Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

bjuty smis
marleau
bjuty smis
Naopak
Dezolatov po práve zmlátili, verejné ponížili a teraz dostanú 3 roky natvrdo
Pre výstrahu ostatných fašistických blbečkov....

policajti ich slušne a viackrat vyzvali, aby upustili od toho konania...
dezoláti sprostí nielen že neupustili, ešte aj na políciu zatočili...

a sami si to natáčali a zverejnili..nieže v novinách by sa nevedelo...
podľa vašej sajrajťáckej logiky sme už mali byť všetci mŕtvi...
a ešte mi prezraď, ako ja nezaočkovaný zdravý jedinec bez vírusu ohrozujem spoločnosť...
inak fašisti ste vy...
ja poukazujem na blokovanie potravín, nie na neočkovanie....to je tvoja vec...pokiaľ to nerozširuješ
blokovli predavačky, ktoré neúčtovali
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

určite...tým môžeš utešiť tých 3 dezolátov, ked za 3 roky vyjdú z lochu ....
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Čudná to sloboda
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
marleau
Vravíš, že nemáš už nejaký piatok telku.
Ale YT v pc hádam máš...či ?
Tak si vyhľadaj a pozri patričné videá a uvidíš sám, kto a ako. Ak si objektívny, tak proste budeš musieť uznať, že kto začal.
Do pozornosti dávam aj môj predchádzajúci príspevok, kde sú uvedené §§, ktoré sa týkajú danej situácie.
...a ak to poniektorí aj tak nepochopia, tak potom sa niet o čom baviť...

Že nesúhlasíš zo zákonom ?
Holt, tak to ja neovplyvním...choď sa sťažovať ku Mikulcovi...
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

buchač
marleau
Vravíš, že nemáš už nejaký piatok telku.
Ale YT v pc hádam máš...či ?
Tak si vyhľadaj a pozri patričné videá a uvidíš sám, kto a ako. Ak si objektívny, tak proste budeš musieť uznať, že kto začal.
Do pozornosti dávam aj môj predchádzajúci príspevok, kde sú uvedené §§, ktoré sa týkajú danej situácie.
...a ak to poniektorí aj tak nepochopia, tak potom sa niet o čom baviť...
rúška sú zybytočná buzerácia a znižovanie imunity, nepomáhajú nič
Tweety Tweety

marleau

A vieš to aj logicky vysvetliť? Či len jednoducho, preto lebo som to povedal? Ak vieš, tak vysvetli.

Prečo sa odporúča nosiť rúška alebo iné formy prekrytia tváre?
Národné autority odporúčajú, aby sme nosili masky alebo iné formy prekrytia tváre, pretože môžu
pomôcť zabrániť šíreniu koronavírusu. Ich zmysel je v tom, že zachytia kvapôčky pri kašli a kýchaní,
ktoré môžu prenášať vírus. Pri kašľaní sa z vašich úst uvoľňujú kvapôčky a môžu pristáť na rôznych
povrchoch alebo byť vdýchnuté inými ľuďmi. Ak ste nosičom vírusu bez toho, aby ste o tom vedeli,
môže vám maska pomôcť chrániť ostatných ľudí.
Je to veľmi dôležité pre ľudí s pľúcnymi ochoreniami, pretože príznaky COVID-19 môžu byť veľmi
podobné príznakom rôznych pľúcnych ochorení. Mnoho pľúcnych ochorení je sprevádzaných
kašľom, čo znamená, že ak sú pacienti s pľúcnymi ochoreniami naviac infikovaní aj vírusom COVID19, je tu ešte väčšia príležitosť preniesť vírus na iných.
Naposledy upravil Tweety : 07.11.21 at 10:52
buchač buchač

marleau
- Buzerácia ? Aj mňa serie, že ho musím mať tam, kde je to určené.
- Znižovanie imunity ? Chlape jeden nešťastný...ja ti nerád vyťahujem určité argumenty.
Len sa opýtam...asi nemáš poškodenú imunitu, ktorú načala nejaké vážne ochorenie, napríklad rakovina alebo diabetes.....či ?
- Či pomáhajú alebo nie ? Máš na to nejaké relevantné dôkazy ?
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Fest sa boja, vidíš rúška?
https://www.facebook.com/10004243426...9169173559704/
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

buchač
Pre tých, čo tu tak vehementne obhajujú konanie dezolátov a ktorí nepoznajú Zákon o policajnom zbore, tak nech sa dovzdelajú.
Doporučujem preštudovať § 18, 19 a tiež 50, 51.

§ 34
Spoločné ustanovenie
KAŽDÝ JE POVINNÝ uposlúchnuť výzvu, pokyn, príkaz a požiadavku policajta alebo strpieť výkon jeho oprávnení podľa ustanovení § 17 až 33 a oprávnení podľa osobitných predpisov.

§ 42
(1) Policajt je oprávnený osobu zaistenú podľa § 19 umiestniť do cely policajného zaistenia (ďalej len „cela“) zriadenej na tento účel na útvare Policajného zboru.
https://www.zakonypreludi.sk/zz/1993-171
Presne toto platilo na vojne, že rozkaz nadriadeného treba najprv vykonať a až potom sa sťažovať.

Takže stačí, aby naď zavelil skočiť z 12. poschodia, celá rota by skočila, akurát už by sa nemohli sťažovať.

Alebo policajt proste povie žene - podržte, tak musí podržať...

To môžeš hovoriť opiciam, ktorí nemajú vlastný úsudok, ak by mne ten policajt dodrbal koleno, tak svoje dve už má prestrelené a chodí na vozíku, tomu VER.
Okrem toho, policajti nech si svoje zákony majú ake chcú, ale nie je povinnosťou bežných ľudí poznať zákon o policajnom zbore.
Ak by mi nejaký degeš vytrhol občiansky z ruky, tak by som zhodnotil, či na neho mám a ak áno, zobral by som si ho späť.
A na tohto degeša by malo viacero ľudí okrem mňa. Verím, že chodí po kanáloch a aj bude, lebo to, čo ten psychopat urobil bolo proti ľudskosti.
Pán psychopat Beneš už asi nebýva doma :-))))))))))))))))))
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Nandrolon
buchač
Pre tých, čo tu tak vehementne obhajujú konanie dezolátov a ktorí nepoznajú Zákon o policajnom zbore, tak nech sa dovzdelajú.
Doporučujem preštudovať § 18, 19 a tiež 50, 51.

§ 34
Spoločné ustanovenie
KAŽDÝ JE POVINNÝ uposlúchnuť výzvu, pokyn, príkaz a požiadavku policajta alebo strpieť výkon jeho oprávnení podľa ustanovení § 17 až 33 a oprávnení podľa osobitných predpisov.

§ 42
(1) Policajt je oprávnený osobu zaistenú podľa § 19 umiestniť do cely policajného zaistenia (ďalej len „cela“) zriadenej na tento účel na útvare Policajného zboru.
https://www.zakonypreludi.sk/zz/1993-171
Presne toto platilo na vojne, že rozkaz nadriadeného treba najprv vykonať a až potom sa sťažovať.

Takže stačí, aby naď zavelil skočiť z 12. poschodia, celá rota by skočila, akurát už by sa nemohli sťažovať.

Alebo policajt proste povie žene - podržte, tak musí podržať...

To môžeš hovoriť opiciam, ktorí nemajú vlastný úsudok, ak by mne ten policajt dodrbal koleno, tak svoje dve už má prestrelené a chodí na vozíku, tomu VER.
Okrem toho, policajti nech si svoje zákony majú ake chcú, ale nie je povinnosťou bežných ľudí poznať zákon o policajnom zbore.
Ak by mi nejaký degeš vytrhol občiansky z ruky, tak by som zhodnotil, či na neho mám a ak áno, zobral by som si ho späť.
A na tohto degeša by malo viacero ľudí okrem mňa. Verím, že chodí po kanáloch a aj bude, lebo to, čo ten psychopat urobil bolo proti ľudskosti.
Pán psychopat Beneš už asi nebýva doma :-))))))))))))))))))
ale si predstav že niektorý z tých "dezolátov" bude nejak postihnutý a psychiatri to tak vyhodnotia takže ani do basy nepôjde, taký autista neposlúchne policajta, tak ho zderú ako koňa. podľa mňa nie sú celkom v poriadku
Nandrolon Nandrolon

Normálne sa môže niektorý policajt/vojak rozhodnúť, že ťa obesí na teplákovej bunde, ty ho musíš poslúchnuť.
Ak si na teba netrúfne alebo kladieš aktívny odpor, dá ti svojim gestapáckym komandom vylúpnuť oko, aby ste boli rovnako indisponovaní, akurát každý v niečom inom.
Nandrolon Nandrolon

https://www.topky.sk/cl/10/2210015/T...konci-platnost

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zabudli dodať, že TAM sa dostanete bez akýchkoľvek problémov, ešte vám ich "príslušníci" aj poprajú príjemný pobyt u nich, ale SPÄŤ vám plešaté prasačie GESTAPO nedovolí.
Čo už, lesy existujú a malá plešatá besná sviňa ich nedokáže pokryť.
buchač buchač

Nandrolon
To môžeš hovoriť opiciam, ktorí nemajú vlastný úsudok, ...

Veď to tebe ani nevravím....
---------------------------
A toto poznáš ?...že " neznalosť zákona neospravedlňuje "...?
Nandrolon Nandrolon

buchač
Nandrolon

A vieš pre koho slúži zákon o policajnom zbore?
Vieš pre koho slúži zákon o účtovníctve?
Vieš pre koho slúži zákon o zbraniach a strelive?

... určite nie pre nezainteresovaného bežného občana, za ktorého sa považujem.

Zákon o policajnom zbore slúži výsostne pre policajtov, pre nikoho iného. Bežný človek sa tomu zákonu venuje iba v špecifických prípadoch. Napr. "vodič" musí vedieť, že príkaz príslušníka je nad horizontálnym dopravným značením, nad zvislým dopravným značením, nad semafórom, a aj nad svetelnou signalizáciou pred žel. priecestím.
Viac mu netreba.
Bežný človek má ovládať podrobnosti policajného zákona, keď nie je policajt? To kde si.
Máš pilotné skúšky ako ja? Prečo ich nemáš, aj keď sa ťa to netýka???
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Nandrolon
buchač
Nandrolon

A vieš pre koho slúži zákon o policajnom zbore?
Vieš pre koho slúži zákon o účtovníctve?
Vieš pre koho slúži zákon o zbraniach a strelive?

... určite nie pre nezainteresovaného bežného občana, za ktorého sa považujem.

Zákon o policajnom zbore slúži výsostne pre policajtov, pre nikoho iného. Bežný človek sa tomu zákonu venuje iba v špecifických prípadoch. Napr. "vodič" musí vedieť, že príkaz príslušníka je nad horizontálnym dopravným značením, nad zvislým dopravným značením, nad semafórom, a aj nad svetelnou signalizáciou pred žel. priecestím.
Viac mu netreba.
Bežný človek má ovládať podrobnosti policajného zákona, keď nie je policajt? To kde si.
Máš pilotné skúšky ako ja? Prečo ich nemáš, aj keď sa ťa to netýka???
bola u mňa inšpekcia práce. Tak som dal otázku. odpoveď. To nie je moja špecializácia spýtajte sa na upsvar alebo soc.p
Tweety Tweety

Smiať sa na nich, či plakať nad nimi, či ich poľutovať? https://www.cas.sk/clanok/2606193/ne...zasah-policie/
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Tweety, nič zlé neurobili. Šli si iba normálne nakúpiť, tak ako ľudia chodili bežne na nákupy pred cca 2 rokmi. Veď ako, ak chce rúška niekto nosiť ako módny doplnok do konca života, nik mu v tom nebráni.
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Tweety
Smiať sa na nich, či plakať nad nimi, či ich poľutovať? https://www.cas.sk/clanok/2606193/ne...zasah-policie/
teraz som akurat čítala, že z tých troch zadržaných boli dvaja bývalí profesionálni vojaci
Tweety Tweety

anet
Tweety, nič zlé neurobili. Šli si iba normálne nakúpiť, tak ako ľudia chodili bežne na nákupy pred cca 2 rokmi. Veď ako, ak chce rúška niekto nosiť ako módny doplnok do konca života, nik mu v tom nebráni.
Sranduješ? Lebo ak si to myslíš vážne, tak .... Chceš povedať, že takto chodíš nakupovať aj ty? S provokačnými rečami, so zapnutou kamerou?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať