lujza.j
Páči sa mi ako sa schvaľuje covid fanatizmus....iba tvoje info sú tie správne iba tvoji odborníci sú odborníci....ešte som tu toho tvojho nevidela,že by si dal....asi nejaký utajený......
Páči sa mi ako ľudia chcú byť skenovani...segregácia veľká to móda....ak ich nik neskenuje tak sa sťažujú......nik nekontroluje na vlekoch,vo vlakoch ... obchody na seba bonzuju kde sa skenuje kde nie.....ide to správne....
Zoznamky už fičia...že popise:mám covid pas 3/3...2/3.... mám covid pas do reštike ma pustia...ativaxerky nech nepíšu.... bravó....
Ale no tááááák...
Ja ti dlabem na covid fanatizmus. Jednám podľa svojho uváženia.
ALE ak niekto (korela, kopretinka a kukučka) dávajú brutálne stupídne chujoviny, ktoré si JEDNOZNAČNE neoverili, tak to teda pŕŕŕŕ...
Nechajme teraz coviďáka na pokoji.
Mne osobne ide o princíp samotný. Ak sa všetci účastníci nejakého podujatia majú podrobiť určitému procesu, tak nech sa podrobia...a nie, že niekto má výnimku.
To mi príde ako v lietadle. Všetci sa musia predsa podrobiť bezpečnostnej kontrole...či ?
Takže na danú tému by otázka znela....aj na letisku by mal mať Djoko výnimku ???
Mojich odborníkov neriešme...OKI ?