Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Dobrý deň, chcem sa poradiť, v DP B si uplatňujem Nčzd - v ktorom riadku uvediem uplatnenú Nčzd, ktorú som si uplatnila u zamestnavatela a vychádza mi, že som mala nárok na nižšiu časť NčZD. Neviem, ktoré riadky mám presne vyplniť. Ďakujem.
kn-alkadaj si vyplniť DP účtovníkom, pýtaš sa na elementárnu vec
Je jedno, koľko nezd.časti si si uplatnila počas roka, v DP uvádzaš celoročnú nezd.časť a buď budeš mať preplatok, alebo nedoplatok dane.
tekvickaďakujem, mne však program v r. 73 vypočítalo už nižšiu časť na daňovníka, ale vzhľadom na to, že potom si odpočítavam zaplatenú daň, tak sa to asi zobrazí / upraví v tomto prepočte?
kn-alka.... tak asi máš vysoké príjmy, pri vysokých príjmoch sa nezd.časť kráti
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Je jedno, koľko nezd.časti si si uplatnila počas roka, v DP uvádzaš celoročnú nezd.časť a buď budeš mať preplatok, alebo nedoplatok dane.