buchač
Pre tých, čo tu tak vehementne obhajujú konanie dezolátov a ktorí nepoznajú Zákon o policajnom zbore, tak nech sa dovzdelajú.
Doporučujem preštudovať § 18, 19 a tiež 50, 51.
§ 34
Spoločné ustanovenie
KAŽDÝ JE POVINNÝ uposlúchnuť výzvu, pokyn, príkaz a požiadavku policajta alebo strpieť výkon jeho oprávnení podľa ustanovení § 17 až 33 a oprávnení podľa osobitných predpisov.
§ 42
(1) Policajt je oprávnený osobu zaistenú podľa § 19 umiestniť do cely policajného zaistenia (ďalej len „cela“) zriadenej na tento účel na útvare Policajného zboru.
https://www.zakonypreludi.sk/zz/1993-171 Presne toto platilo na vojne, že rozkaz nadriadeného treba najprv vykonať a až potom sa sťažovať.
Takže stačí, aby naď zavelil skočiť z 12. poschodia, celá rota by skočila, akurát už by sa nemohli sťažovať.
Alebo policajt proste povie žene - podržte, tak musí podržať...
To môžeš hovoriť opiciam, ktorí nemajú vlastný úsudok, ak by mne ten policajt dodrbal koleno, tak svoje dve už má prestrelené a chodí na vozíku, tomu VER.
Okrem toho, policajti nech si svoje zákony majú ake chcú, ale nie je povinnosťou bežných ľudí poznať zákon o policajnom zbore.
Ak by mi nejaký degeš vytrhol občiansky z ruky, tak by som zhodnotil, či na neho mám a ak áno, zobral by som si ho späť.
A na tohto degeša by malo viacero ľudí okrem mňa. Verím, že chodí po kanáloch a aj bude, lebo to, čo ten psychopat urobil bolo proti ľudskosti.
Pán psychopat Beneš už asi nebýva doma :-))))))))))))))))))