Každý už to určite zažil. Máte diagnózu a dostali ste termín hospitalizácie až o niekoľko mesiacov. Nemá niekto skúsenosti s tým, že ste sa dali operovať inde? Je júl a mám nastúpiť na Kramáre v októbri. Rada by som sa vyhla jesennému nástupu rúšok a opatrení. Do Ružinova sa bojím, lebo odtiaľ ma poslali na Kramáre s tým, že moje ošetrenie nevykonali ako mali. Iné nemocnice ani zariadenia nepoznám. Som z dediny v okrese Senec. Napísala som mail aj do Mediklinik súkromnej kliniky, ktorú mi poradili, ale odpovedali mi, že nakoľko to nie je jednodňová záležitosť, nevedia mi pomôcť. Ak by mi vedel v tomto niekto poradiť, budem rada. Ďakujem
Pomoct by mohla zdravotna poistovna, ta vie, kde ma zazmluvnene kapacity a taku sluzbu (najst lekara/zariadenie) svojim poistencom aj poskytuje.
======================
Fasa dôvod....takže to nebude asi niečo vážnejšie.
Apropó...opatrenia v nemocniciach sú v platnosti stále, čiže aj rúška a podobne.
tiez si nemysli, ze by to mala byt v kuse PN. Kolega tak prekonal par kolik, nez ho operovali, medzitym normalne pracoval, asi raz sme ho viezli z prace na pohotovost kvoli bolestiam ...
www.uroplus.sk
A hlavne, zdravie je dolezitejsie, ak bude treba PN, tak bude, ziadna robota za to nestoji, si ho nicit..
Nejde mi do hlavy, prečo to takto neriešia už v nemocnici keď sa to dá. Prečo mi to nenavrhli?
=======================
Fíííha...To je akože bežná ambulancia informačná kancelária ?
Fíííha...ako vieš, že to takto neriešia už v nemocnici ?
Fííííha...žeby preto, lebo bežný špitál nepýta za výkon.
Medzi ľuďmi je takých urologických pacientov teda veľa a preto sú aj tie dlhé čakacie lehoty.
Kto si zákrok môže dovoliť zaplatiť, tak má výhodu...kto nie, tak trpí a čaká.
Čo som sa pozrel na cenník, tak sumy sú fasa...len ten základ pred zákrokom by stál cca 200€. Dokopy so všetkým to tak rátam na takých cca minimálne 500€
Všetkým vám želám veľa zdravia.