Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
duves
jjjj
Takže TY mi chceš tvrdiť, že Vlhová neberie žiadne dotácie ???
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

mari2x
skôr mi to pripadá "veď deckým"
Si sa v tom nasiel aj s bjutym a zapadol do demografickej kategorie, co!?
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

romana147
iba info pre klebetnicu !!!!! :
ja neklebetím. Hovorím veci stručne, jasne a vecne
Tie vaše (vaše preto lebo či ty, mari2x, či bjuty) klebety vždy končia lebo Fico, lebo smerácka/-e xxx, lebo dezolát/ dezolé ...
Nezaujíma ma to
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

romana147
buchač
Komédia pokračuje.
Som sledoval správy...šot ohľadom zdravotníctva, lebo už sa podali nejaké výpovede a nemocnica v Blave sa ide posrať.
Záver šotu bol ten, že sa uvažuje o stabilizačnom príspevku vo výške 20000€ (slovom DVADSAŤTISÍC !!! ) na 5 rokov. Toto sa týka sestier...iní pracovníci by dostali menej.
Kuwa...stále platí, čo vravím. Za vysoké školy by sa malo platiť a to bez rozdielu, čo za školu sa jedná.
To by ale väčšinu VŚ a pobočiek musel niekto zrušiť, lebo NIE SÚ hodné toho, aby sa za ne platilo!
Ale zakúpené tituly sa ich "užívateľom" páčia a na trhu práce z nich čerpajú výhody, či???
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Nandrolon
romana147
buchač
Komédia pokračuje.
Som sledoval správy...šot ohľadom zdravotníctva, lebo už sa podali nejaké výpovede a nemocnica v Blave sa ide posrať.
Záver šotu bol ten, že sa uvažuje o stabilizačnom príspevku vo výške 20000€ (slovom DVADSAŤTISÍC !!! ) na 5 rokov. Toto sa týka sestier...iní pracovníci by dostali menej.
Kuwa...stále platí, čo vravím. Za vysoké školy by sa malo platiť a to bez rozdielu, čo za školu sa jedná.
To by ale väčšinu VŚ a pobočiek musel niekto zrušiť, lebo NIE SÚ hodné toho, aby sa za ne platilo!
Ale zakúpené tituly sa ich "užívateľom" páčia a na trhu práce z nich čerpajú výhody, či???
trh práce? väčšinou sú použiteľní len v štátnej správe, súkromník by ich po preverení schopností vykopol kým mu nenarobia škody
Nandrolon Nandrolon

Problém má širší charakter.
Oni pracujú aj v súkromných firmách, ale na pozíciách kde im titul netreba. No a keď si zamestnávateľ začne moc namýšľať, akých vzdelaných ľudí zamestnáva za minimálne mzdy na stredoškolských pozíciách, tak potom tých "kvalitných stredoškolákov", ktorí sú na oveľa vyššej úrovni ako títo "titulovaní katolíci z Ružomberka" ani nepozýva na pohovor, lebo si do ponuky napíše že chce aspoň VŠ, tým pádom je trh práce dosť pokrivený.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

bjuty smis
duves
Šialenec ohrozoval kohokolvek, žiadnu komunitu. Fajn, že to takto napíše odborník, lebo už začína hon na pravdu medzi pospolitým ľudom.
https://hnonline.sk/tv/relacie/doslo...ela-spolocnost
však starý dezolát to už "vysvetlil "v náckovskom rádiu

teraz to bude vysvetlovať polícii...
:-DD V tomto má starý dezolát beauty smis pravdu.
pavol54 pavol54

Nandrolon
Oni pracujú aj v súkromných firmách, ale na pozíciách kde im titul netreba. No a keď si zamestnávateľ začne moc namýšľať, akých vzdelaných ľudí zamestnáva za minimálne mzdy na stredoškolských pozíciách, tak potom tých "kvalitných stredoškolákov", ktorí sú na oveľa vyššej úrovni ako títo "titulovaní katolíci z Ružomberka" ani nepozýva na pohovor, lebo si do ponuky napíše že chce aspoň VŠ, tým pádom je trh práce dosť pokrivený.
môj spolužiak, keď sme sa bavili o tom ako sme sa naučili na skúšky (inak skončil s červeným diplomom), hovoril: "Je..ať na známky a znalosti, podstatné je získať gebír(teda diplom)" a to sa písal rok 1985.
Nandrolon Nandrolon

Lenže v roku 1985 sa nedal získať titul tak, ako je tomu dnes.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Nandrolon
čiastočne máš pravdu , ale keď zasiahla strana a vláda tvoje tvrdenie neplatí..........a existovali, sú a aj budú tzv. "klobásoví inžinieri"........
Nandrolon Nandrolon

Mila123
Nandrolon
čiastočne máš pravdu , ale keď zasiahla strana a vláda tvoje tvrdenie neplatí..........a existovali, sú a aj budú tzv. "klobásoví inžinieri"........
áno, existujú, ale je ich zlomok, možno tisícina oproti dnešku.
Existovali aj prv prípady, kde baby /štvorkárky/ z CHLAPČENSKÉHO odborného učilišťa majú dnes tituly? Lebo ja som o takých nepočul, narozdiel od mnohých prípadov z okolia v súčasnosti.
buchač buchač

Školské jedálne v nemeckom Freiburgu budú vydávať len bezmäsité jedlá

Od budúceho školského roka budú žiaci v jedálňach vo Freiburgu na juhozápade Nemecka dostávať iba vegetariánske jedlá. Schválilo to zastupiteľstvo tohto mesta v Bádensku-Württembersku.
Rodičia musia počítať s tým, že si za obedy pre svoje deti priplatia. Novo budú platiť 4,80 eura namiesto doterajších 3,90 eura.
Zmeny sa niektorým zastupiteľom nepáčili. Franco Orlando z radničnej frakcie Slobodnej demokratickej strany (FDP) a združenia Občania pre Freiburg obvinil starostu Martina Horna, že „mu je konzumácia mäsa tŕňom v oku“.
Zastupiteľka pre školstvo Christine Buchheitová za Zelených vysvetľovala, že mesto sa snaží zdraženie udržať v znesiteľných medziach a že kvalitné mäso ženie cenu nahor.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...leskove_spravy

Už im na totál drbe.
By som bol zvedavý, že koľko obedov skončí v odpade. Taktiež by bolo zaujímavé vedieť, koľko rodičov odhlási svoje decko z jedálenskej stravy.

Ono ja nič proti bezmäsitej strave (dokonca som nútený dodržiavať určitý režim), ale čo je veľa, to je veľa.
pavol54 pavol54

Mila123
Nandrolon
to by sme videli že je medzi nami blb alebo nie? však aj teraz zasahuje strana a vláda. Skôr to bolo tak že s odretými ušami za pomoci členov skupiny doštudoval, a potom keď mal gebír tak po škole postupoval
pavol54 pavol54

Nandrolon
Mila123
Nandrolon
áno, existujú, ale je ich zlomok, možno tisícina oproti dnešku.
Existovali aj prv prípady, kde baby /štvorkárky/ z CHLAPČENSKÉHO odborného učilišťa majú dnes tituly? Lebo ja som o takých nepočul, narozdiel od mnohých prípadov z okolia v súčasnosti.
dodnes si pamätám v 1969 prvý krát škole psychotechnické testy, ja trojkár(však aj tú niekto musel mať a nemal som nikoho za sebou),som ich spravil ako druhé najlepšie na škole v rámci Slovenska v kategórii medzi prvými, na pol roka si učiteľky nedovolili mi dať z matiky a fyziky horšie ako dvojku a hneď ma hajzel riaditeľ zlomil na vojenskú, že škoda ma na učňovku
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Mila123
Nandrolon
Musím reagovať, nielen inžinieri, aj lekári, aj lekári. Cvachov je ešte aj dnes dosť. Naša detská mala tiež "dobrý" povod, aj tak diagnostikovala.
Práve zo včera prípad, neviem sa z toho spamatať, tu ho nevedeli zdiagnostikovať, vybavili rodičia Prahu, výbornú nemocnicu, nebudem menovať, porobili všetky možné vyšetrenia a po troch týždňoch ho prepustili. Po 10 r. utrpení, mu v zahraničí teraz prišli na to, že už vtedy mal Crohna, priniesol snímky, jasné jazvy a presaky. A to iba preto, že neurobili nejaký antigénový test, bodku za všetkými vyšetreniami. A bol by výsledok. Nechápem, ako mohol doteraz pracovať. Každodenné bolesti, únava, spoločenské obmedzenia a pod. Spustilo sa mu to okolo 25 r. Stále som ich smerovala niekam von, teraz sa dostal k priamej rodine. Aj ho tam budú liečiť.
Stačí sledovať Schustera ako sa mu darí.
A vôbec, mám dojem, že tých študentov na exponovaných školách sa vyskytovalo po 48 viac ako dnes.
Hustím do detí roky rokúce, vážne dg konzultovať s tromi lekármi,, aspoň aká taká istota.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

pavol54
Nandrolon
môj spolužiak, keď sme sa bavili o tom ako sme sa naučili na skúšky (inak skončil s červeným diplomom), hovoril: "Je..ať na známky a znalosti, podstatné je získať gebír(teda diplom)" a to sa písal rok 1985.
V tých rokoch sa zaviedli nové mzdové tabuľky aj ppčet odpracovaných rokov pre dané pracovné zaradenie, stredoškolák prakticky mohol podľa nových pravidiel dosiahnuť iba určitý strop funkčný aj finančný. Preto sa zvýšil záujem o diplomy...
Myslím, že išlo o RAMP, alebo RAMPS.
buchač buchač

bjuty smis
Podľa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica budú orgány činné v trestnom konaní postupovať RAZANTNE pri odhaľovaní a trestnom stíhaní páchateľov schvaľovania trestného činu teroristického útoku.
Lipšic chce odpočúvať telefóny aj bez súhlasu súdu

Odpočúvanie občanov bez súhlasu súdu? Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic si myslí, že je to potrebné. Argumentuje práve prípadom útoku pred barom Tepláreň, kde strelca síce polícia rýchlo identifikovala, ale vypátrať sa im ho podarilo, až keď bol mŕtvy.
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_9clanok_box

Toto je jeho razantnosť ? Ta díky broňa...
Čo všetko sa im ešte bude hodiť do krámu ?
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

No Amen cma - demokracija.... Teda ten jej zvyšok.... A budeme v pérdeli.... Alebo mal zatmenie mozgu?....
buchač buchač

korela
Musím reagovať, ...
Stačí sledovať Schustera ako sa mu darí.
Ja len k tomuto.
Schustera by som do toho veľmi neplietol. Dalo by sa zjednodušene povedať, že si čiastočne za to svoje mohol aj sám.

Ten zvyšok nemá význam riešiť, je to tvoj pohľad a ako zvyčajne, píšeš v neurčitkoch = čiže žiadna výpovedná hodnota.
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

anet
romana147
iba info pre klebetnicu !!!!! :
ja neklebetím. Hovorím veci stručne, jasne a vecne
Tie vaše (vaše preto lebo či ty, mari2x, či bjuty) klebety vždy končia lebo Fico, lebo smerácka/-e xxx, lebo dezolát/ dezolé ...
Nezaujíma ma to
Ak ťa to nezaujíma, prečo to čítaš ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať