Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

buchač
Kto by sa chcel pozrieť na výsledky volieb vo svojej obci, prípadne okolí...
Uz tradicne, nevolic a vlastne nebol protikandidat takze vsetko jasne od zaciatku
bjuty smis
no voľby za nami a žiadna zmena
akurát smer stratil aj toho posledného župana a získal ho hlas
náckovia a dezoláti totálny debakel.....fico absolútny......

môžte tu zas 4 roky vypisovať, ako chce ľud zmenu )))
A kto tu vypisuje ze chce lud zmenu? Nikto nehovori za lud, moze len za seba
Ti co chceli Ooo.lajno ho aj dostali
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Účasť necelých 35%...moc to ľuďom žily netrhalo...čo už......keby doma idem....jedno koho nie to čo bolo....a možno som aj bola...len o tom neviem....boh vie koľko hlasov bolo akože neplatných .....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
anet
Ti co chceli Ooo.lajno ho aj dostali
Ooo..lajno dostali...teda ak tým lajnom myslíš slniečkárov, hipsterov a poskokov západu.
lujza.j
Účasť necelých 35%...moc to ľuďom žily netrhalo...čo už......keby doma idem....jedno koho nie to čo bolo....a možno som aj bola...len o tom neviem....boh vie koľko hlasov bolo akože neplatných .....
Sa čuduješ tej neúčasti ? Lebo ja veru nie.
Stále tí istí kandidáti, stále tie isté volebné sľuby (ktoré sa ani sľubmi nedajú nazvať), stále tie isté praktiky.
Nevravím už ani o tom, že do orgánov samosprávy (starosta alebo poslanci) sa môže dostať (a veru sa aj dostali) jedinci, ktorí nemajú ukončené základné vzdelanie a teda sú v podstate analfabeti....a títo majú rozhodovať o peniazoch, o fondoch, o chode obce ?
Pokiaľ sa nezmení zákon, tak proste smola.
anet anet

buchač
Nevravím už ani o tom, že do orgánov samosprávy (starosta alebo poslanci) sa môže dostať (a veru sa aj dostali) jedinci, ktorí nemajú ukončené základné vzdelanie a teda sú v podstate analfabeti....a títo majú rozhodovať o peniazoch, o fondoch, o chode obce ?
Nesuhlasim, titul z VS nie je patent na rozum. Niekedy si myslím, ze fakt (hlavne v obciach) to chce viac sedliackeho rozumu. A ak sa uchadza o peniaze z fondov, tak ci tak na tom pracuju ludia co v tom vedia chodit.
buchač buchač

anet
Nesuhlasim, titul z VS nie je patent na rozum. Niekedy si myslím, ze fakt (hlavne v obciach) to chce viac sedliackeho rozumu. A ak sa uchadza o peniaze z fondov, tak ci tak na tom pracuju ludia co v tom vedia chodit.
Nerozumieme sa. Nikde predsa netvrdím, že nejaký obecný poslanec má mať VŠ. Ja tvrdím, že by mal mať minimálne základnú školu.
Ten sedliacky rozum ? Si robíš srandu ? Degeš a zdravý rozum ? Tí cigáni, čo majú aspoň kus rozumu, tak títo sa do verejných funkcií nehrnú.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

bjuty smis
no voľby za nami a žiadna zmena
akurát smer stratil aj toho posledného župana a získal ho hlas
náckovia a dezoláti totálny debakel.....fico absolútny......

môžte tu zas 4 roky vypisovať, ako chce ľud zmenu )))
Viacmenej súhlasím, ale pre mňa šokujúci úspech náckovia a ľudácky pohrobkovia dosiahli v referende o Tisovej ulici vo Varíne. Len menej ako 12% obyvateľov Varína sa hanbí za pomenovanie ulice po klerofašistickom zločincovi. Naopak, až takmer 35% obyvateľov Varína s volebným právom podporuje pomenovanie ulice po vojnovom zločincovi .
https://www.varin.sk/download_file_f.php?id=1757307
Naposledy upravil majkii : 30.10.22 at 10:49
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

lujza.j
posledný raz pred štyrmi rokmi. voľbami sa nič nezmení
pavol54 pavol54

anet
buchač
najmä dnes nie je VŠ patent, ale vieš koľko poznám nevzdelaných čo dokážu rečami namotať aj vzdelaných?
misoft misoft

Teraz O 5 minút 12 - vraj až 43%
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Voľby v mojom kraji veľmi potešili.
Síce som bol mimo domov /takže som ani voliť nemohol/, ale terajšia koalícia dostala v Žilinskom kraji poriadne "naprdel".
SaS kári z môjho okresu totálne pohoreli, rovnako ako SME rodina a Oľano.
Jurinová ostala, to je pravda, ale to je asi tak všetko. Poslancov má úplne mimo svojej strany, aspoň "od nás".
Za mňa, moju obec a môj okres to dopadlo na 1. Nechcem písať podrobnosti, ale v našom okresnom meste VYSTRELILA MOTYKA!!! A to netvrdím iba ja.
misoft misoft

No - u nás motyka nevystrelila, len akurát tie motyky vymenili. Šéfovať bude nová motyka (SMERák), blízky spolupracovník odchádzajúcej motyky (takže predpoklad - pokračovanie nastoleného SMERu...). Stará motyka chcela do VÚC a tuším i to porisko sa jej zlomilo .
anet anet

buchač
Ten sedliacky rozum ? Si robíš srandu ? Degeš a zdravý rozum ? Tí cigáni, čo majú aspoň kus rozumu, tak títo sa do verejných funkcií nehrnú.
Zas nesuhlasim. Pre teba mozno deges nema zdravy rozum, ale ... skus ty mat elektrinu zadara ... tu kabel, tu kabel, tu kabel ... davky - este aj na krmivo pre psa dostanu ... ked ide o peniaze, vedia v tom chodit, ako maloktory gadzo
Naposledy upravil anet : 30.10.22 at 13:05
buchač buchač

anet
... ked ide o peniaze, vedia v tom chodit, ako maloktory gadzo
Zas budem oponovať.
Vedia v tom chodiť, len nie všetci. Skôr ide o to, že im dávajú rozum tí, čo majú informácie. Otázka je, že kto sú tí informátori.

Tie dávky ?
Možno vieš, možno nie...ale aj medzi bielymi je plno vychcaných, čo zneužívajú systém...a to teda fest. Sú to statočné sumy, ktoré sa pohybujú mesačne rádovo v stovkách ečiek (poznám pár takých).
Naposledy upravil buchač : 30.10.22 at 13:24
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

anet
buchač
Zas nesuhlasim. Pre teba mozno deges nema zdravy rozum, ale ... skus ty mat elektrinu zadara ... tu kabel, tu kabel, tu kabel ... davky - este aj na krmivo pre psa dostanu ... ked ide o peniaze, vedia v tom chodit, ako maloktory gadzo
Mýliš sa.
To ako keby si povedala, že všetci tí Ukrajinci majú IQ "raketového inžiniera", lebo majú milión vecí zadarmo.
Nie, nie je to tak. Sú to len zasrané vyžierky, ktorých sa musíme LEGÁLNE zbaviť, napr. tým, že ich zrovnoprávnime s majoritou a budú musieť makať, teda ak chcú jesť a žiť.....
PS: po prečítaní príspevku Buchača musím reagovať a zase rovnako. Nie, nevedia v tom chodiť, je to proste chránený druh. Ak by si mal ty rovnaké informácie ako majú oni, nikdy by si nedostal ich dávky.
anet anet

buchač
Vedia v tom chodiť, len nie všetci. Skôr ide o to, že im dávajú rozum tí, čo majú informácie. Otázka je, že kto sú tí informátori.
Spravne ... z ktorej vyplyva, ze nemusia mat ani ZS a mozu byt voleni aj zvoleni.
Naposledy upravil anet : 30.10.22 at 13:51
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

Martin Jakubec Kotlebovci - ľudová strana Naše... 1,40%
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

a potom tu bude vypisovať ako neznáša, keď tu niekto uráža rodinu....
neuveriteľný pokrytec......
mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

bjuty smis
Jemu je najmilšia rodina slnečnica !
pavol54 pavol54

bjuty smis
ja som s tým nezačal
misoft misoft

OMG!
https://koktejl.azet.sk/clanok/W2cc8...na-optimizmus/
Čo on vlastne chce?
Nápad spojiť voľby v jeden deň vníma politológ ako úspešný, za rozumný ale nepovažuje termín počas predĺženého víkendu.
Ak nie je po jeho - prská v telke, ak je to skoto tak, ako si predstavuje, zase sa mu niečo nepáči. Ľudia ho už asi majú plné zuby (a rovnako i OLAJNO!) - Hranol by si už mal konečne uvedomiť, že skončil! Že ho ľudia už nechcú (a tiež, že nechcú ani toho trnafského potenciálneho pacienta docenta Chocholouška ).
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať