to tu zas nasplietal za blbosti ?
ty tu už o zhovadovaní radšej nepíš ....
Ak si nepochopil slová o etikete, nuž to nie je môj problém. Douč sa to.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať