Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

pavol54
Ten Matovič je dobrý, palec hore, navrhuje vratku DPH za konzumáciu v krčme, ešte nech vyrieši ako spraviť vratku z prepitného a z predaja tovaru na tržniciach . Je známe že časť nákupov ide kešom bez dokladu
Bude to viac ako DPH, 20% z ceny s DPH.
Ďalší výplod chorej hlavy, keby tým reštauráciám radšej poslal na energie, aby nemuseli zatvárať
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

veronikasad
pavol54
Ten Matovič je dobrý, palec hore, navrhuje vratku DPH za konzumáciu v krčme, ešte nech vyrieši ako spraviť vratku z prepitného a z predaja tovaru na tržniciach . Je známe že časť nákupov ide kešom bez dokladu
Bude to viac ako DPH, 20% z ceny s DPH.
Ďalší výplod chorej hlavy, keby tým reštauráciám radšej poslal na energie, aby nemuseli zatvárať

KAžDý LEN NATŔČA RUKY ( alebo aj štrajkuje / dáva VýPOVEDE ! )
mne elektrinu , mne plyn , mne múku , mne benzín , mne nájom, MNE ! dôchodok

štát NEMÁ bezodnú pokladnicu ako tá solnička v rozprávke !
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Lekárka Eva Košíková pôsobí v Rooseveltovej nemocnici na klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde je zástupkyňou prednostu pre transplantačný program. Má za sebou sedemnásť rokov praxe a otvorene vraví, že UŽ NEVLÁDZE. Je jednou z tých, ktorí dali výpoveď. „Všetko ostatné sme skúsili a teraz sme siahli po tomto zásadnom kroku. Nevidíme už iné východisko,“ povedala.
https://spravy.pravda.sk/regiony/cla...hp_9clanok_box

Z diskusie :
- Lekari, zdravotne sestry su vycerpane, ale v Rakusku, ci Nenecku BUDU VLÁDAŤ ?
Ak im ide predovsetkym o platy ako v Rakusku, ci Nemecku, tak mozu odist, Slovensko na to nema ani dlho nebude mat. Podobne su na tom aj ostatne profesie. Ak im ide o ostatne veci, tak su riesitelne.
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Na tržnici som vídaval hrávať jedného šoumena: naraz na ústnu harmoniku, husle aj bicie. čo keby išla k nemu na prax: sama zoperuje, zašije, pritom bude kontrolovať tlak, podávať si inštrumenty a pod
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pobavilo.
Babka môjho 6-ročného syna hovorila dnes na cintoríne, že všetci spia. /on už vie, že všetci sú mŕtvi že ich zožrali chrobáky/. Tak sa tam postavil a zreval na plné hrdlo "Vstávajte!".
Som myslel, že sa prepadnem pod zem :-)))))))))))))))
mari2x mari2x

Nandrolon
Pobavilo.

1, Babka môjho 6-ročného syna

2, sa tam postavil a zreval na plné hrdlo "Vstávajte!".
Som myslel, že sa prepadnem pod zem
1,
je tvoja mama, alebo svokra
a ak svokre hovoríš "babka môjho syna" mala by ti dať babkina dcéra POPAPULI

2, VED EšTE ZO 6 ROčNéHO BY SA MOHLO PODARIť VYCHOVAť SLUšNéHO čLOVEKA - aby nebol po tebe
John XXI. John XXI.

John XXI. je offline (nepripojený) John XXI.

buchač
Lekárka Eva Košíková pôsobí v Rooseveltovej nemocnici na klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde je zástupkyňou prednostu pre transplantačný program. Má za sebou sedemnásť rokov praxe a otvorene vraví, že UŽ NEVLÁDZE. Je jednou z tých, ktorí dali výpoveď. „Všetko ostatné sme skúsili a teraz sme siahli po tomto zásadnom kroku. Nevidíme už iné východisko,“ povedala.
https://spravy.pravda.sk/regiony/cla...hp_9clanok_box

Z diskusie :- Lekari, zdravotne sestry su vycerpane, ale v Rakusku, ci Nenecku BUDU VLÁDAŤ ?
Ak im ide predovsetkym o platy ako v Rakusku, ci Nemecku, tak mozu odist, Slovensko na to nema ani dlho nebude mat. Podobne su na tom aj ostatne profesie. Ak im ide o ostatne veci, tak su riesitelne.
Podľa všetkého asi áno, napriek tomu, že ich odborný personál podáva dvojnásobné výkony oproti našim.
Názor pracovníka v zdravotníctve, ktorého dieťa vyštudovalo vonku a pracuje vonku ako lekár, nezvyšovať našim platy.
Príplatky počas covidu urobili svoje, na zníženie životnej úrovne sa zvyká každému ťažšie.
Majú oproti iným profesiám tú výhodu, že v hre je ľudské zdravie.
John XXI. John XXI.

John XXI. je offline (nepripojený) John XXI.

Teď máme třetinové platy a já už jsem v roce 2000 říkal: „Nikdy nebudeme mít vyšší platy než na Západě, vždycky to bude jenom třetina.“ Oni nás nepustí jinam než na montovny a sklady, tak si to musíme sami vzít do rukou. A když teď budeme řešit energie, tak si vyřešme i ekonomiku, vyřešme si životní prostředí – lidi na to máme. My na to odborníky máme.

https://www.radiouniversum.cz/stepan...ten-neprezije/
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

mari2x
..............

1,
........................

2, ....................
Ty sa NAUČ písať! Píšeš ako taký imbecilný tĺk! Alebo skôr - prihlás sa do kurzu pre počítače, pretože i starší ľudia sú v tomto lepší, ako taký D*E*B*I*L, ako si TY!
pedrohuper pedrohuper

pedrohuper je offline (nepripojený) pedrohuper

mari2x

Dnes už málo takých "uvedomelých" ktorí hladia na to aby bolo v štátnej pokladnici. A pravdu povediac sú to naivný rojkovia. v štáte kde nič normálne nefunguje si každý racionálny človek hľadí svojej pokladnice a nie tej štátnej.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Aj kone vedia, že to šialenstvo nie je v poriadku "s kostolným poriadkom"

https://www.facebook.com/10000362193...46030714094669
Nandrolon Nandrolon

Síce staršie, ale kto nevidel :-))))))))))))))))))
https://www.youtube.com/shorts/mFohduTKKPY
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

homofóbia na teba útočí??????
Nandrolon Nandrolon

Na mňa? Či prečo?
mari2x mari2x

misoft
mari2x
..............

1,
........................

2, ....................
1, imbecilný tĺk!
2, D*E*B*I*L!
1, je TVOJ syn

2, je tvoj TATA

PS
sranda, že TOTO DR B LÁ moderátorka
"nenašla"
našla a NEVYMAZALA !
mari2x mari2x

pedrohuper
mari2x

Dnes už málo takých "uvedomelých" ktorí hladia na to aby bolo v štátnej pokladnici. A pravdu povediac sú to naivný rojkovia. v štáte kde nič normálne nefunguje si každý racionálny človek hľadí svojej pokladnice a nie tej štátnej.
Ani NIE tak uvedomenie , ako realita - nespoliehať sa na štát.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Nandrolon
Síce staršie, ale kto nevidel :-))))))))))))))))))
https://www.youtube.com/shorts/mFohduTKKPY
Balabala môj človek
Čo ma stým homofóbia!?moje decko malo taký dáždnik.....len normál do ruky...tento fajný do záhrady...
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

nechcem zakladať novú tému,tak sa tu opýtam....predávam byt,a na kataster okrem zmluvy musím priložiť potvrdenie,že nemám dlžoby na byte....máme spoločenstvo a predsedníčka spoločenstva odo mňa žiada zaplatiť kauciu na vyúčtovanie....každý rok mám min. 250eur preplatok,teraz tam pol roka už nikto nebýva a platím tak,ako keby sa byt užíval,čiže preplatok bude ešte väčší,nechápem tú kauciu,lebo pri inom byte v správe bytového družstva žiadnu kauciu nechceli....
Stretol sa niekto s takouto požiadavkou na kauciu?
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

kopretinka
nechcem zakladať novú tému,tak sa tu opýtam....predávam byt,a na kataster okrem zmluvy musím priložiť potvrdenie,že nemám dlžoby na byte....máme spoločenstvo a predsedníčka spoločenstva odo mňa žiada zaplatiť kauciu na vyúčtovanie....každý rok mám min. 250eur preplatok,teraz tam pol roka už nikto nebýva a platím tak,ako keby sa byt užíval,čiže preplatok bude ešte väčší,nechápem tú kauciu,lebo pri inom byte v správe bytového družstva žiadnu kauciu nechceli....
Stretol sa niekto s takouto požiadavkou na kauciu?
mohla si posunúť otázku sitovi, ale osobne si myslím, že ak to nie je v nejakej zmluve spoločenstva, tak by nemala pýtať
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

no nechce sa mi hrabať v papieroch 20rokov dozadu....uf.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať