Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

A pokračujeme ďalej - len na také tliachanie o všetkom a o ničom....
Aby sme si nesvinili iné témy.
Téma je uzavretá.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
čo vyriešia pri súčasných zákonoch ? )
nevieš ako vravia smerácki nominanti ?
našiel som po babke v batohu na povale....
kto má parlamentnú väčšinu fico? tak nech vyrábajú také zákony aby boli účinné, kto čo našiel na babkinej povale? však nám oživ pamäť
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

a ty si týmto chcel povedať čo ?

že momky mali robiť zadarmo ?
kde vo svete, menuj mi jeden štát, kde sa netestuje ?
prečo by si nemali prísť na svoje ?
to sa mi len sníva...
však nik ti nebránil robiť dobrovolníka a chod testovať ludí zadarmo
bol si ? hlavne na začiatku , ked bola najväčšia panika ?

tebe nejdem s covid podporami nikam, ale tiež nechápem, čo chceš povedať ?
tak majú byť, alebo nie ?
majú byť ešte väčšie ? nemajú byť ?
opozícia v kuse blačí, že sa zadžuje štát..tak majú ísť miliardy na pomoc, alebo nemajú ??
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Tento rok na AO sú diváci mimoriadne sprostí... niečo im asi uškodilo......
O dvoch princátkach... radšej pomlcim...
Dani...idemo
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
bjuty smis
Nechaj tak....zasa sa robíš nechápajko alebo nechceš pochopiť, o čom vravím.

A zasa montuješ jedno cez druhé, rovnako ako včera...
Ale šak kľudne pokračuj....aj v jednom (nechápajko) a aj v druhom (mišung)...
lujza.j lujza.j

Potešilo konečne po rokoch...tento druh dekocie-svietnik...
Screenshot_2022-01-28-09-52-44-327_com.miui.gallery.jpg  
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

bjuty smis
pevne dúfam, že si služby mom nikdy nevyužil
a ani nebral od štátu žiadnu covid podporu......

ale pokial viem, tak pracuje v čez a má plat cca 2500.....
Tá poľovačka je už groteskná, keby médiá poukazovali aj na iné prípady, boli by dôveryhodnejšie.
Že mladšia žena od Ficovho syna dostala menej ako za rok cca 700 tis. eur, to asi nikomu neprekáža. Zo štátnych prostriedkov. Nevšimla som si, že by to všetky noviny, čo teraz píšu o mladom, písali aj o nej.
Ani mäso nevie správne krájať, nebyť toho, tak to sem nepriložím.
korela korela

https://www.mindmegette.hu/elelmisze...zo-lesz-61760/
.
ZASTAVENIE CIEN POTRAVÍN: TOTO BUDE POVINNÉ VO VŠETKÝCH OBCHODOCH, NIKTO NEBUDE PLÁVAŤ
.
O zastavení cien potravín, ktoré vstúpi do platnosti od 1. februára, budú musieť obchody informovať nakupujúcich aj na bilbordoch s potravinami, informovalo v stredu pre agentúru MTI vládne informačné centrum (KTK).
Bolo napísané, že vyhláška o tomto, logo a obrázok, ktoré sa majú použiť, sa čoskoro objavia v maďarskom vestníku. Pripomenuli im, že vláda od 1. februára zmrazí ceny viacerých základných potravín z úrovne z 15. októbra minulého roka. Cieľom zastavenia cien potravín je chrániť maďarské obyvateľstvo pred zvýšením cien potravín v Maďarsku v dôsledku epidémie koronavírusu a unikajúcich európskych cien energií, napísali.

Potravinová mierka ovplyvňuje kryštálový cukor , pšeničnú múku , slnečnicový olej na varenie , bravčové stehná , kuracie prsia , kuracie zadné a 2,8 percentné UHT kravské mlieko . Cena týchto produktov musí byť nastavená tak, aby nemohla byť vyššia ako k 15. októbru minulého roka. Zastavenie ceny trvá od 1. februára do 1. mája.

„Znížením ceny týchto potravín, ktoré sa konzumujú vo veľkom množstve, môžu spotrebitelia ušetriť tisíce forintov mesačne a cenová stopa chráni najmä rodiny s deťmi a starších ľudí,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Dodržiavanie ustanovení bude od 1. februára kontrolovať Úrad na ochranu spotrebiteľa pri úradoch vlády. Ak úrad zistí porušenie, bude mu uložená pokuta. Pokuty v rozmedzí od 50 000 HUF do 3 miliónov HUF možno uložiť viackrát, druhýkrát môže byť najmenej dvojnásobok predchádzajúcej položky. V prípade opakovaného porušovania môže byť činnosť obchodníka dočasne obmedzená minimálne na jeden deň a maximálne na pol roka.

Ak dostane od spotrebiteľa podnet na porušenie zastavenia ceny potravín, úrad to posúdi ako oznámenie vo verejnom záujme a bezodkladne ho prešetrí. Na informovanie zákazníkov by mali byť informačné tabule umiestnené na viditeľnom mieste pri vchodoch do obchodov a trhov s potravinami. Potrebný text, logo a obrázok vláda zverejní v maďarskom vestníku a na webovej stránke www.kormany.hu – uzatvára sa oznámenie CSF.
bjuty smis bjuty smis

buchač
bjuty smis
Nechaj tak....zasa sa robíš nechápajko alebo nechceš pochopiť, o čom vravím.

A zasa montuješ jedno cez druhé, rovnako ako včera...
Ale šak kľudne pokračuj....aj v jednom (nechápajko) a aj v druhom (mišung)...
hej
reakcia na tvoje 2 body je montovanie jedno cez druhé )))
buchač buchač

korela
O zastavení cien potravín, ktoré vstúpi do platnosti od 1. februára, budú musieť obchody informovať nakupujúcich aj na bilbordoch s potravinami, informovalo v stredu pre agentúru MTI vládne informačné centrum (KTK).
TY FAKT nie si normálna...keď neurveš niečo od čehúňov, tak pridrbeš pre zmenu maďarónov...

Jeden číta...že čo za novinky sa dozvedá....a ajhľa, nakoniec nič z toho.
Našincovi tieto informácie pomôžu ako nebožtíkovi zimník.
bjuty smis bjuty smis

tak presne začal aj hugo chávez vo venezuele.a maduro pokračuje..
dnes je vdaka tomu v krajine s najväčšími zásobami ropy na svete hladomor....
buchač buchač

ZAŤAHOVAŤ DETI DO POLITICKEJ PROPAGANDY JE ZVRÁTENOSŤ

Ministerstvo zahraničných vecí v zúfalstve nad vlastnou neschopnosťou presvedčiť verejnosť o potrebe rozmiestnenia amerických vojakov na území Slovenska siahlo k prostriedkom, ktoré odhaľujú absolútnu ľudskú úbohosť všetkých, ktorí sa na tom podieľajú.
https://www.facebook.com/ChmelarEdua...6447046053813/
korela korela

buchač
korela
TY FAKT nie si normálna...keď neurveš niečo od čehúňov, tak pridrbeš pre zmenu maďarónov...

Jeden číta...že čo za novinky sa dozvedá....a ajhľa, nakoniec nič z toho.
Našincovi tieto informácie pomôžu ako nebožtíkovi zimník.
Teba tieto veci nezaujímajú? Netreba porovnávať? Jeho rodinnú politiku asi poznáš, a zrejme najlepšiu, čo sa mladých rodín týka, tak je na tom Omán. Náš socík bol proti dnešnému Ománu odvar.
bjuty smis bjuty smis

edo 400kg chmelár ))))))))))))))))))))

sa tam ten pablb našiel...

https://www.facebook.com/19483557954...0003463258851/
korela korela

Prekáža ti jeho hmotnosť? Vždy lepšie, ako sa pozerať na 70 kg napnutú tetivu do posledného svalu na tele. Bez kúska spontánnosti vo všetkom. Vrátane chôdze.
bjuty smis bjuty smis

korela
Prekáža ti jeho hmotnosť? Vždy lepšie, ako sa pozerať na 70 kg napnutú tetivu do posledného svalu na tele. Bez kúska spontánnosti vo všetkom. Vrátane chôdze.
viem, preto som 94 kg hora svalov ))))

toto mi prekáža...
https://es-la.facebook.com/ChmelarEd...8234079541799/

V týchto týždňoch a mesiacoch volebnej kampane som veľmi zlým krstným otcom, preto som veľmi veľmi rád, že som mohol stráviť so svojimi synovcami aspoň dnešné nedeľné popoludnie a oneskorene s nimi osláviť ich narodeniny i Mikuláša. Deti sú tá najväčšia radosť a zmysel života.

v jeho prezidentskej kampani mal aký názor na zneužívanie detí ??? čo myslíš ?
Naposledy upravil bjuty smis : 28.01.22 at 15:13
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Dnes som keď som čítal na pravde článok o anticharte 77 a postoji umelcov ako čo podpisovali a prečo podpisovali, tak som si spomenul na stranícku schôdzu na ktorej sme odsudzovali chartu 77 tak som sa pýtal čo obsahuje a to som nemal robiť zavolali si ma nabok a spýtali(okrem iného) či mi ako dobrému študentovi nebude ľúto keď vyletím zo školy s kádrovým šrámom. Tlak zafungoval a odsúdil som ju. Ktovie ako to dnes funguje v parlamente pri schvaľovaní niektorých zákonov a zmlúv? či o pár rokov nepríde niektorý z nich(ak bude mať kam a v poslednom štádiu rakoviny) a povie že to tak nemyslel
lujza.j lujza.j

lujza.j
Tento rok na AO sú diváci mimoriadne sprostí... niečo im asi uškodilo......
O dvoch princátkach... radšej pomlcim...
Dani...idemo
Tak jedno princátko ide dom...tatičkov mazanek.... ktorého mimo pravidiel koučuje aj počas zápasov......a keď mu tečie do bot musí ísť cikať aj s mobilom....
Druhé princátko ide do finále....tiež mu tieklo do bot......tak hneď mal žalúdočné problémy...
Uvidím v nedeľu dúfam,že ho Dani dobre vytrapi.....Dani už "provokoval" aj dnes aj predvčerom spomínal v rozhovore po výhre môjho srbina....dnes sa zamyslel...komu bude asi Nole v nedeľu fandiť
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ráno som myslel, že to tu napíšem, ale potom sa rozbehol deň a nemal som čas, tak skúsim teraz.
Kolegyňa bola darovať krv, bola tam jej známa a tak sa dali do reči. Že prečo je teraz málo krvi? Vraj preto /hovorila jej to zdravotná sestra na hematológii/, že krv od očkovaných sa rýchlo zráža, tak ju používajú iba obmedzene. Neviem, či tá jej známa je iba "antivaxerka", alebo to myslela vážne. Trošku ma prekvapilo, že jej automaticky ZADARMO robili test na protilátky. Vtedy som zbystril pozornosť.
Viem, že vakcíny spôsobujú vyššie riziko trombóz, ale samotný Covid 19 asi X-násobne viac.
Preto rozmýšľam, či náhodou momentálne hematologické stanice netriedia krv od darcov podľa protilátok /očkovaní+prekonaní/.
Vedel by na to niekto odpoveď? Veľmi by ma to zaujímalo.
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

bjuty smis

tak mi nevypisuj správy.....a kňuč doma dalej. že máš bobo a nemôžeš ísť, lebo....
ja tebe?? správy?? to nebola to správa,ale odkaz v profile,a začal si ty
buchač buchač

VIDEO: Rusi sa z amerického tanku váľajú od smiechu
Poznámka - ani ja som sa neubránil

Na zverejnenom videu je vidieť neúspešný pokus amerického ťažkého tanku M1 Abrams zdolať úplne malý kopec. Celkovo bolo vykonaných niekoľko pokusov, no ťažký tank takúto prekážku zdolať nedokázal. To naznačuje, že je nepoužiteľný v zime, najmä pri zdolávaní ťažkého terénu.
https://avia.pro/sites/default/files...001_29.mp4?_=2
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať