Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Keby neboli tote internety, iba on by vedel že je gáááááááááááj. :-))))))
https://www.topky.sk/cl/10/2401751/C...ciach-otvorene
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
veronikasad
Juraj, nemyslím si, že v takýchto prípadoch odsúvajú z poradovníka... Nemocnice určite majú rezervy pre vyvolených.
Sotaka môžem za to len pochváliť...
Rezervy boli vždy, nielen v zdravotníctve, s tým nič neurobíš
Povedz tým, čo čakajú v poradovníku na nové kĺby alebo na onkologické zákroky.
Vyvolených ? Ale šak hej...aj Schusterovi urobili svojho času nové priestory v LVN.
Soták by si skôr zaslúžil pochvalu, že financuje svoju nemocnicu...kuwa, aký je to rozdiel oproti iným lokalitám, kde sa špitále rušia...a znova spomeniem LVN - pracovisko, ktoré bolo jedným z najlepších v republike, je teraz v podstate obyčajná poliklinika, ktorá patrí pod ministerstvo zvnútra.
Nič neurobím ani s tým, aby sa za školy platilo...ale aspoň si zanadávam.
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Mila123
veronikasad
Neviem kto je Sotak, ale možno domáci vedia prečo na neho nedajú dopustiť. Dáva im prácu, bez ktorej by sa im na Horehroní žilo ešte ťažšie
presne tak, ale vyžaduje "poslušnosť"........
Na vyžadovanie poslušnosti nemusí byť veľký podnikateľ, keď som videl ako makajú marginalizované menšiny a chválili si prácu aj mzdu tak nemôže byť zlý, ale ujovia čo riadia VSŽ sú tí správni podnikatelia, oni vôbec nevykorisťujú
pavol54 pavol54

babka - ježibabka
misoft
Včera so sa z chuti "zasmial" - prišiel mi šek od nájomcu pôdy. Za 1m2 mi poslal nájomné 0,0079€ - teda necelý cent....... za 30 arov 24€.
Aj mne prišlo. Za jeden hektár 89.07.
každá obec má bonitu a podľa nej sa platí
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

no pozri tú chamraď..

Švédske kamery na meranie rýchlosti miznú, objavujú sa na ruských dronoch

Švédske kamery na meranie rýchlosti miznú a objavujú sa na Ukrajine na dronoch ruskej výroby, tvrdia švédske médiá. Denník Aftonbladet napísal, že od konca augusta bolo po celej krajine poškodených alebo ukradnutých vyše 100 kamier z radarov na meranie rýchlosti.
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

Nandrolon
Áno, takýto "Soták" mi tu vybavil MRI /keďže ju vlastní/, akurát ten náš je v zdravotníctve trošku väčší kaliber /v rámci celého Slovenska/ ako sám Soták.
Len mi nejde do hlavy tá druhá strana. Hádam ak idem na operáciu budúci týždeň, tak Soták nezavolá, až ma preobjednajú za 2 mesiace /keď "nie som s ním" - ako si písala/.
Pred asi 5 rokmi MR kolena - nedržali väzy
u nás 5 týždnov
švagtriná
jej sused
miesto sprievodného listu 50 evri = za týžden
romana147 romana147

bjuty smis
no pozri tú chamraď..

Švédske kamery na meranie rýchlosti miznú, objavujú sa na ruských dronoch

Švédske kamery na meranie rýchlosti miznú a objavujú sa na Ukrajine na dronoch ruskej výroby, tvrdia švédske médiá. Denník Aftonbladet napísal, že od konca augusta bolo po celej krajine poškodených alebo ukradnutých vyše 100 kamier z radarov na meranie rýchlosti.
Možno PRETO že čipy z pračiek nefungujú
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Ukrajinské ministerstvo obrany predtým zverejnilo na internete video, kde rozmontovávajú havarované ruské bezpilotné lietadlo (dron). Na videu bola kamera značky Canon pripevnená k dronu suchým zipsom – kamera sa podobala tej, aká sa používa na švédskych radaroch na meranie rýchlosti.

bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

aj ten suchý zips určite ukradli....nie len kameru
misoft misoft

pavol54
babka - ježibabka
misoft
Včera so sa z chuti "zasmial" - prišiel mi šek od nájomcu pôdy. Za 1m2 mi poslal nájomné 0,0079€ - teda necelý cent....... za 30 arov 24€.
Pali - aká je teda bonita v lokalite okolo Trnavy? Černozem? Našiel som BPEJ = 0139002. Je to kvalitná pôda?
Naposledy upravil misoft : 21.10.22 at 19:57
romana147 romana147

romana147
už to zas bolo tak pekne rozbehnuté

= 8 neužitočných za necelú hodinu

a bác
niekto mi to ""pokazil" užitočným
Dnes 13 / 2
misoft misoft

Len počítaj ďalej.... aspoň budeš mať zábavu....
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
babka - ježibabka
misoft
Pali - aká je teda bonita v lokalite okolo Trnavy? Černozem? Našiel som BPEJ = 0139002. Je to kvalitná pôda?
je na to vyhláška kde je napísaná hodnota pôdy v obci problém je v tom že je rovnaká aj tam kde KP(krajinný prvok: strom kroviská ) bačorina, lúka alebo úrodné pole, však ju predaj cca 0,7/ m2
pavol54 pavol54

dnes ranné správy: skupina aktivistov sa prilepila v autosalóne na podlahu aby dosiahli zlepšenie ekológie a majiteľ salónu svyna jenna im vypol kúrenie a svetlo. no nepoteší šetrenie?
misoft misoft

Dobre im tak.... chceli ekológiu - tak ju dostali. Majiteľ ušetrí a aktivisti si "zapíšu" čiarku. A keď by chceli sa ísť zohriať, nech sa k sebe prilepia...
pavol54 pavol54

misoft
Dobre im tak.... chceli ekológiu - tak ju dostali. Majiteľ ušetrí a aktivisti si "zapíšu" čiarku. A keď by chceli sa ísť zohriať, nech sa k sebe prilepia...
sadni si na studené a uvidíš čo ti povie po chvíli močový mechúr
romana147 romana147

romana147
romana147

a bác
Dnes 13 / 2
14/1 sa bude ťažko prekonávať !
pavol54 pavol54

romana147
romana147
romana147

a bác
Dnes 13 / 2
14/1 sa bude ťažko prekonávať !
to vieš láska je láska
pavol54 pavol54

Ten Matovič je dobrý, palec hore, navrhuje vratku DPH za konzumáciu v krčme, ešte nech vyrieši ako spraviť vratku z prepitného a z predaja tovaru na tržniciach . Je známe že časť nákupov ide kešom bez dokladu
misoft misoft

A znova nejaká appka do mobilu (treba zo štátneho zaplatiť!), vycvaknúť QR kód z bločka.... Niečo také tu už bolo.... a zdá sa že to už aj zdochlo... bločkománia....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať