Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Čaputová získala od nemeckej nadácie Cenu slobody za rozvoj liberálnych hodnôt

Nemecká Nadácia Friedricha Naumanna (FNF) v stredu oznámila, že udelila slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej Cenu slobody za zásluhy o rozvoj občianskej spoločnosti a liberálnych hodnôt, informovala agentúra DPA.
https://www.google.com/search?client...ch+hodn%C3%B4t
------------------------------
A toto povedala v EU parlamente :

" Vážené poslankyne a poslanci,
dnes čelíme aj kríze demokratických pravidiel a ich dodržiavania. Každá jedna krajina, ktorá do Európskej únie vstúpila, a každá jedna krajina, ktorá sa o to usiluje, musí byť a zostať liberálnou demokraciou. "

Pfujtajbl, velebnosti...
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

buchač
Školské jedálne v nemeckom Freiburgu budú vydávať len bezmäsité jedlá

Od budúceho školského roka budú žiaci v jedálňach vo Freiburgu na juhozápade Nemecka dostávať iba vegetariánske jedlá. Schválilo to zastupiteľstvo tohto mesta v Bádensku-Württembersku.
Rodičia musia počítať s tým, že si za obedy pre svoje deti priplatia. Novo budú platiť 4,80 eura namiesto doterajších 3,90 eura.
Zmeny sa niektorým zastupiteľom nepáčili. Franco Orlando z radničnej frakcie Slobodnej demokratickej strany (FDP) a združenia Občania pre Freiburg obvinil starostu Martina Horna, že „mu je konzumácia mäsa tŕňom v oku“.
Zastupiteľka pre školstvo Christine Buchheitová za Zelených vysvetľovala, že mesto sa snaží zdraženie udržať v znesiteľných medziach a že kvalitné mäso ženie cenu nahor.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...leskove_spravy

Už im na totál drbe.
By som bol zvedavý, že koľko obedov skončí v odpade. Taktiež by bolo zaujímavé vedieť, koľko rodičov odhlási svoje decko z jedálenskej stravy.

Ono ja nič proti bezmäsitej strave (dokonca som nútený dodržiavať určitý režim), ale čo je veľa, to je veľa.
Mať tak tvoje starosti ................
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
romana147
buchač
Ono ja nič proti bezmäsitej strave (dokonca som nútený dodržiavať určitý režim), ale čo je veľa, to je veľa.
Urobím jednu z mála výnimiek a odpoviem ti.

Keby si mal moje starosti, tak by si možno inú pesničku spieval.
Takže radšej nerieš, keď nevieš, o čo sa jedná.

Keby si mal starosti poniektorých rodičov, možno by si od svojho decka aj zdrhol a nechal ženu, nech sa s ním trápi.

P.S.:
Tvoje poznámky sú úplne od veci a dalo by sa kľudne povedať, že aj neetické. Ale kľudne sa smej aj naďalej, svedčí to o tvojej "entelegencii ".
Naposledy upravil buchač : 20.10.22 at 17:02
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

romana147
Ak ťa to nezaujíma, prečo to čítaš ?
Ma citujes, takze sa ma to týka.

Dnes som stretla mamicku, ktora prisla vyzdvihnut svoje dieta zo skoly v papuciach a zupane (asi pridlho zila v takom Irsku) ale nemala natacky vo vlasoch.
Celkom sa tesim na leto, mozno pride len v spodnom pradle alebo v bikinach
romana147 romana147

buchač
bjuty smis
Podľa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica budú orgány činné v trestnom konaní postupovať RAZANTNE pri odhaľovaní a trestnom stíhaní páchateľov schvaľovania trestného činu teroristického útoku.
Lipšic chce odpočúvať telefóny aj bez súhlasu súdu

"Lipšic navrhol poslancom možnosť odpočúvania telefónov políciou v špeciálnych prípadoch ! bez príkazu sudcu"

Zas nejaký expert na žabykláče odpovedá na INÉ - AKO SMERáK
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

To vieš, každá sviňa žije vo svete, keď chce zo všetkého naokolo ťažiť.
Presne podobné, ako niektorí úžerníci vo firmách na vysokých pozíciách. Či zomrie ten, len vyťažiť pre seba čo najviac. Či sa narodí niekomu bábo, vyťažiť pre seba čo najviac /aj keby to mal byť chlebíček za 80 centov do žalúdka/. Či sa firme darí, vyťažiť pre seba čo najviac. Či sa firme nedarí, urobiť radikálne opatrenia a sám sebe si dať za to odmenu.
Prečo by si na tej vražde neurval niečo pre seba aj Lipšic, keď si už urvala Čaputová, Heger a ostatní???
Čo je on menej? Viem si predstaviť, ako by si mohol týmto opatrením Lipšic zabezpečiť a pozdvihnúť svoje mocenské postavenie v republike.
Za chvíľu bude z neho druhý Mečiar, Slota, na ktorých proste nikto v tejto republike nemá, nakoľko oni majú na každého niečo.....
misoft misoft

romana147
buchač
bjuty smis
Podľa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica budú orgány činné v trestnom konaní postupovať RAZANTNE pri odhaľovaní a trestnom stíhaní páchateľov schvaľovania trestného činu teroristického útoku.

"Lipšic navrhol poslancom možnosť odpočúvania telefónov políciou v špeciálnych prípadoch ! bez príkazu sudcu"

Zas nejaký expert na žabykláče odpovedá na INÉ - AKO SMERáK
Ty tu zase pletieš niečo iné - pritom ani nehľadíš na to, že v prípade D.L.- ak by to prešlo - by mohol akýkoľvek policajt, vyšetrovateľ len na ZÁKLADE podozrenia, udania komukoľvek odpočúvať telefón.... Bez súdneho príkazu!
Čítaj!
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/ - čl.16. ods.1
Nedotknuteľnosť osoby a jej súkromia je zaručená. Obmedzená môže byť len v prípadoch ustanovených zákonom.
Lipschicz toto chce porušovať. A pokiaľ by navrhoval taký nejaký zákon - ten nesmie byť v rozpore s Ústavou - Ústava je NAJVYŠŠÍM zákonom.
anet anet

buchač
neboj tebe vytlacia steak https://www.facebook.com/watch?v=612803920633137
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

takto sa to robí
anet anet

https://ekonomika.pravda.sk/energeti...nqDIbocTeR0GrI
Super ... kým nezavedú daň zo slnka, pre veterné daň z vetra
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

anet
soták nedal všetko, energia najmä vo výrobe musí byť aj keď slnko nesvieti
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

anet
Obávam sa, že tieto dve dane sú už implementované v rôznych poplatkoch pri FVE a vetrákov...
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
pavol54
anet
Ak nebude svietiť slnko, tak sa nedá svietiť. Soták sadne na stacionárny velocipéd a bude prúd vyrábať sám. A možno aj schudne.
man-on-an-exercise-bike-stock-gif-3938-1280x720.gif  
misoft misoft

Včera so sa z chuti "zasmial" - prišiel mi šek od nájomcu pôdy. Za 1m2 mi poslal nájomné 0,0079€ - teda necelý cent....... za 30 arov 24€.
romana147 romana147

Nandrolon
To vieš, každá sviňa žije vo svete, keď chce zo všetkého naokolo ťažiť.
Presne podobné, ako niektorí úžerníci vo firmách na vysokých pozíciách. Či zomrie ten, len vyťažiť pre seba čo najviac. Či sa narodí niekomu bábo, vyťažiť pre seba čo najviac /aj keby to mal byť chlebíček za 80 centov do žalúdka/. Či sa firme darí, vyťažiť pre seba čo najviac. Či sa firme nedarí, urobiť radikálne opatrenia a sám sebe si dať za to odmenu.
Prečo by si na tej vražde neurval niečo pre seba aj Lipšic, keď si už urvala Čaputová, Heger a ostatní???
Čo je on menej? Viem si predstaviť, ako by si mohol týmto opatrením Lipšic zabezpečiť a pozdvihnúť svoje mocenské postavenie v republike.
Za chvíľu bude z neho druhý Mečiar, Slota, na ktorých proste nikto v tejto republike nemá, nakoľko oni majú na každého niečo.....
PRYMYTÝVNY táraj, podla ktorého bol Fico

s Jarom na kole na Vazovovke

s Bodorom na polícii

s KLAMSTVAMI na tlačovkách jeden z piatich najlepších priemerov Slovenska
romana147 romana147

misoft
Včera so sa z chuti "zasmial" - prišiel mi šek od nájomcu pôdy. Za 1m2 mi poslal nájomné 0,0079€ - teda necelý cent....... za 30 arov 24€.
Bud ťa šKLBE , alebo máš aušus pôdu

dávno u nás za prvú bonitu, ktorá mala v štátnom cenníku 12 , vyplácal 0,25
(v Skk ! )
Naposledy upravil romana147 : 21.10.22 at 07:55
romana147 romana147

buchač
romana147
buchač
1, Keby si mal moje starosti, tak by si možno inú pesničku spieval.

2, Keby si mal starosti poniektorých rodičov, možno by si od svojho decka aj zdrhol a nechal ženu, nech sa s ním trápi.

P.S.:
Tvoje poznámky sú úplne od veci a dalo by sa kľudne povedať, že aj neetické

1,
No a čo ked máš nádor - - - to mám aj ja
možno skôr podchytený "sprotónovaný" , takže iba slabé pilule a 3mes. injekcie

2, Argumentovať za seba príkladmi iných detí je stráááááááááášne ETICKÉ

P.S.
Pokial si ty HULVÁT ( u mna s DEVINOU ) prečo by som ti ja hladil bibinko ?
romana147 romana147

buchač
Čaputová získala od nemeckej nadácie Cenu slobody za rozvoj liberálnych hodnôt

Nemecká Nadácia Friedricha Naumanna (FNF) v stredu oznámila, že udelila slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej Cenu slobody za zásluhy o rozvoj občianskej spoločnosti a liberálnych hodnôt, informovala agentúra DPA.
https://www.google.com/search?client...ch+hodn%C3%B4t
------------------------------
A toto povedala v EU parlamente :

" Vážené poslankyne a poslanci,
dnes čelíme aj kríze demokratických pravidiel a ich dodržiavania. Každá jedna krajina, ktorá do Európskej únie vstúpila, a každá jedna krajina, ktorá sa o to usiluje, musí byť a zostať liberálnou demokraciou. "

Pfujtajbl, velebnosti...

Každá jedna krajina by pred vstupom do EU mala POVINNE absolvovať

7 rokov pod KOMUNISTICKOFicovskou "demokraciou" !
romana147 romana147

misoft
romana147
buchač
bjuty smis

Ty tu zase pletieš niečo iné - - ak by to prešlo - by mohol

akýkoľvek ... komukoľvek odpočúvať telefón.... Bez súdneho príkazu!
Lipschicz toto chce porušovať

[/QUOTE]

Druhý vyhodňar a vojak z povaľovania ,čo vie čítať, ale nechápe ZMYSEL ,
tak píše svoje = NEZMYSEL

ps
Tak ma napadlo, či aj TOTO - - logika a SLUŚNOST nie je obsiahnuté v :

Na východe nič nie je ! ! :d
Naposledy upravil romana147 : 21.10.22 at 07:57
romana147 romana147

pavol54
anet
Soták je vyžraté komunistické prasa, čo sa schováva za pracujúcich (ktorých VYKORISTUJE ! )
Naposledy upravil romana147 : 21.10.22 at 08:31
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať