Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

karka
Kde ste vycitali, ze s tym ma genetika nieco spolocne?
Teraz len kratko ... clovek je cicavec a stavovec, biologia dedicnosti nepusti.
Narychlo napr. https://dennikn.sk/1572185/evolucna-...nejde-o-volbu/
https://sk.wikipedia.org/wiki/Homosexualita
Vedci sa väčšinou prikláňajú k názoru, že je určená prevažne počas skorého vývoja plodu v maternici matky a taktiež je ovplyvnená génmi daného jedinca
Vecer sa o tom mozeme kludne bavit obsiahlejsie, teraz nemam na to velmi cas
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Mila123
karka
anet
karka
Genetika? myslim, že Vase dieta aj keby bolo teple, balo by sa Vam to povedat.....
Myslite si zle, vytiahla by som skatulu s napisom 6 rokov - My little pony, podala by som jej ju a povedala, ze az sa zariadi moze ma pozvat na navstevu Ale kedze genetika nepusti, tak si nemusim robit starosti
juuj, uz sa ludia na FB vlajockuju na duhovo a "zeru sa navzajom" duhovi a homofobni krestania
Anet prišla svojim vedeckým prístupom, sledovaním, štúdiou popr. inými vedeckými metódami výskumu, možno aj kazuistikou k takému záveru
alebo kulturblog.....
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Mila123
pavol54
lujza.j
Každý môže teraz mudrovat až do alelujá....a "uvariť" z toho čo kolvek..aj terorizmus ...aj......keď je chlapec mŕtvy........
už "nepovie ani tak, ani tak, ale na jeho slová dôjde" Na vojne sa v stráži zastrelil vojak ale predtým závodčího stráže. Chceli to zamiesť Vraj pre frajerku, tak som im vysvetlil že to bola neriešená tvrdá šikana a vojačik si počkal. Nakoniec sa ukázalo že som mal pravdu
Pali, čítal si uniknutý list na rozlúčku? (včera potvrdil identitu listu vrahov otec )
ja nič netvrdím všetko čo bolo zverejnené je nespochybniteľné. na žiadne prečo nebude jeho odpoveď, len fakty z podkladov. preto platí veta z predošlého príspevku
bjuty smis bjuty smis

13. bol vyplatený v júli.....

z tvojho linku :

19.10.2022

Sociálna poisťovňa vyplatí v decembri 2022 tzv. 14. dôchodok. Vyplýva to zo zákona, ktorý včera schválila Národná rada Slovenskej republiky a na základe ktorého Sociálna poisťovňa vyplatí seniorom 70 % zo sumy 13. dôchodku.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

bjuty smis

z tvojho linku :

19.10.2022

Sociálna poisťovňa vyplatí v decembri 2022 tzv. 14. dôchodok. Vyplýva to zo zákona, ktorý včera schválila Národná rada Slovenskej republiky a na základe ktorého Sociálna poisťovňa vyplatí seniorom 70 % zo sumy 13. dôchodku.
14. dôchodkom ho nazvala SP vo svojej informácii až dnes, doteraz sa všade písalo o 13. dôchodku, aj média, ktoré správu dnes zverejnili písali o 13. dôchodku, ktorý mal byť vyplatený v novembri. Aj v novele zákona, ktorú som priložila, sa píše o 13. dôchodku ...
bjuty smis bjuty smis

hlavne, že niečo dajú......
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

bjuty smis
veľmi tenká záplata na zvyšovanie cien potravín a energii
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

veronikasad
bjuty smis
Veru, a aby sa neminula už v novembri, tak ju ešte posunuli. Hlavne, že inflácia je tu už viac ako rok.
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

Mila123
pavol54
lujza.j
Každý môže teraz mudrovat až do alelujá....a "uvariť" z toho čo kolvek..aj terorizmus ...aj......keď je chlapec mŕtvy........
už "nepovie ani tak, ani tak, ale na jeho slová dôjde" Na vojne sa v stráži zastrelil vojak ale predtým závodčího stráže. Chceli to zamiesť Vraj pre frajerku, tak som im vysvetlil že to bola neriešená tvrdá šikana a vojačik si počkal. Nakoniec sa ukázalo že som mal pravdu
Pali, čítal si uniknutý list na rozlúčku? (včera potvrdil identitu listu vrahov otec )
" potvrdil identitu listu vrahov otec "
takže tata mu ho diktovval ?
mari2x mari2x

veronikasad
bjuty smis
veronikasad

l]

z tvojho linku : 19.10.2022

14. dôchodkom ho nazvala SP vo svojej informácii až dnes, doteraz sa všade písalo o 13. dôchodku, aj média, ktoré správu dnes zverejnili písali o 13. dôchodku, ktorý mal byť vyplatený v novembri. Aj v novele zákona, ktorú som priložila, sa píše o 13. dôchodku ..
prečo by nemohli byť 2 trináste dôchodky
ps
ked firma padala v červených číslach, mali sme
zálohu
zálohu na vyúčtovanie
vyúčtovanie mzdy
mari2x mari2x

bjuty smis
mne je to jedno
ak dajú pochválim
ak nedajú neplačem
=
tak ako ja , NIKDY sa nespoliehajte IBA na štát
mari2x mari2x

Mila123
karka
anet
karka
Genetika? myslim, že Vase dieta aj keby bolo teple, balo by sa Vam to povedat.....
Myslite si zle, vytiahla by som skatulu s napisom 6 rokov - My little pony, podala by som jej ju a povedala, ze az sa zariadi moze ma pozvat na navstevu Ale kedze genetika nepusti, tak si nemusim robit starosti
juuj, uz sa ludia na FB vlajockuju na duhovo a "zeru sa navzajom" duhovi a homofobni krestania
Anet prišla svojim

"vedeckým"

prístupom, sledovaním, štúdiou popr. inými vedeckými metódami výskumu, možno aj kazuistikou k takému záveru
skôr mi to pripadá "veď deckým"
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
veronikasad
bjuty smis
Ani na jeden väčší nákup nevyjde...
Čo chodím ku jednému na trh ohľadom zeleniny a ovocia, tak na týždenné zásoby dám viac, ako je ten fasa dôchodok.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

mari2x
Mila123
pavol54
lujza.j
" potvrdil identitu listu vrahov otec "
takže tata mu ho diktovval ?
ale kde, pozri si rozhovor s kotrbou .......
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Jedna komédia strieda druhú komédiu.
https://www.facebook.com/tvarga2/videos/476255144551536
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

Nandrolon
Jedna komédia strieda druhú komédiu.
https://www.facebook.com/tvarga2/videos/476255144551536

HULVÁT, čo
vyhral PREZIDENTSKé volby z TRE TIE HO MIESTA

NEVRÁTIL ! pôžičky za stranu Vlasť, s ktorou oblbol 1,13 % voličov = asi ako Edo
buchač buchač

Komédia pokračuje.
Som sledoval správy...šot ohľadom zdravotníctva, lebo už sa podali nejaké výpovede a nemocnica v Blave sa ide posrať.
Záver šotu bol ten, že sa uvažuje o stabilizačnom príspevku vo výške 20000€ (slovom DVADSAŤTISÍC !!! ) na 5 rokov. Toto sa týka sestier...iní pracovníci by dostali menej.
Kuwa...stále platí, čo vravím. Za vysoké školy by sa malo platiť a to bez rozdielu, čo za školu sa jedná.
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

buchač
Komédia pokračuje.
Som sledoval správy...šot ohľadom zdravotníctva, lebo už sa podali nejaké výpovede a nemocnica v Blave sa ide posrať.
Záver šotu bol ten, že sa uvažuje o stabilizačnom príspevku vo výške 20000€ (slovom DVADSAŤTISÍC !!! ) na 5 rokov. Toto sa týka sestier...iní pracovníci by dostali menej.
Kuwa...stále platí, čo vravím. Za vysoké školy by sa malo platiť a to bez rozdielu, čo za školu sa jedná.
To by ale väčšinu VŚ a pobočiek musel niekto zrušiť, lebo NIE SÚ hodné toho, aby sa za ne platilo!
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Blava, blava, nič mi to nehovorí. To je tam u vas na valaloch?
buchač buchač

duves
Blava, blava, nič mi to nehovorí. To je tam u vas na valaloch?
Tebe viac vecí nič nehovorí....napríklad aj nasledujúce.

duves
dpc aj s dotaciami Petra Vlhova ma lyžovanie financovane cez rodinny biznis, ŽIADNE DOTACIE.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať