Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
ako môžeš takto sprosto klamať ?

dáš nám sem odkaz na to rozhodnutie vlády, ktorým pozýva okupantov ?
alebo tú internacionálnu pomoc, ako to nazývate ?
dáš sem ten súhlas parlamentu ?
to je neuveritelné, ako môžeš takto klamať....

p.s. a stále neviem, kto sú tí tvojí oni.....máš za dome cudzie tanky ??
ty si napísal že nás zasa obsadili, nie ja nevkladaj mi niečo čo som ja nepísal.prečo myslíš že klamem ak niečo nevieš a nehejtuj svoje predstavy prekrúcač pravdy
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

zase klameš....nedokážaš dať jediný príspevok bez lži
kde som ja napísal, že nás zasa obsadili ??

ale máš dobrú taktiku...vymyslím si sprostosť, totálne klamať a ak by som to mal dokázať poviem, že tvoja chyba, že to nevieš....a ešte si aj prekrúcač....
pavol54 pavol54

bjuty smis

ale máš dobrú taktiku...vymyslím si sprostosť, totálne klamať a ak by som to mal dokázať poviem, že tvoja chyba, že to nevieš....a ešte si aj prekrúcač....
o 08.18 si napísal , lebo ani ja som netvrdil že nás obsadili
pavol54 pavol54

bjuty smis

za socializmu chodí po václaváku chlapík s tabuľou na ktorej je napísané "Prezident je k...t"
prídu k nemu dvaja príslušníci VB a žiadajú ho aby išiel s nimi pre urážku Husáka. On hovorí ale ja som to myslel na amerického prezidenta. Ich odpoveď bola: "My dobre vieme ktorý prezident je k.. t" Takže si rovnako domýšľavý a rovnako si reagoval ako tí dvaja z piatej B. Inak som vedel aký bude tvoj výkrik a moja vyložene neutrálna veta ťa rozpálila do biela.
bjuty smis bjuty smis

vláda čssr pozvala okupantov - tvoje klamstvo
okupanti mali súhlas parlamentu- tvoje klamstvo

a kecaj si blbosti okolo toho kolko chceš
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Čierno - biele videnie ....
pavol54 pavol54

bjuty smis
vláda čssr pozvala okupantov - tvoje klamstvo
okupanti mali súhlas parlamentu- tvoje klamstvo

a kecaj si blbosti okolo toho kolko chceš
ja som sa pýtal ak si nepostrehol, a to že sa tu zdržiavala nemecká aj sovietska so súhlasom parlamentov je pravda. To že niekedy prv prídu okupanti až potom dostanú súhlas na pobyt je iná otázka
bjuty smis bjuty smis

buchač
Čierno - biele videnie ....
hlúposť
buchač buchač

ŽIADNA hlúposť, ALE fakt.
Bazíruješ na slovíčkach a či konkrétnostiach, ktoré v určitých súvislostiach nie sú absolútne dôležité.
bjuty smis bjuty smis

trápne aj na teba....
buchač buchač

Nepovažujem za fér jednanie voči iným športovcom...o obyvateľoch Austrálie ani nevravím.
Holt...ustúpilo sa zasa peniazom.
pavol54 pavol54

voľakedy sa hovorilo "za peníze v praze dúm"
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

buchač
Nepovažujem za fér jednanie voči iným športovcom...o obyvateľoch Austrálie ani nevravím.
Holt...ustúpilo sa zasa peniazom.
Myslíš tých obyv.čo ich praskli do štátnych karanténnych táborov...... veru bravó Austrália....
Nie je povinné mať sponzorov....mohli dať ahoooj Kia......a fajzer mohol dať kešku....
letavizu 1 letavizu 1

letavizu 1 je offline (nepripojený) letavizu 1

Djokovič, aspon niekto kto sa nebojí tej zberby, Bruselu a Fašingtonu ,chlap na mieste.Je to Slovan srdcom i dušou.
buchač buchač

lujza.j
Myslíš tých obyv.čo ich praskli do štátnych karanténnych táborov...... veru bravó Austrália....
Nie je povinné mať sponzorov....mohli dať ahoooj Kia......a fajzer mohol dať kešku....
Viem, na čo narážaš...ALE preštuduj si iné informácie (najlepšie v originále) a nie od antivaxerov

letavizu 1
Djokovič, aspon niekto kto sa nebojí tej zberby, Bruselu a Fašingtonu ,chlap na mieste.Je to Slovan srdcom i dušou.
Uhmmm, jak oči...
Ani ja by som sa nebál strečkovať, ak by som bol ťažký pracháč a na mne by stál v podstate celý turnaj.
Trochu zájdem do extrému...ak by mal Djoko inú prenosnú chorobu (týfus alebo choleru(, tiež by ho pustili na výnimku ?

Je to Slovan ?
Hm...letmý pohľad na Google dá o ňom aj iné informácie.
https://www.google.com/search?client...e+nacionalista
Ak sa zamyslím, tak potom v čom je Uhrík alebo Mazurek horší od neho v názoroch ??????
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

A zas o tých peniazoch.
V každom príspevku...
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Páči sa mi ako sa schvaľuje covid fanatizmus....iba tvoje info sú tie správne iba tvoji odborníci sú odborníci....ešte som tu toho tvojho nevidela,že by si dal....asi nejaký utajený......
Páči sa mi ako ľudia chcú byť skenovani...segregácia veľká to móda....ak ich nik neskenuje tak sa sťažujú......nik nekontroluje na vlekoch,vo vlakoch ... obchody na seba bonzuju kde sa skenuje kde nie.....ide to správne....
Zoznamky už fičia...že popise:mám covid pas 3/3...2/3.... mám covid pas do reštike ma pustia...ativaxerky nech nepíšu.... bravó....
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

buchač
Viem, na čo narážaš...ALE preštuduj si iné informácie (najlepšie v originále) a nie od antivaxerov
oficiálne papiere od pfizeru sú na nete,ale samozrejme,pre teba nie dosť hodnoverné,lebo som to sem dala ja
ty si fakt myslíš,že na to budú upozorňovať tí,čo do každého tlačia len vakcínu?
buchač buchač

lujza.j
Páči sa mi ako sa schvaľuje covid fanatizmus....iba tvoje info sú tie správne iba tvoji odborníci sú odborníci....ešte som tu toho tvojho nevidela,že by si dal....asi nejaký utajený......
Páči sa mi ako ľudia chcú byť skenovani...segregácia veľká to móda....ak ich nik neskenuje tak sa sťažujú......nik nekontroluje na vlekoch,vo vlakoch ... obchody na seba bonzuju kde sa skenuje kde nie.....ide to správne....
Zoznamky už fičia...že popise:mám covid pas 3/3...2/3.... mám covid pas do reštike ma pustia...ativaxerky nech nepíšu.... bravó....
Ale no tááááák...
Ja ti dlabem na covid fanatizmus. Jednám podľa svojho uváženia.
ALE ak niekto (korela, kopretinka a kukučka) dávajú brutálne stupídne chujoviny, ktoré si JEDNOZNAČNE neoverili, tak to teda pŕŕŕŕ...

Nechajme teraz coviďáka na pokoji.
Mne osobne ide o princíp samotný. Ak sa všetci účastníci nejakého podujatia majú podrobiť určitému procesu, tak nech sa podrobia...a nie, že niekto má výnimku.
To mi príde ako v lietadle. Všetci sa musia predsa podrobiť bezpečnostnej kontrole...či ?
Takže na danú tému by otázka znela....aj na letisku by mal mať Djoko výnimku ???

Mojich odborníkov neriešme...OKI ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať